Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

До всички качващи потребители

Featured Replies

Публикувано

Искам да отправя една молба до всички потребители, които пишат теми за някакви програми/игри...

М О Л Б А

До всички качващи потребители

Общество: BGiPhone

Моля всички, които качват програми и дават линкове към filedude /appscene/ да теглят програмата и да пуснат по едно линкче в multiupload (примерно), защото преди нямах проблеми с filedude (докато беше appscene) и си теглех доста бързо, но сега трябва да чакам поне 10 минути за да започна да тегля нещо.. Недай си боже файла да е по-голям от 10 МБ.. Ще го изтегля за 10 минути. Та затова, потребители, моля качвайте файла и някъде другаде, за да бъде удобно за всички!

Обръщам внимание на това, че това съобщение е молба и към никого не отправям заповеди или заплахи!

Моля за извинение, ако съм засегнал някого!

Изцяло ваш, PunkoHead!

Публикувано

:tooth: Леле, Punko, човек ще реши, че си минал професионално обучение в какината школа по писането на това, дето допреди месец заглавието му нормативно (по закон) определено беше "Молба", пък сега вече е модерно – "Заявление" ... Липсва му само входящ номер, дата, печат и подпис на приелия го... :rolling:

Иначе– сериозно: Наистина съветвам всички предоставящи линкове към нещо да се вслушат в призива на PunkoHead, както и да се постараят при анонс на ново приложение да предоставят и качествено преведено ревю на същото...

Публикувано

Пънк аз нямам проблем с този хостер в момента. По-безсмислено е да се качват на сървъри с лимит на времето, което пазят файловете. Такива като нерегистрирания dox.

Публикувано
  • Автор

Регистрацията там отнема по-малко от 1 минута. За Multiupload не знам, но да дадеш линк и там също си е много добра "инвестиция". В крайна сметка, не само аз имам проблеми с filedude.

Иначе е хубаво, че ти нямаш :tooth:

Публикувано

То и аз няма проблем сега със сървера на filedude, но Multiupload добра алтернатива :tooth:

Публикувано

А знаете ли защо dox.bg регистриран ми дава сега само до 50MB архив да качвам?

В моето пространство имам само един 305MB архив на RoadMate за тук в форума, дето качих не отдавна.

Публикувано

От няколко дена и при мен положението е такова. За нерегистриран 1 гигабайт, за регистриран 50 мегабайта.

Публикувано

Да, но не са само няколко дни. Поне от 2 седмици е при мен така.

Публикувано

Или линк от "Магазина" ;)

Публикувано
  • Автор

За Dox.bg проблема всъщност не е проблем. Просто е такова ограничението ;)

Сега ще направя ръководство, как да разделим файл на няколко части.

edit: http://bgiphone.com/showthread.php/6138-Ръководство-Как-да-разделим-файл-на-няколко-части

Редактирано от PunkoHead

Публикувано
  • Автор

Всъщност.. Ръководството ми беше към другите :D

Пробва ли с друг браузър? И ъпдейт на flash :)

Публикувано

Гога, при мен беше абсолютно същото, докато не смених доставчика.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.