Публикувано Август 6, 201015 гд Не бе, аз ще си затворя очите. Нека си излее човека яда. Нещо съм го "наранил"
Публикувано Август 6, 201015 гд Ами тогава може да се направи тема за оплаквания и недоволни както има "книги за оплаквания", и както има тема за благодарности и похвали, нещо като "изповедалнята на хейтърите". Не сме Северна Корея все пак!
Публикувано Август 6, 201015 гд Автор Всеки е свободен да направи, каквато тема си иска и да пише каквото си иска вътре.. :sarcasm:
Публикувано Август 6, 201015 гд Мая Новоселска какво казваше в "Улицата" -Алоооо, таксето свободно ли е ? -Свободно е!!! -Да живей свободата тогава !
Публикувано Август 6, 201015 гд Автор Пънки не е баш така! Има си правила и в тях пише какви теми и какво могат да съдържат. Разграничете свободата от свободията! Грешката е моя, че не съм допълнил.. Всеки е свободен да направи, каквато тема си иска и да пише каквото си иска вътре, стига да е според правилата :sarcasm:
Публикувано Февруари 20, 201115 гд Преди малко исках да дам една отрицателна оценка за един пост, но системата не ми разреши. Изписа ми, че съм превишил дневния лимит, а аз днес най-много още една такава оценка да съм дал. Освен това лимита за VIP потребители е 15.
Публикувано Февруари 20, 201115 гд Еѝ Тони,на мен ли искаше да пишеш минус,бре?Аз те спасявам от ментаци,пък ти Маѝтап бе,Уѝли и аз като тебе исках да сложа минус,на един охлюв,ама не стана
Публикувано Февруари 20, 201115 гд Вожде,не съм хеѝтър,напротив,ама помниш ли коѝ те изнерви миналата седмица!!!На него исках да нацвъкам минусите,ти знаеш,коѝ е голяма досада тук във форума
Публикувано Февруари 20, 201115 гд Е що да съм хейтър бре Искам да бацна един минус на разни продавачи, които искат да забогатеят... също и на някой други многознайковци. Какво лошо има? П.П. Настоявам да ми оправите да мога да гласувам!
Публикувано Февруари 20, 201115 гд Както има ограничение за положителен вот, така има и за отрицателен. Ако освободя системата да може всеки да слага минуси на воля, ще стане мазало.
Публикувано Февруари 20, 201115 гд Еми нека го има ограничението, но то да не е 1 глас. Аз нямам намерени да пиша наляво и надясно такива вотове, но нали уж 5 и 15 са ограниченията
Публикувано Февруари 21, 201115 гд Ограничението се пресмята от положителния вот. Нали не искаш някой който е с 1+ репутация да може да цвъка всеки ден по 15 отрицателни вота? За да можеш да слагаш положителни и отрицателни вотове е необходимо преди това да си получил. И това 5 и 15 е минимум и максимум, ако имаш право на 5 вота то те са за положителен и отрицателен, а не 5 положителни и 5 отрицателни.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.