Публикувано Май 28, 201312 гд При мен синхронизира само купените (имам едно фрий ръководство за iOS) и тези класики, които си вървят с приложението. Книгите от Читанката не синхронизира и пази. В облака нямам нищо за iBooks. Та и моя въпрос е как става запазването и става ли изобщо?
Публикувано Май 28, 201312 гд Да де с iFunBox ясно, ама вчера нямах комп. Около мен, пък исках да метна 1 книжка. Иначе не стана с iCloud незнам защо , направих го пак с iFunBox. Благодаря. Поздрави!
Публикувано Май 28, 201312 гд Това беше първото, което направих, проверих в читанка, но не я намерих там, след това се опитах да проверя в библиотеката на BulgarianSS, но не беше активна. Пробвах с iCloud не се получи и накрая, като се прибрах си свърших работата с iFunbox.
Публикувано Май 28, 201312 гд Не мога да стигна до вкъщи и заради това е неактивна-сигурно е спирал тока... iCloud - а никога не ми е синхронизирало други книги,освен закупените.
Публикувано Май 28, 201312 гд Няма проблем, не се притеснявай не ми е спешно, аз си свърших работата, пък и съм си изтеглил толкова много книги от библиотеката, че за 2 години ще има кво да чета . Иначе и аз четох някъде, че iCloud синхронизира само закупени книги от iBookstore
Публикувано Май 28, 201312 гд Всъщност, облакът не синхронизира книги от у - вото, а ги дърпа по списъка от "закупени".
Публикувано Октомври 13, 201312 гд . някой знаели как да сложа нещо като корица ...примерно името на документа да стане като корица... Че като наредя 30-40 документа няма да се ориентирам кое кое е :Д
Публикувано Октомври 13, 201312 гд Програма за компа. С нея можеш да създаваш, конвертираш и редактираш книги в различни формати, вкл. epub, pdf, doc, txt и т.н. Безплатна е. Calibre - Конвертиране на .PDF в .EPUB.
Публикувано Декември 11, 201312 гд Някой ако ползва ipad-a за четене да си дръпне marvin от http://www.marvinapp.com. Има много възможности за персонализация ... Sent from my iPad using Tapatalk HD
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.