Публикувано Септември 16Септ 16 Здравейте! Имам странен проблем с Viber.Когато някой ми изпрати съобщение във Viber, приложението ме показва като активна/онлайн, въпреки че не съм влезнала веднага в самото приложение и не съм отворила съобщението.Изключила съм работата на приложението във фонов режим, но проблемът продължава.Какъв може да е проблема. С Iphone 16 съм
Публикувано Септември 16Септ 16 Инсталирал ли си Viber на друго устройство, като компютър или таблет?
Публикувано Септември 16Септ 16 Автор преди 1 час, ML16 написа:Инсталирал ли си Viber на друго устройство, като компютър или таблет?Не.
Публикувано Септември 16Септ 16 Възможно е да е временен бъг, или нещо от ъпдейта до iOS 27. При мен от вчера на идват нотификации, когато ми пише някой, а всичко си е пуснато. При мен също апът не е пуснат постоянно, нито работата във фонов режим, но нотификациите винаги са си идвали. Днес има ъпдейт, надявам се да е оправено, както и това при теб.
Публикувано Септември 16Септ 16 При мен всички фонови процеси са спряни, но когато си гледам отчета на батерията редовно виждам вайбър...във фонов режим. Този проблем не е от вчера-оня ден и вероятно няма и да го оправят.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате