Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Не получавам верификационен код от Google!

Featured Replies

Публикувано

Преди 1,5 г си пренесох тел. номер от Виваком, на Йетел и вероятно в това е проблема. Говорих с по-високо ниво служител от техническия отдел и казва, че проблема е в Google и съм склонен да им вярвам, защото от всички други получавам верификационен код. Четох в нета, че има доста хора със същия проблем. Не съм се логнал никъде с тези акаунти( 2 бр са) и не мога да променя настройките за верификация. Имам единствено активни gmail в мейл клиента на айфона, но от там нямам достъп до акаунта си. Опитах с ресет на парола и ми писаха , че до месец ще я ресетнат. Обаче мейлите са активни и след като поличих един, от Гугъл ми писаха, че след като имам достъп до мейла си, отменят ресета на паролата и стана Параграф 22. Създадох нов акаунт в Гугъл ( без двустъпкова верификация), след съвет в един англоезичен форум, за да  мога да пиша на съпорта за проблема, но вече месец нямам отговор. Някакви идеи ?

Публикувано

За текущият акаунт няма да стане, щом нямаш достъп до него, но за новите по-добре използвай Google Authenticator аппа, вместо телефони, СМСте вече не са сигурен и надежден метод за двуфакторна верификация.

Също се логни на поне две устройства и ползвай passkeys, не пароли където можеш - Create a Passkey to Log Into Your Google Account - Google

Лека полека СМСте и паролите ще отпадат, като стара и ненадеждна технология

Отделно, н гугъл акаунта имаш едни бекъп кодове, тях си ги запази някъде, където само ти имаш достъп.

Редактирано от robot

Публикувано
  • Автор

Наясно съм с алтернативите на двустъпковата верификация. Отдавна съм свил употребата на Гугълските услуги, на възможния минимум. Затова и не съм се логнал никъде с тези акаунти. Единствено ползвам мейлите, за маловажни контакти, където е необходима регистрация. На единия акаунт имам стари снимки, които не съм прехвърлил и за тях ми е дерт. 

Публикувано
преди 22 часа, robot написа:

Отделно, н гугъл акаунта имаш едни бекъп кодове, тях си ги запази някъде, където само ти имаш достъп.

Някъде...където имаш достъп с...парола. Тъп начин да влачиш повече от едно устройство с един акаунт, сакън да не те изпуснат в мрежата. Драги другарчета, правете си локални бази данни и берете лайката на техно гигантите. Не е скъпо.

Публикувано

И аз имам същия проблем избирам друг начин и ми изпраща потвърждения през youtube.

Публикувано
  • Автор

Щото си логнат в YouTube с акаунта си . Аз не съм логнат никъде с тези акаунти и Google не ми дава алтернатива. Имам единствено активирани мейли на телефона и часовника, което не ми решава проблема. Затова са ми “ любими” от Google, щото искат от мен, подхода ми към тях, да е заднишком и със свалени гащи. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.