Публикувано преди 14 часа14 часа Това, което забелязах е че новите AI опции в снимките, работят и без да е включена опцията на новата версия на Сири, която е яко.Да питам. Като направиш снимка и се опиташ да я редактираш, дава ли ти тези AI опции? Защото при мен, не. Единствено мога да ги използвам на качена и синхронизирана снимка. На нова снимка дори не ти дава опция Clean Up, което е доста гадно. Надявам се да е от първата бета.Моментна снимка с камерата:Синхронизирана снимка:
Публикувано преди 13 часа13 часа Да, и при мен е така. Не бях тествал на току-що направена снимка, и наистина ги няма. Определено е от бетата
Публикувано преди 4 часа4 часа Заради RAW е. Току що щракнах от влака нова снимка и си работи. Всичко в raw не работи 🤷♂️
Публикувано преди 3 часа3 часа Да, аз само им хвърлих по едно око, като цяло освен за тестове, нито в 26, нито в 27, ми се е налагало да чистя нещо от снимка.Иначе за всички, които искат да се преразгледа решението на ЕС за Сири, се събират подписи в петиция и трябват 100 хил., за да се вкара в ЕК - Bring Siri AI to EU iPhone Users SafelyНе се споделят чувствителни лични данни - само име и мейл, и коментара не е задължителен. Който желае разбира се, вероятно и да се съберат, едва ли ще има ефект, но нищо не се знае
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате