Публикувано преди 13 часа13 часа Вече сме с версия 5 на форума. Имаше много промени по ъпгрейда и за това се забавих около ден. Ако имате някакви проблеми пишете в темета. В новата версия най после си има светла/тъмна версия на темата - бутоните за темата са най-долу в ляво.
Публикувано преди 13 часа13 часа Едно известно време ме изплаши малко как изглеждаше списъка с форумите, но сега е супер.
Публикувано преди 12 часа12 часа Автор И мен ме изплаши да си кажа и бях на копче да върна версия 4, но успях да се ориентирам в новите настройки :)
Публикувано преди 10 часа10 часа Автор Този Тапаталк.. Пълен е с проблеми и много се бавят ъдейтите. Платформата си има прекрасна мобилна тема, защо не я ползвате ами се мъчите? Пуснах го Тапаталк-а щом толкова го искате...
Публикувано преди 3 часа3 часа Екстра е, само не ми се разпъва на цял екран. Иначе субективно е два пъти по-бърз.
Публикувано преди 22 минути22 минути преди 2 часа, Aveliky написа:Сега как е разпъването?Доста е добре според мен като цяло. Това че има въздух от страни е добре, и определено не е нужно да се разпъва на 100%, тъй като на по-широки монитори се чете трудно. Така е супер.Винаги където има избор между фиксирана и плаваща ширина, избирам фиксираната, но въпрос на вкус разбира се.Засега виждам само един проблем, активностите пред юзърите имат някакви икони/изображения, които не се зареждат. На Хром си личи най-вече, на Сафари е просто празно
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.