Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Бисери и куриози от форуми!

Featured Replies

Публикувано

:rolling: :rolling: :rolling:

Ради, животното на главата ти не го ли даваш бонус към синджира :rofl::rofl::rofl:

• Отговори 1.8k
  • Прегледа 252.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Добавени снимки

Публикувано

Животното не го давам. 15_1_61.gif

Публикувано

е ..... то пък само един гол синджир ........дай поне опашката м/му :mrgreen:

Публикувано
Re: продаам Ipod 3G 64gb :( nov сас слу6алки калф4е тонколнки ..
давам ипод 3г 64 гб нов сас слу6алки тонколнки сцреен протектор си има от парвия ден има и гумено калаф4е на БЕЛКИН давам го сас слу6алките тонколнките усб-то сцреена и калаф4ето на белкин :) има си и кутиика ест :) skype: snaiper4o tell : 0888261843 пари : 550 лв мое и коментар4е и бартер4е :) плс пи6ете и сериозни хора ;) TNX ot sf sam :) мое се прати сас куриер а ве си4ко моге :)
Публикувано
абе еи прустак 699 $ че и специална цена В Америка струва 499 поне го сложи на 599 селянин прост
Публикувано
Продавам чисто нов, НЕРАЗПЕЧАТАН, още в целуфанчето iPad (Wi-Fi Only) 16GB.

Купуван е от Мишигън, още седи в ........

:clap: :rolling: Еххх, тоя Фрицъл ти е изпил мозъка :rolling:

Предлагам да съберем подписка и да я занесем в министерството на организираната престъпност - която не я управляват те, значи е нелегална... Баси хората ;) !

Ако за книгите се плащаше, нямаше да затворят сйта, а щяха да си го присвоят, както направиха с куп други работи!!!

Редактирано от pe6o666

Публикувано
най-тъпия въпрос: как да разбера дали ми е jailbreak-нат телефона

има cydia ама тва май не е фактор

а и скайп върви... което ме навежа на мисълта, че не е

аааа, репото в cidya за ултрасноу ми е достъпно (очевидно) значи все пак ми е jailbreak-нат

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Публикувано

@gorgior

Ох на теб ти е смешно ама аз през сълзи от радост съм го гледал как стартира без блекрейн.

Публикувано
1-н въпрос аз вече съм с 4.0 но нямам Cydia смисъл Restor-нат е тел. тъй като е от globul с орг. карта мога ли сега да кача Custom ?

Мерси.

Публикувано
Абе чета ви отдавна и реших да напиша и аз нищо!

Нови модели нови простотий!

Като пуснаха 3GS почнахте да драскате,че гърми...,че се награда бързо,че Wi-Fi не работи...!

.........

Е то си е така, я да падне колкото и малко да е под хилядарка, те ще с аи нови партиди дотогава, продавам 3гс-а и с не много пари отгоре както сега да кажем още толкова за колкото ще го продам 3гс-а ще дам и го взимам.

Редактирано от pe6o666

Публикувано

Какво да направя, че пиша така, че несъзнателно си закодирвам мисълта в думите и само аз си я разбирам :)

Публикувано
Какво да направя...

Не пиши. Просто си мисли.

Публикувано

Има логика :)

Публикувано
....... Не съм го пробвал лично, защото нямам джейлбрейк( не знам как се прави :blink:)...

Хааахахахахахахаахаха, по принцип или на 4.0 :tooth:

Публикувано
#22:06 dimple> Моля помогнете ми да намеря начина да активирам телефона си след блякрейн...

#22:07 dimple> знам, че имаше начин

#22:07 dimple> ФО е и е тъпо да го ползвам с ултрасноу

Аз ли не вдявам...:think:

Публикувано

Тук има много дълбока уловка, усещам го! :D

Публикувано
немога да вклуча изобщо машинката братми е истрил нещо и неиска да вклучи.. излизами само иконката и по4ва да зарейда и до там....? тел е 3G
Инфото за телефона ти е недостатъчно и това няма да доведе до отговори,каквито очакваш! Прочети правилата за задаване на въпроси за да можем да помогнем! И моля те,пиши по-грамотно!
извинявам се еми пуснал съм го да се зарежда но дори и компа неиска да го засе4е като го вклу4а ми показва само логото и незарежда казаха ми 4е са истрили нещо и дотам.. незнам какво да правя те е с черен капак 8гб е но др незнам
отзад пише 8гб номера е а1241 fcc id:bcga1241
Публикувано
Проблема е,че след като се ъпдейтне бейсбенда новата ОС дава грешни команди на WiFi и чипа прегрява(става по мощен с новия бейсбенд). От завода с какъвто бейсбенд излезе с него трябва да се работи. Има начин да се пренебрегне този проблем, да се редактира някой .plist файл,за да се намали мощността на WiFi и да не прегрява... Някой чувал ли е за това?
Публикувано

murphy74> Здравейте! Има ли някой с iphone 3GS? Интересува ме как се местят иконите? С задържане в/у икона не става.

murphy74> Държа иконата натисната но нищо не се получава при 3 ж става но не и при 3 ЖС затова се обръщам с въпрос към хората имено с такъв телефон

murphy74> е значи и на германос е развален и на глобул също и там ходих да пробвам на техните

murphy74> задържам иконта и чакам

murphy74> като я пусна се отваря приложението в/у което съм натиснал

murphy74> да няма някъкъв пениз?

Публикувано

Става дума за Quickoffice Mobile Office Suite за iPhone

Съжалявам за глупавия въпрос, но...ако инсталирам последната качена версия и съм с версия 3.1.2. и 05.11.07. ще си блокирам ли телефона??

:rolling:

Публикувано
Духа ли в дупката за слушалките?
Да- това с духането беше първото което правих:))

Публикувано
Anyone who hates iTunes has never used the BlackBerry Desktop Manager.

7:21 PM Jul 1st via web

==================================================================

#17:06 kirlqta> Кажете след джейлбреак със спирит как мога да отключа iphone 3gs

#17:10 kirlqta> 3.1.3

#17:14 Yakuza> да

#17:14 Yakuza> repo666.ultrasn0w.com

#17:39 kirlqta> ем хуу ама като го въведа в сидия не отключва нищо

#17:42 Yakuza> е инталирай ultrasn0w де

=========================================================================

Неол-чо дава линк за Terminator Salvation:

Заповядай:

Свали

v1.0.7

Редактирано от alxx

Публикувано

Някой нещо ??? хахаххха...

ГПС-а пък ми губи връзка адски често даже по-често няма от колкото има има в тема как да се оправи това, но е през ВинСЦП, а аз намам ВиФи и от тук не мога и ГПС-а да си оправя.

Някой, нещо?

Нео готин линк е дал :)

Публикувано
Имам фабрично заключен 3ГС, нов буутром, иос 4 и не съм запазвал никакви стари настройки. Има ли начин за джейлбрейк и ънлок с турбо сим?

Благодаря!

Може, ако турбото е с InterCooler. :))
Публикувано
Здравеите,днес след пореден разговор.Наи неочаквано разбрах,че чуствителноста на допир точно при долната лента с икони ваобще не функционира.дефакто немога да ползвам:phone, safari и така на татак. някакви идеи.Ще съм благодарен на всяка една такава. P.S. телефончето е 2g

Ужас.:think:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.