Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, 

Как мога да активирам apple care +  на Макбоок про от БГ

Публикувано

AppleCare не е наличен в България.  Ето регионите, в които се поддържа - Legal - AppleCare Protection Plan - Apple

Приемането на еврото може да ускори добавянето на подобни услуги и в България, но трябва да почакаме още няколко месеца.

Редактирано от robot

Публикувано
  • Автор

Благодаря! Знам, че не се подържа в България. Имах предвид, може ли да се заобиколи по някакъв начин и да се активира!

Публикувано

Не, не може. Това не е софтуерен фийчър, че да се заобиколи. Дори по някакъв начин да фейкнеш че имаш AppleCare, ако реално се наложи да я ползваш, няма да ти я признаят.

Публикувано
  • Автор

Интересно, явсно са се променили нещата. С предишният си Макбук про закупен от САЩ с apple care +  (2013)съм я използвал в БГ. Изгоря ми зарядното и от официалният сервиз ми го смениха веднага.

Публикувано

Явно това че тогава е купен от САЩ е в случая разликата, а че сега е купен продукта от България.

Публикувано

Допреди някоя и друга година се предлагаше и тук, но само за компютри, за мобилни у-ва не. Изненадан съм, че няма вече.

Публикувано

Купен от вън Apple Care , се приема в БГ и в сервиза ремонтират. Миналата година сглупих и не си взема от Япония Apple Care. Като се прибрах в БГ, реших да се пробвам да си сключа такава застраховка, и не ми се получи от БГ или с БГ карта (пробвах дори и с VPN в Япония и Щатите). 

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

На макбук купен от istyle, през човек в щатите купих apple care. И си го признават и тук без проблем.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Да, ако има щатска кредитна карта и адрес, няма драми. Аз тествах с VPN и реален адрес, ама не беше доволен от револютската и другите ми дебитни/кредитни карти. 

Публикувано
  • Автор
преди 14 часа, stangen написа:

Да, ако има щатска кредитна карта и адрес, няма драми. Аз тествах с VPN и реален адрес, ама не беше доволен от револютската и другите ми дебитни/кредитни карти. 

А ако има например немска кредитна карта и адрес става ли? Все пак има Apple Store и в Германия?

Публикувано

Естествено, във всяка страна в която има официално Apple Store и може да се намери приятел с адрес и карта от същата страна, би трябвало да стане без никаква драма. 

Публикувано

Може би сега ще изтърся някоя глупост, но в iStyle предлагат застраховка, даже са няколко вида, това не е ли вариант, вместо да се търсят чужди карти и адреси?

Публикувано

Не е лоша идея, но като гледам е само за устройства закупени от тях. 

Поне в България цените им са бая по-високи за едни и същи устройства, и аз поне не бих си взел нещо от тях.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Цялата работа с гаранцията и застраховката от istyle, е че важи само при тях. И ако те отсвирят, все едно нямаш нищо.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.