Публикувано Вчера в 19:411 ден Вече сме с версия 5 на форума. Имаше много промени по ъпгрейда и за това се забавих около ден. Ако имате някакви проблеми пишете в темета. В новата версия най после си има светла/тъмна версия на темата - бутоните за темата са най-долу в ляво.
Публикувано Вчера в 19:471 ден Едно известно време ме изплаши малко как изглеждаше списъка с форумите, но сега е супер.
Публикувано Вчера в 20:301 ден Автор И мен ме изплаши да си кажа и бях на копче да върна версия 4, но успях да се ориентирам в новите настройки :)
Публикувано преди 23 часа23 часа Автор Този Тапаталк.. Пълен е с проблеми и много се бавят ъдейтите. Платформата си има прекрасна мобилна тема, защо не я ползвате ами се мъчите? Пуснах го Тапаталк-а щом толкова го искате...
Публикувано преди 2 часа2 часа Автор Върнах ъпдейт от 00:40 - 11.04.2026г., така, §е вси§ко написано след това липсва.Сори за което, но нямаше друг начин!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.