Публикувано Ноември 3, 2025Ноем 3 Пробвахте ли браузъра ChatGPT Atlas? DownloadНаличен е само за Mac OS.Честно казано не знам дали да му се доверя 🙃
Публикувано Ноември 4, 2025Ноем 4 Да, тествам го и аз от известно време, даже бетата с "оператора" преди няколко месеца, реално продължи в този браузер. Иначе ползвам акаунти, които са ми тестови за момента, без сайтове с лични данни. Все още съм със смесени чувства, така да се каже. Иначе нещо подобно може да правиш и в Edge с Copilot пуснат постоянно.
Публикувано преди 9 часа9 часа OpenAI официално спира браузъра ChatGPT Atlas и ше го деактивира през август 2026 г.Идеята им е да премахнат всички страничните проекти и обединят всичко в един голям ChatGPT desktop super‑app, който вече може да свалите и тествате. Този апп заменя и сегашния ChatGPT Класик. Новия ChatGPT desktop app ще има вграден браузър, табове, логин, изтегляне на файлове, както и стандартния интерфейс за питане на въпроси и работа.Друга нова функция, която може да тествате в приложението е - диктовка навсякъде в Mak OS - във всяко приложение и във всяко поле, където може да се въвежда текст - включително на български език. И работи доста добре - с пунктуация, отделни изречения и т.н.Настройвате си удобен за вас шоркът и почвате.
Публикувано преди 6 часа6 часа И не мога да се впиша, защото не можело да прати съобщение, а иска WhatsApp, как ли пък няма да го слагам само за товаSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано преди 6 часа6 часа Трябва да можеш и само с Apple акаунт, или с Google - от тук се тегли аппаDownload ChatGPTDownload the ChatGPT app for Windows, Mac, iPhone, and Android. Access ChatGPT Work and Codex, use voice conversations, create images, and connect your files and apps.Аз също нямам Whatsapp, ползвам в случая се логвам с Гугъл.
Публикувано преди 3 часа3 часа Да, пробвах с гугъл акаунт, защото имам архиви, свързани с него и след това ми поиска да изпрати код, ама не можело на съобщение, трябвало на WhatsApp. Редактирано преди 3 часа3 часа от dessyteneva
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате