Публикувано Ноември 19, 201411 гд Вазата също е предразположена към счупване Още първия път разбрах какво имаш предвид и едва ли има статийка, която да съм пропуснал --------—--------- Жена, на която са и унищожили Адидаса менте на митницата в Германия. Вижте какво писмо е пуснала на "английски" на подателя от Али хахахахх и си признава :)
Публикувано Ноември 26, 201411 гд Е какво като не съм писал на енг , не ми се сменят езици постоянно ! Ясно ти е какво питам , ще отговориш ли компетентно или ще се заяждаш ? Имам и още един въпрос , батерията от ифон 4с става ли за фон 4ка ? Alxx, пак твоя любимец
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Адаш, това е проблем на масата българи, а не само на тоя юнак. Телефона е чисто нов, без нито една драскотина,пълен пакет с гаранция към Теленор. Бял на цвят с 3ГБ рам е..Ползван е реално една седмица С такива обяви е тъпкано навсякъде и явно си мислят, че 2-3 седмици ползване на апарата не го прави вече употребяван, а си е нов. Мъка, мъкаааааааа... И още едно леко допълнение... Като нов. Изполван три дена. Гаранция още година и осем месеца. Закупен от мтел.
Публикувано Декември 5, 201411 гд Въпрос: Ще съм благодарен на всеки отделил малко време да ми обясни какво е това "смарт" телефон. Отговор: Като цяло "смарт" телефоните имат повече функций, глезотий и джиджи-биджита
Публикувано Декември 12, 201411 гд Прост въпрос на потребител, а именно 5S ли да му донесат от САЩ в началото на януари или 6-ца и веднага "разбирач" (ползвател на Нокия) се включва: Ако питате мен ,чакайте нещо по-сполучливо . . . Iphone 7 на пример. Не виждам особена еволюция от 4 до 6 ,само дето са прецакали дизайна. Силно се надявам ,скоро Apple да пуснат нещо с красив дизайн ,но съм песимист . . .
Публикувано Декември 14, 201411 гд Говорим за Айфон Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 14, 201411 гд от Максим Костадинов
Публикувано Декември 15, 201411 гд "Условно образование" ...дано наистина прегреши, за да влезне в сила Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 15, 201411 гд Колко мъка има на този свят.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 29, 201411 гд Извинявам се за тъпия въпрос, но наскоро си взех айфон 6 и исках да си изтегля Itube. Изтеглих си приложението, но открих, че не мога да гледам клиповете и да слушам музика без wifi или 3g. Има ли подобно приложение, което да е безплатно и да могат да се гледат клиповете, или поне да се слуша музиката без интернет? Благодаря предварително.
Публикувано Януари 2, 201511 гд одавам iPhone 4s 16GB заключен към iCloud. Ако има желаещи или ако някой може да го отключи да ми се обади.п.с. С чист iCloud е. Приемам и бартер за лаптоп или телефон с доплащане от мен. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 16, 201511 гд "...!! Компасът на телефона НЕ работи, което означава, че той не завърта екрана автоматично при смяна на portrait / landscape режим..." От обява в OLX, просто гениално...
Публикувано Януари 17, 201511 гд Има я и тук, ама няма да ти кажа чия е Мой приятел е омешал акселерометъра с компаса, че и двете не бачкат. Здравейте телефона ми се огъна в нормални дънки,купих го от теленор дали ще ми го сменят ??
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.