Публикувано преди 1 час1 час Здравейте, съфорумци.Днес пуснах второто си приложение за iOS, което разработвам от известно време. Исках да си направя свой habit tracker, който да е една идея по-красив от останалите и интеракцията с него да ми прави кеф. Мисля, че успях.Представям ви deskip. Простичко приложение, в което можете да си създадете навик, който се визуализира като календар от точки и всяка точка може да се запълва с жест - или по-точно като "хвърляте" по-малкото кръгче към по-голямото и по този начин го запълвате. Визуално се разбира по-лесно, отколкото да ви го обяснявам тук. В линка по-долу можете да видите как работи. App Store linkЕто няколко скрийншота: И няколко ключови точки, накратко:поддържа iPhone и Apple Watchопция за напомняния за отделните навициiCloud Syncбезплатната версия е ограничена до 3 навика и 16 цвятаплатената версия НЕ е абонамент, а еднократно плащане и отключва 8 многоцветни варианта, неограничен брой навици и няколко варианта за иконка на приложението, различни от заводскатаДраснете на ЛС, ако искате код за платената версия - имам много.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате