Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Очакваните 10 неща от Apple WWDC 10

Featured Replies

Публикувано
Физика да си учил случайно? Къде са тези 6 оси? Някой все пак говори в момента за четвърта "времева ос", но чак пък 6 не стават.

Май ти си попропуснал физиката!? Не става въпрос за пространствени оси, а за оси на ротация - може и десет+ да бъдат...

• Отговори 141
  • Прегледа 27.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Когато научите новите параметри на новия аифон ги публикувайте

• John Digweed
    John Digweed

• alessandros
    alessandros

Ето и малко SPY-снимки от мястото на събитието' date=' където по рекламите вътре се вижда за част от темите на обсъждане/може би/.

Публикувано

На сайта на apple всичко е новичко. А за OS4 Пише coming soon. Явно и нов itunes ще си имаме 9.2.

Публикувано

2204635.jpg

YouTube Jobs Unveils iPhone 4

Редактирано от pe6o666
Цитат!

Публикувано

Новият Айфон е страшно красив ! Каквото и да казват противниците Ейпъл отново събориха конкуренцията много надълбоко в земята.

Между другото от Щатите, ако се закупи iPhone от AT&T, колко е наказателната такса за прекратяване на договор ? Защото братовчед ми е там в момента и мисля да го накарам да ми го донесе насам :) Пък ще чакаме софт ънлок

Редактирано от Sladichuk®

Публикувано

Обаче е разочароващо, че нямат 64GB-ова версия. :)

Така се бях навил на повече, че тъкмо ми се напълваше моя.

Но и така е добре.

Не ми хареса тоя път Стив ми излгежда все едно е някой могъщ владетел, който току-що е завладял някоя силна държава и е станал по-силен(с тези iPad - 2 Mil. Sold)

Някак Apple взеха да стават много зависими от пазара и много навлизат в ежедневието, преди сякаш не беше така.

Все повече и повече започнаха да се ровят насам-натам, да се бъркат на хората и на компаниите и започнаха да не ми харесват напоследък, но все пак ще им ползвам продуктите, какво да правя като знаят как да си вършат работата!

Публикувано
Друго нещо интересно, е че вече Apple предлагат кейсове за новия модел. Някой ако намери снимка да пусне, че пиша от телефона. :)

bumper-hero-20100607.jpg

Публикувано

Мислех си, че Apple никога няма да изневерят на досегашния дизайн, но това ми харесва много много повече!

Ето повече картинки на новия дизайн на iPhone http://www.apple.com/iphone/features/ много ми допада.

Както и всички нововъведения. Супер е :)

Публикувано

На мен старият дизайн ми харесваше много-повече. Този новият ми прилича на онова LG touch

Публикувано

Може ли някой да даде директен линк за сваляне на цялото представяне? Благодаря!

Публикувано
  • Автор

Гледай си го в iTunes в Podkast.

Публикувано

Вярно ли е че ще има iPad os 4.0 чак през есента ?

Публикувано

WTF новия iPhone е ужасен отпред - прилича на някой китайски тухляк с малък екран. Сравнете разтоянията под и нат екрана...

campfire-iphone.jpgiphone4-black-001.jpg

Иначе дизайна е красив но отпред поне за мен е някакво изчадие, а пък и е логично да е доста по голям.

Редактирано от gogosim

Публикувано

iPhone 4

Height:

4.5 inches (115.2 mm)

Width:

2.31 inches (58.6 mm)

Depth:

0.37 inch (9.3 mm)

Weight:

4.8 ounces (137 grams)

iPhone 3GS

Height:

4.5 inches (115.5 mm)

Width:

2.4 inches (62.1 mm)

Depth:

0.48 inch (12.3 mm)

Weight:

4.8 ounces (135 grams)

Според Apple нещата са по-различни

Публикувано

Прав си - явно ще разберем всичко при излизането на iPhone 4 на пазара :)

---------- Поста е добавен в 13:15 ---------- Предишният пост е бил в 12:56 ----------

Проблемът е решен :) сега се усетих че разликата идва от това че ъглите не са скосени. Смисъл тази металната рамка я няма и стъклото стига до самия край на телефона. Все пак аз пак смятам че отпред е грозен.

Публикувано

Никъде не стана ясно на каква честота, ще работи А4 ?

Публикувано

Изгледах цялата презентация за новия телефон, но не разбрах дали България ще е от страните, сдобиващи се с iPhone 4 през август или през септември. Някой по-запознат ако може да сподели?

Публикувано

Мда, не каза по именно кои ще са тези месеци и аз го гледах цялото. Да се надяваме, че в сайта си ще напишат възможно най-скоро. Който има инфо - да споделя. :)

Публикувано

Докато не излезе официално на пазара няма да стане ясно какво има в А4 и с колко РАМ е.. А за държавите август и септември никой не знае още :)

Steve каза "You won't be disappointed" - ми да, аз лично не съм разочарован, ама не съм и кой знае колко очарован. Имаше доста дребни неща, които хората очакваха да получат, но уви - пълно щастие няма. Again.

А междувременно един от страничните слухове се сбъдна - излезе Safari 5. Аз лично най-много се надявах на безплатно MobileMe, ама както казах вече пълно щастие няма :)

EDIT: Сега се сетих, че той каза, че е същия като на iPad, значи А8..

Редактирано от chris4o

Публикувано

@neol23, мисля че човека питаше за честота на процесора - 1GHz ще е доколкото разбах аз.

Публикувано
  • Автор

Да аз вече съм с новото safari 5 , май добре се държи за сега.

Публикувано

Safari-то.. Ами сафари като сафари - доволно.. Няма кой знае колко промени, но тук-таме се забелязва по нещо ново, например докато зарежда страница, бар-а се пълни както на iPhone Safari, което е хубаво.

И двете ми любими екстри засега - Smart Address Field и Safari Reader - много полезни!

http://www.apple.com/safari/whats-new.html

Публикувано

Аз само не разбрах едно, с тази мини сим карта, като си го купим отвън или от сащ, как ще го използваме в България.Ще се реже ли сим картата?

Защо Епъл сменят и сим стандарта и там ли искат да се наложат?

Публикувано

Трябва им място :)

А че ще се реже, то е ясно, поне докато някой се сети да започне да предлага микро СИМ-а

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.