Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с data traffic (EDGE) през мрежата на МТел

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Преди няколко дни забелязах че иконката "E" която обославя че има налична EDGE мрежа ми е изчезнала от лентата горе на дисплея. Проверих от настройките, EDGE е пуснат, а и пробвах няколко пъти да го спра и да го пусна от SBSettings. Рестарт на телефона също не оправи проблема. Сега когато се опитвам да ползвам какъвто и да е интернет през edge ми дава че нямам налична интернет връзка. Възможно ли е МТел да са сменили някакви настройки, които телефона да не ги е разпознал (от самото начало го хваща автоматично)? С телефон 3GS съм, фърмуеър 3.1.2, jailbreak.

Ако някой е имал подобен проблем, моля да сподели.

Публикувано

Мтел нищо не е сменял, просто не си бил в обхват на EDGE и Е-то изчезва от лентата. Don' t worry be happy !

Публикувано
  • Автор

В центъра на София съм :-). И с 3G мрежата се получава също...имам обхват на макс, само че нямам никаква data мрежа. Дали може да е забранен на самата СИМ карта от оператора по някакъв начин?

Публикувано

Напълно възможно - звънни на ментел и питай.

Публикувано

Рестартирай телефона си и ще имаш интернет от оператора.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз имам същият проблем. Имам Data IP . Е-то си седи. Но няма дата. Забелязах го на 03ти този месец. Рестарт не помага. Не съм звънял на Mtel

Публикувано

Дай си номера, аз ще им звънна вместо теб.

Публикувано

Мен нито 3G нито ЕDGE ми работеха (когато сложих нова карта LOOP). Просто се сетих да дам Reset Network Settings и всичко си дойде на мястото :bravo:

Публикувано

От 3 години го имам, не съм си сменял картата, не съм я вадил дори от тогава. Reset Network Settings оправи нещата. Изобщо не се бях сетил, че го има :tooth: Мерси много.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Имах същият проблем, нямах интернет през мобилният си оператор - звънях им няколко пъти - пращаха ми настройки и и т.н. но нищо. Видях тази тема и след известни колебания, че ще загубя всички познати мрежи за моя телефон се навих! Естествено всичко се оправи веднага.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.