Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Бисери и куриози от форуми!

Featured Replies

Публикувано

Вярно, не е това мястото, но и не мога да схвана какво искаш да кажеш с това?!

• Отговори 1.8k
  • Прегледа 252.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Добавени снимки

Публикувано

Шамане , аз като гледам тоя бисер май тука му е мястото :) :) :)

Публикувано

Абсолютно,тука му е мястото,ама къде е"мишока"?

Публикувано
Абе пичове нормално ли е 3Г със весия 4.2.1 и фирмоеар 05.12.01 да ми цепи супер якото

в смисал той се замисля и при отключването дори.Да не говоря за смс-и или приложения.

Някой ако може да ми помогне ще съм му много блгодарен .

:scratch:
Публикувано

Пуснах обява за хард диск в дата.бг на цена 55 лв.

Току-що получавам следното ЛС:

zdr za xarda moga da dam 35lv utre da doida da go testvam ot grat ixtiman sam i gorivo imam
Публикувано

Извикай го и го застреляй :tooth:

Публикувано

Не си струва цената на муницията ;)

Публикувано

Абе нали гориво има човека :tooth:

Публикувано

Да, ама ако го гръмне в горивото кво праиме?

Публикувано

Тая дата няма спирка.. Коментари по повод катастрофа:

4d90971c8114642f.jpg

Публикувано
не мога да качвам нищо от компа... смисъл пробвам фифа навигация и др не мога не ми дава.. някои има ли такъв проблем?
Не си ги купил, нали?
е нали съм с джайл за какво да ги купувам?

Човека си има джейл,защо да го занимават с купуване на приложения :D

Публикувано
Предлаганият телефон е качествено копие на iPhone 4S и няма нищо общо с "...реплика от най-висок клас", "...внесен от Дубай" и др. подобни глупости! Чисто нов, пълен комплект и отключен фабрично към всички мобилни оператори в България. Поддръжка на 1 SIM-карта (телефонът работи с микро-SIM карта), вградена батерия, капацитивен сензорен дисплей, безжичен Интернет-достъп (WiFi), две камери, меню на български език и др. Апаратът е модел MC610LL и се продава в комплект с приспособление за изрязване на стандартната SIM-карта с цел превръщането й в микро-SIM, а също и с адаптер, позволяващ в последствие същата карта да се ползва като стандартна с всеки друг мобилен телефон! Основни технически данни на апарата:....
:scratch:

Оттатък, в тема за отключване към 02:

телефона e V 4.1 BB 117 , беше с FM 05.14.02 kam O2, razkodirah si go sam sled 1 den rovene iz neta. Най напреде се обновявя FM do 06.15.00 . Сега си имам работещ телефон.Хора какви са тез неща плащате луди пари за разкодиране, та обаждане на оператор и други глупости, седнете и се поразровете.Някой ако има въпроси да пита. smile.png
Публикувано

Сигурен съм, че повечето са фейк... :D

телефона e V 4.1 BB 117 , беше с FM 05.14.02 kam O2, razkodirah si go sam sled 1 den rovene iz neta. Най напреде се обновявя FM do 06.15.00 . Сега си имам работещ телефон.Хора какви са тез неща плащате луди пари за разкодиране, та обаждане на оператор и други глупости, седнете и се поразровете.Някой ако има въпроси да пита. smile.png

Това го прочетох 4 пъти и изпаднах в истерия.... :afraid:

Редактирано от uomoto

Публикувано

Задачка с едно неизвестно :tooth: Познай приложението...

На биг босс Зепхура е безплатен !!
Публикувано

Купувам Iphone 3gs Бял! ФО без значение размер

Публикувано
Гледам, че всички програми и игри са за джейлбрейкнати телефони, ами ако то е фабрично отключен телефона стават ли програмите да се инсталират? Може ли да се джейлбрейкне фабрично отключен телефон ??? question.gif
Публикувано
Цена - 400,00 лв

Търся оферти и за двата модела, най-добрата цена печели и още на следващия ден мога да го купя, тъй като бързам! От София съм.

4GB за 4ката или 16GB за 4S, защото търся най-ниска цена...

Цветът няма значение, ако цената е добра!

Публикувано

Свързвам се с iTunes, натискам бутон синхронизация и изскача прозорец, че всичките приложения, които съм свалила има грешка! След което изкача прозорец, на който пише да ауторизирам от меню itunes store - choose store - authorize this computer! Но в това меню при мен няма authorize this computer!

Из ревютата в апстор, първото мнение:

post-226-0-22346000-1326103588_thumb.png :tooth:

Публикувано

Искам да попитам, съществува ли ънбрик за IPAD 2?

:tooth:

Публикувано
Заглавие: Продавам софтуер за отключване на 2G/3G/3GS/4

Този софтуер го закупих преди два дена от http://easyiphoneunlock.info/ дадох 19$

Продавам за 10$ спешно!

Ако не ми вярвате че го имам ще влезете в компютъра ми и ще видите.

За всеки модел има обяснение как се прави.

За контакти скайп: хххх

:liar::nosepick::tooth:
Публикувано

Склонен съм да дам до 300, или по точно 290 + 10 за куриера, от Габрово съм все пак smile.png
Публикувано

Влез тук:bgiphone.com. Ще намериш отговори на всичките си въпроси.И един съвет - прочети там първо темите за начинаещи и ползвай търсачката,защото са доста докачливи ако се отварят теми по въпроси,на които е отговорено:).Честита Коледа и дано да съм помогнал.

П.п. Това от един друг форум за "нашата" ОС. Не е от от смешните, но са се научили вече хората.

Редактирано от mitkoiphone

Публикувано

Епа разбира се. И аз предупреждавам всеки, на който препоръчвам форума, да чете добре първо всички теми за начинаещи, след това и за напреднали и в краен, ама много краен случай да пита, ако нещо не е разбрал/а :)

Публикувано

Не издържам:

post-226-0-66843900-1326655651_thumb.png

:tooth: :tooth: :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.