Публикувано Юни 7, 201015 гд Физика да си учил случайно? Къде са тези 6 оси? Някой все пак говори в момента за четвърта "времева ос", но чак пък 6 не стават. Май ти си попропуснал физиката!? Не става въпрос за пространствени оси, а за оси на ротация - може и десет+ да бъдат...
Публикувано Юни 7, 201015 гд На сайта на apple всичко е новичко. А за OS4 Пише coming soon. Явно и нов itunes ще си имаме 9.2.
Публикувано Юни 7, 201015 гд YouTube Jobs Unveils iPhone 4 Редактирано Юни 8, 201015 гд от pe6o666 Цитат!
Публикувано Юни 7, 201015 гд Новият Айфон е страшно красив ! Каквото и да казват противниците Ейпъл отново събориха конкуренцията много надълбоко в земята. Между другото от Щатите, ако се закупи iPhone от AT&T, колко е наказателната такса за прекратяване на договор ? Защото братовчед ми е там в момента и мисля да го накарам да ми го донесе насам Пък ще чакаме софт ънлок Редактирано Юни 7, 201015 гд от Sladichuk®
Публикувано Юни 7, 201015 гд Обаче е разочароващо, че нямат 64GB-ова версия. Така се бях навил на повече, че тъкмо ми се напълваше моя. Но и така е добре. Не ми хареса тоя път Стив ми излгежда все едно е някой могъщ владетел, който току-що е завладял някоя силна държава и е станал по-силен(с тези iPad - 2 Mil. Sold) Някак Apple взеха да стават много зависими от пазара и много навлизат в ежедневието, преди сякаш не беше така. Все повече и повече започнаха да се ровят насам-натам, да се бъркат на хората и на компаниите и започнаха да не ми харесват напоследък, но все пак ще им ползвам продуктите, какво да правя като знаят как да си вършат работата!
Публикувано Юни 7, 201015 гд Друго нещо интересно, е че вече Apple предлагат кейсове за новия модел. Някой ако намери снимка да пусне, че пиша от телефона.
Публикувано Юни 8, 201015 гд Мислех си, че Apple никога няма да изневерят на досегашния дизайн, но това ми харесва много много повече! Ето повече картинки на новия дизайн на iPhone http://www.apple.com/iphone/features/ много ми допада. Както и всички нововъведения. Супер е
Публикувано Юни 8, 201015 гд На мен старият дизайн ми харесваше много-повече. Този новият ми прилича на онова LG touch
Публикувано Юни 8, 201015 гд И на мен. Видео от представянето: http://events.apple.com.edgesuite.net/1006ad9g4hjk/event/index.html
Публикувано Юни 8, 201015 гд Може ли някой да даде директен линк за сваляне на цялото представяне? Благодаря!
Публикувано Юни 8, 201015 гд http://hotfile.com/dl/47074850/b94503a/apple-iphone4-design_video-us-20100607_848x480.mov.html
Публикувано Юни 8, 201015 гд WTF новия iPhone е ужасен отпред - прилича на някой китайски тухляк с малък екран. Сравнете разтоянията под и нат екрана... Иначе дизайна е красив но отпред поне за мен е някакво изчадие, а пък и е логично да е доста по голям. Редактирано Юни 8, 201015 гд от gogosim
Публикувано Юни 8, 201015 гд iPhone 4 Height: 4.5 inches (115.2 mm) Width: 2.31 inches (58.6 mm) Depth: 0.37 inch (9.3 mm) Weight: 4.8 ounces (137 grams) iPhone 3GS Height: 4.5 inches (115.5 mm) Width: 2.4 inches (62.1 mm) Depth: 0.48 inch (12.3 mm) Weight: 4.8 ounces (135 grams) Според Apple нещата са по-различни
Публикувано Юни 8, 201015 гд Прав си - явно ще разберем всичко при излизането на iPhone 4 на пазара ---------- Поста е добавен в 13:15 ---------- Предишният пост е бил в 12:56 ---------- Проблемът е решен сега се усетих че разликата идва от това че ъглите не са скосени. Смисъл тази металната рамка я няма и стъклото стига до самия край на телефона. Все пак аз пак смятам че отпред е грозен.
Публикувано Юни 8, 201015 гд Изгледах цялата презентация за новия телефон, но не разбрах дали България ще е от страните, сдобиващи се с iPhone 4 през август или през септември. Някой по-запознат ако може да сподели?
Публикувано Юни 8, 201015 гд Мда, не каза по именно кои ще са тези месеци и аз го гледах цялото. Да се надяваме, че в сайта си ще напишат възможно най-скоро. Който има инфо - да споделя.
Публикувано Юни 8, 201015 гд Докато не излезе официално на пазара няма да стане ясно какво има в А4 и с колко РАМ е.. А за държавите август и септември никой не знае още Steve каза "You won't be disappointed" - ми да, аз лично не съм разочарован, ама не съм и кой знае колко очарован. Имаше доста дребни неща, които хората очакваха да получат, но уви - пълно щастие няма. Again. А междувременно един от страничните слухове се сбъдна - излезе Safari 5. Аз лично най-много се надявах на безплатно MobileMe, ама както казах вече пълно щастие няма EDIT: Сега се сетих, че той каза, че е същия като на iPad, значи А8.. Редактирано Юни 8, 201015 гд от chris4o
Публикувано Юни 8, 201015 гд @neol23, мисля че човека питаше за честота на процесора - 1GHz ще е доколкото разбах аз.
Публикувано Юни 8, 201015 гд Safari-то.. Ами сафари като сафари - доволно.. Няма кой знае колко промени, но тук-таме се забелязва по нещо ново, например докато зарежда страница, бар-а се пълни както на iPhone Safari, което е хубаво. И двете ми любими екстри засега - Smart Address Field и Safari Reader - много полезни! http://www.apple.com/safari/whats-new.html
Публикувано Юни 8, 201015 гд Аз само не разбрах едно, с тази мини сим карта, като си го купим отвън или от сащ, как ще го използваме в България.Ще се реже ли сим картата? Защо Епъл сменят и сим стандарта и там ли искат да се наложат?
Публикувано Юни 8, 201015 гд Трябва им място А че ще се реже, то е ясно, поне докато някой се сети да започне да предлага микро СИМ-а
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.