Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Обща тема за обсъждания, без спам

Featured Replies

Публикувано

колко тонове боклук се спестява е супер.

Тук е голямата уловка. 2006-та забраниха да се правят от PVC, щото не бил екологичен и минаха на биоразградими пластмаси. Оттогава кабелите са пълни боклуци. Имам 30 пинов кабел от първия ми айпод, някъде 2005-та/2006-та е и още си работи. До 2015-та го ползвах активно в кола и не даде фира. Имам китаец с лайтнинг(PVC/PU), който навремето @arm11 ми донесе от Шанхай с 5S-a - още е здрав. Да им #б@ "екологията".

• Отговори 155
  • Прегледа 11,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• ifixit е библия, Венко. Бая сме се учили оттам(аз, наскоро пак ). Правих си пералнята с техни жокери, че е страхотна и не си струва за един лагер да си ходи.

• Аз ще почна, че вчера като прочетох че първият Apple Premium Partner магазин в България отваря врати на 31 август, доста се развълнувах, докато не разбрах че са просто сертифициран партньорски магазин

• Apple представя нов магазин с унифицирана Genius лента и гише за вземане на поръчка Apple представи предварителен преглед на третия си магазин за търговия на дребно в Индия, Apple Heb

Добавени снимки

Публикувано

Честно казано малко ме интересува боклука, като осъмна без зарядно, или като купувам такова през месец, предпочитам да имам повече, вместо по-малко, въпреки че по принцип телефонът си върви със зарядното - давам/продавам го и не си оставям аксесоарите. Пък който е толкова екологичен - събират електронни отпадъци в някои магазини, примерно на Йетел. Писнало ми е от евро-малоумията.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

екология, екология, ама оригинално кабелче + зарядното беше 100 кинта ( по ония времена, обикновените зарядни, не разни бързи )! Сега, още по! Имам колекция, разни Ungreen-и 65 ватови, които са по 50-60+ евраци! Батерия 25000, 130 ватова, пак Ugreen е 80 еврака! Та... хубаво екология, ама после ни къртят зъбите!!! И Ugreen-a са все още евтинджос, Anker примерно, вече не познават парите!!!

Ей ви ги така набързиko едни почти 200 евро, без кабелите!

IMG_0373.jpeg

Редактирано от Veselin Panov

Публикувано

То, пък югрийн е една марка, ум да ти зайде.

Публикувано

по принцип да, съгласен, нооо... всичко се познава в сравнение! аз от тях нямам оплаквания, а имам поне 10 зарядни и 20тина кабела. Още от времето, когато напъваха за пазар и струваха центове.

Редактирано от Veselin Panov

Публикувано
преди 4 часа, robot написа:

Специално при айфоните не е така. Навсякъде са без зарядно, само с кабел в кутията.

Аз лично съм ОК с това, дори и кабели няма смисъл да се слагат според мен, защото в един момент човек се зарива от излишни зарядни и кабели. Даже от години основно зареждам телефоните директно от USB.

Знам че много хора не го харесват това, но като се замисли човек колко тонове боклук се спестява е супер.

Така е, телефоните се продават без. Лаптопите на Епъл в Европа също са без зарядни вече. Ако искаш зарядно, плащаш още 120 евро за 140 вата. Повече от Европа няма да си купя нищо на Епъл. Преди по-малко от месец си взех от Сингапур, 16” M5Pro, който струваше цели 2200 евро.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 1

• Veselin Panov

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.