Публикувано Декември 9, 2025Дек 9 Купувам горепосочената "маймунка" - Apple Airport Express A1264 . Да е работеща, в добро визуално състояние и на разумна цена. За предложения - ЛС или мейл: veskop@mail.bg Редактирано Декември 9, 2025Дек 9 от Veselin Panov
Публикувано Декември 11, 2025Дек 11 Автор Не ми върши работа. Няма да го ползвам като рутер, а само за AirPlay, защото глупаците са резнали еърплея на WiiM Ultra-та, която си купих .... Редактирано Декември 11, 2025Дек 11 от Veselin Panov
Публикувано Януари 20Ян 20 Автор Някой... може и друг модел, но да има аудиожак-а/toslink ? Примерно A1392? Редактирано Януари 20Ян 20 от Veselin Panov
Публикувано Януари 21Ян 21 Имам А1392, но е преработен за ползване в автомобил - извадено е оригиналното захранване и се захранва от запалката. Редактирано Януари 21Ян 21 от XoXo
Публикувано Януари 24Ян 24 Автор Така, намерих си. Но просто искам да споделя каква е идеята, може да е полезна за някой. Както може би знаете, част от старите Airport устройства поддържат Airplay и имат комбиниран аудио жак ( 3.5mm audiojacбk/mini toslink). T.e, ако искате да ползвате Airplay на аудио устройство, което не го подържа посредством кабел mini toslink to 3.5mm jack, може да пуснете звук на всяко едно устройство.В моя случай, ще използвам кабела за да свържа Airport-а към опитния вход на моя WiiM Ultra, за да използвам абонамента си за Apple Music, защото не се подържа от устройството. По-лесно можеше да е, просто да използвам блутут, но със загуба на качество, което не ме устройва.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.