Публикувано Март 5Март 5 Айфон с голям дисплей, без камери(е, една евтина) и без датчици/компас - логично ниска цена. Не ме кефи, но ще се продава добре според мен.
Публикувано Март 7Март 7 Автор Малко предварителна информация относно новите айфони, които се очакват септември, и най-вече за сгъваемия айфон. Разбира се всичко са слухове, но във видеото показват интересно уж "100% доказателство", че се знае формата на сгъваемия айфон, заради изтекъл метален корпус, който за да се произведе, трябвало да се направи матрица за $100 K, и никой нямало да даде толкова пари, ако не се знаело със сигурност. Дали е така, предстои да разберем.
Публикувано Март 7Март 7 Дори и да е добра догадка е тесла. Тестовите им модели са от стомана, която се обработва с фреза, не се бие в матрица.
Публикувано Април 5Апр 5 Автор Екипажът на мисията Artemis II на НАСА са пуснали уникални снимки от борда, заснети с iPhone за своята мисия около Луната. Най-интересното е че са заснети с предната камера на iPhone 17 Pro Max Всички снимки от профила на НАСА (само 3те снимки то илюминатора на 04/04 са от iPhone)
Публикувано преди 6 часа6 часа Чудех се къде да попитам и реших, че не е достатъчно важно, за да правя отделна тема. Днес установих, че батерията на стария ми iPhone 12 mini е за смяна, защото от едната страна се е подула и е отлепила дисплея. Ползва се за игри и се зарежда често, явно от прегряване е станало така. Та въпросът ми е, къде в София може да се смени максимално бързо, не е нужно да е оригинална, но да не е някой боклук, дето да ми гръмне в ръцете, а ако има възможност и да го вземат от място и доставят обратно, би било чудесно. Иначе мога и да го занеса, но само в близост до Редута някъде, което доста ограничава вариантите. Редактирано преди 6 часа6 часа от dessyteneva
Публикувано преди 3 часа3 часа Гео Милев до сръбската скара.Пича е много точен.Няколко пъти съм го ползвал за смяна на батерия.
Публикувано преди 1 час1 час Имаш ли нещо телефон, да звънна в понеделник да се уговоря, че ще ходя пеш и да не се разкарвам само? Или поне името на сервиза, да го намеря в нета? Редактирано преди 1 час1 час от dessyteneva
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате