Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Честито на всички - iOS 4.0 излезе

Featured Replies

Публикувано

Като един от людете закупили iPhone 3GS от Globul (без последващи манипулации от сорта на jailbreak, unlock и т.н.) и редовно закупуващи си приложения от AppStore-а, мога да уверя останалите такива като мен, че update-ът мина гладко и без никакви проблеми.

• Отговори 213
  • Прегледа 34.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• С левият бутон на My Computer избираш Manage.Кликваш на Services and Applications ,избираш Services, намираш Apple Mobile Device и сменяш Start up type от disabled на automatic.Накрая натискаш Start н

• Както писах преди малко, няма как да пробвам на 3GS, защото вчера се разделих с него, но в тази тема, хората споделят, че са си ъпдейтнали телефоните с оригинален FW, след което са направили Jailbreak

• До час ще кача custom за 3GS redsn0w работи само на 3G & iPod2G

Публикувано

Следвайте примера на muqtada!!! Закупуването на приложения подпомага разработването им!!!

Публикувано
Пак обаче само за старият буут, или... ?

3G бре, какъв буут те подгони!

Послушай ThUnDeR :tooth:

Публикувано

Така е. За другото си има отделна темичка :tooth:

Публикувано

За половин година не разбра ли, че на новия iBoot не може да се ресторва custom?

iPhone 3GS iOS 4.0 Final custom FW [Само за ФО със стария iBoot]

Редактирано от ThUnDeR

Публикувано

След като не се е чуло да има инструмент, значи няма и къстъм!

Публикувано

Нормално ли е след ъпдейт до iOS4 и джейл на iPhone 3G, в Cydia да ми "Downloading packages" вече някъде към 20 мин.

Публикувано

Аз още не съм ъпгрейдвал и току що се борих със Сидия-та на същото място.. Проблема е в някое от репо-тата, виж дали ти дава грешка за някое и евентуално го изтрии.

А иначе понеже Сидията при мен не ще да се затвори никак се налага рестарт..

Публикувано
Публикувано

walker007, натисни два пъти Home, задръж върху Cydia и после на червения минус. След като отново пусни Cydia и си направи updates.

Публикувано

Мерси много. Ама пак ми заседна на "Downloading Packages"....

П.С. След като инсталирах WinterBoard след рестарт телефона ми се вкарва в Safe mode и всеки път след рестарс пак същото... ? Как да го оправя...?

Редактирано от walker007

Публикувано

Снощи ресторнах с оригинален 4.0 и направих джейл, като посочих гранд мастъра. Резултатът е джейлбрейкнат iPhone 3G, с мултитаскинг и уолпейпър. Мултитаскингът се държи изключително добре, е има едно забавяне от преди добавянето на мултитаскинга но се прежалва.

Публикувано

Някой да среща проблем с GPRS-а след като е update-нал кам iOS4? Защото моя 3ГС ФЗ от Глобул с глобулска карта не мога да го накарам да влезне в интернет през ГПРС по никакъв начин. Дори ми изчезна и Интернет Тетаринг-а...

Публикувано

Споделям, същата работа с М-тел. Нито 3G нито EDGE... Търся решение все още.

Публикувано

Аз съм с Глобулски 3GS с "Modem Firmware 04.26.08" и въпроса ми е как безпроблемно мога да кача на 4.0 и да го jailbrake-на или все още неможе и да чакам...? :?

Публикувано

Хахаха, досега реваха някои че постоянно имат нет, сега ще се започне " Нямам нет през оператора, help!!!" :)

Публикувано

Още снощи качих 4.0, без джейл. Днес през целият ден съм в интернет, (сафари , снимки и изпращането им по имейл сваляне на приложения скайп и др., свързани с интернет от оператора) няма никакви проблеми. Натрупах близо 40МБ. Камерата работи невероятно бързо и има зум, както някой вече отбеляза. Батерията падна до 23%. Call Time 1h-41m.

Сега смятам да каза къстъм-а и ще сравнявам.

Поздрави:

Публикувано

Да, де, ама за да качиш кастъма - ще се наложи да свалиш до 3.1.2(ако си пазиш SHSH) и джейлнеш с блекрейн.На чист фърм НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЧИ КАСТЪМ!

Публикувано

И аз го имах проблема с нета - не работеше с Мтел-ския. Ето решението при мен: Ресторнах наново firmware-а и после при активацията на телефона му дадох да не връща бек ъп, ами наново всичко (as new iPhone). Сега нета през 3G е бомба. :)

Това обаче май ще е греда при фабрично заключени, защото няма да мине активацията на телефона...

Публикувано

Никой ли неможе да ми отговори на въпроса...?

Публикувано

Можеше и сам...ако си със стария буутром - има тема с качен кастъм 4.0, а, ако си с новия - джейл засега НЯМА.

Публикувано

Извинявам се за спама но изчетох доста и вече се омешах, и за да не объркам нещо питам направо. Ако буутром значи Модем FW аз съм с 04.26.08. да ресторвам с Custom-а ли и ако да после с кое от всичко се прави jail-а ? Впрочем съм с 3.1.2... още един път се извинявам за спама но ме е страх да се втурна в нещо което не ми е достатъчно ясно. :)

Публикувано
Извинявам се за спама но изчетох доста и вече се омешах, и за да не объркам нещо питам направо. Ако буутром значи Модем FW аз съм с 04.26.08. да ресторвам с Custom-а ли и ако да после с кое от всичко се прави jail-а ? Впрочем съм с 3.1.2... още един път се извинявам за спама но ме е страх да се втурна в нещо което не ми е достатъчно ясно. :)

Качваш директно кастъма - ще си има сидиа и пр. Стар - нов буут: след като си с 3.1.2, джейлнат - след рестарт, с компа ли го стартираш или нормално? Ако е второто, значи си със стария и можеш да качваш кастъми. Не е това което си писал, това е версията на модема :)

Публикувано
Качваш директно кастъма - ще си има сидиа и пр. Стар - нов буут: след като си с 3.1.2, джейлнат - след рестарт, с компа ли го стартираш или нормално? Ако е второто, значи си със стария и можеш да качваш кастъми. Не е това което си писал, това е версията на модема :)

Всмисъл като рестартирвам телефона не го закачвам на компа ако това ме питаш и iTunes 9.2 ли трябва да е...?

Публикувано

Да! Действай! С рестор!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.