Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Подписване документи НАП

Featured Replies

Публикувано

Привет , нова съм . Изчетох една тема за подписване на дукументи в НАП с ел. подпис ................ . Нищо не разбрах . Технически съм неграмотна ,та ако може някой елементарно да ми обясни как става и става ли въобще .

Предстои ми пътуване и не искам да нося лаптоп с мен . Имам айпад , имам и айфон , имам и ел подпис на Би тръст , свалих и мобилно приложение на Би тръст ,регистрирах и облачен Кеп ................ ,поръчах си едни адаптер от С към USB ........... . Адаптера утре ще дойде . Та , ако пъхна флашката с подписа в адаптера достатъчно ли ще е да отварям страниците на НАП , Нои , митници др. или трябва да направя и още нещо и какво евентуално ? Счетоводител съм и ми писна да ходя навсякъде с лаптоп . Ако мога малко да си облекча багажа .

Благодаря в аванс на всички отзовали се !

Публикувано

Аз си подписвам всичко с B-TRUST и Evrotrust. След като имаш B-TRUST, защо ти е флашка?

Публикувано
  • Автор

Добре де , като отида на страницата на нап за вход с ел. подпис ............ ми дава  ,че сафари не го подържа . Дори не мога да влезна . Аз пробвах документи също мога да подпиша през телефон с мобилното приложение . Но как се влиза с ел подпис и сафари в страницата на НАП например ?

Публикувано

През приложението го правя - тук.

Публикувано
  • Автор

През приложението влизате на би търст влизата н НАП ? От къде точно ?

Публикувано
  • Автор

Влизам с мобилен подпис , подписвам влизането  , получавам че е успешно подписано  и ми дава след това от нап , че сафари не може да го отвори защото връзката се е загубила 

Публикувано

Изтеглете документа и го подпишете....

Публикувано
  • Автор

Сега говирих и с НАП мога само за себе си като физическо лице да го ползвам мобилния подпис , но фиримите които са ме упълномощили не мога да ги виждам през мобилниото приложение . Въпроса сега остава като ми дойде преходника ще мога да ли инсталирам приложение стамп на нап за подписване и да ползвам физически подписа този който е на флашка ?

Публикувано

StampIT има за Мак, но няма за iOS.

Публикувано

За сафари е ясно, че не става за НАП и подписване. Пробвайте с Firefox или Google Chrome.

Публикувано

Edge работи прекрасно с НАП и Б-Тръст....но го ползвам на мак. 

Публикувано

Работя с B-trust и НАП със Сафари, Edge и Firefox без проблем. MacBook Pro M1, Mac 15.3. От B-trust съм вземел стик с USB-C.

B-trust имат едно упътване на сайта си, как да се инсталират едни 7-8 сертификата.

Публикувано
  • Автор

Не става да се инсталират тези сертификати за операционна система на телефон / таблет . Инсталирах си Аnydesk на таблета . Колегите ще ми дават достъп и с кепа на стационарния компютър в офиса ще си върша работа . То май и VPN не може на таблет да се инсталира , но и време нямам някой да ми го прави . Абе този път няма да мъкна лаптоп . Пък каквото стане :)

Публикувано

VPN клиент - няма проблем. Преди 8 години имах iPad и си ползвах vpn-ите. Не може pptp клиент, защото го премахнаха заради проблеми със сигурността, но останалите си работят.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.