Публикувано преди 5 часа5 часа колко тонове боклук се спестява е супер.Тук е голямата уловка. 2006-та забраниха да се правят от PVC, щото не бил екологичен и минаха на биоразградими пластмаси. Оттогава кабелите са пълни боклуци. Имам 30 пинов кабел от първия ми айпод, някъде 2005-та/2006-та е и още си работи. До 2015-та го ползвах активно в кола и не даде фира. Имам китаец с лайтнинг(PVC/PU), който навремето @arm11 ми донесе от Шанхай с 5S-a - още е здрав. Да им #б@ "екологията".
Публикувано преди 5 часа5 часа Честно казано малко ме интересува боклука, като осъмна без зарядно, или като купувам такова през месец, предпочитам да имам повече, вместо по-малко, въпреки че по принцип телефонът си върви със зарядното - давам/продавам го и не си оставям аксесоарите. Пък който е толкова екологичен - събират електронни отпадъци в някои магазини, примерно на Йетел. Писнало ми е от евро-малоумията.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано преди 2 часа2 часа екология, екология, ама оригинално кабелче + зарядното беше 100 кинта ( по ония времена, обикновените зарядни, не разни бързи )! Сега, още по! Имам колекция, разни Ungreen-и 65 ватови, които са по 50-60+ евраци! Батерия 25000, 130 ватова, пак Ugreen е 80 еврака! Та... хубаво екология, ама после ни къртят зъбите!!! И Ugreen-a са все още евтинджос, Anker примерно, вече не познават парите!!!Ей ви ги така набързиko едни почти 200 евро, без кабелите! Редактирано преди 2 часа2 часа от Veselin Panov
Публикувано преди 2 часа2 часа по принцип да, съгласен, нооо... всичко се познава в сравнение! аз от тях нямам оплаквания, а имам поне 10 зарядни и 20тина кабела. Още от времето, когато напъваха за пазар и струваха центове. Редактирано преди 2 часа2 часа от Veselin Panov
Публикувано преди 1 час1 час преди 4 часа, robot написа:Специално при айфоните не е така. Навсякъде са без зарядно, само с кабел в кутията.Аз лично съм ОК с това, дори и кабели няма смисъл да се слагат според мен, защото в един момент човек се зарива от излишни зарядни и кабели. Даже от години основно зареждам телефоните директно от USB.Знам че много хора не го харесват това, но като се замисли човек колко тонове боклук се спестява е супер.Така е, телефоните се продават без. Лаптопите на Епъл в Европа също са без зарядни вече. Ако искаш зарядно, плащаш още 120 евро за 140 вата. Повече от Европа няма да си купя нищо на Епъл. Преди по-малко от месец си взех от Сингапур, 16” M5Pro, който струваше цели 2200 евро.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате