Публикувано преди 14 часа14 часа Направил съм си Джемини да тръгва с бутон. Разбира команди като "направи екранна снимка" и "отвори камерата" без никакви проблеми (На Български). Бъксби не разбира нищо от родният ни език. Явно в Самсунг са направили по-дълбока интеграция на Джемини с Андроид. Между другото, като тръгна на дълъг път и съм сам в колата, е много забавно да си говоря с Джемини за разнообразие. Направили са го с единично натискане на микрофона от волана да се включва Биксби, при задържане на микрофона, да се включва Джемини в режим на разговор. Много ме забавлява. Дано Епъл направят добра интеграция, че ЧатГПТ беше имитиращ продукт.
Публикувано преди 7 часа7 часа Автор Да, разбрах те - ти си го пускаш ръчно, не със "Хей гугъл".А иначе относно отговорите и разговорите със различните апове и агенти за ИИ, най-важното което избираш е езиковия модел - LLM. Тъй като има различни модели и особено се усеща при платените и безплатните, дали си му дал да мисли или не и т.н.На iOS също може да сложиш Gemini да пуска микрофона или Live режима директно на различни бутони в колата, на екшън бутона, като шорткъти и т.н - примерно правиш си един шорткът "Ask Gemini" или "Hey Gemini", в който да се пуска Live режима, и само казваш "Siri Ask Gemini" и почвате да си говорите на български.
Публикувано преди 2 часа2 часа Интеграцията е различна. Примерно, докато си говоря с Джемини карайки, той знае, че сме в движение и ми пита, как е трафика на магистралата. Явно интеграцията ми с другите Гуугъл сървиси на Андроид му дава повече свобода и възможности. Естествено, не плюя срещу нахапаните и силно се надявам скоро и на другият ми телефон да има подобно щастие. Не, че имам проблем с английския, но някак си би ме радвало повече да е на родния ни език.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате