Публикувано преди 1 час1 час Здравейте, съфорумци. Пак съм аз. Представям ви Deforget - приложение, което разработвам и тествам от няколко месеца.Накратко: трябваше ми дневник, в който да си пиша неща в свободен текст, и той автоматично да засича напомняния и календарни събития, и да ги добавя в респективните им приложения, (Reminders и Calendar) както и имена на хора и някои други неща. Е, направих си го. Всичко се случва с помощта на Apple Intelligence на самото устройство - нищо не се праща към никакви сървъри, освен iCloud Sync функционалността, която ползва личното ви iCloud пространство, за да синхронизира дневника ви между устройствата ви.Важно е да спомена, че приложението поддържа само английски език. AI модела може да засича някои неща и на български, но има една камара функции отзад, които го надграждат и те работят само с английски текст. Приложението работи на iPhone (15 Pro и нагоре), iPad (M-series) и macOS. (M-series) Поддържа се само от iOS 27 нагоре, тъй като on-device AI модела на предишните версии беше крайно незадоволителен.App Store link.Дневникът е безплатен завинаги, но функционалността за засичане на напомняния, събития и т.н. с AI е платена. Безплатният пробен период трае 7 дни, след което имате опцията да се абонирате за месец (€2.99), година (€34.99) или еднократно плащане (€49.99 до края на Октомври, €69.99 след това), което отключва функционалността завинаги.За колеги от форума имам много промо кодове за безплатен lifetime - драснете едно ЛС при интерес. Имам планирани ъпдейти за няколко версии напред. Версия 1.1 очаквам да излезе около Ноември. Тогава ще пиша пак. Редактирано преди 1 час1 час от kal1ch Добавих уточнение за поддържаните устройства
Публикувано преди 22 минути22 минути Браво, готина идея и апп. Този ми харесва повече от другите Няколко теста от мен, на пръв поглед, вероятно има нужда от полиране тук-таме:не виждам как да изтрия добавена снимка - нито със задържане става нещо, нито с backspace, нито в раздела Photos за който и ден да натисна микрофона за диктуване, веднага ме прехвърля в днешния ден, и само в него се записваза всички дни виждам икона за микрофон, но не и за днешнияпри клик на триеточието в днешния ден се отваря голям бутон без текстпредполагам че е заради локалния модел който ползваш, но траскрибирането е по-неточно, ако диктувам в самия апп, отколкото с клавиатурата. И почти не хваща както трябва пунктуацията. Може би наистина с локален модел е по-ограничено. Ето сравнение
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате