Публикувано Юни 25, 201015 гд Справих се и аз. Сега се опитвам да оправя мобилния интернет. Някой с подобен проблем.
Публикувано Юни 25, 201015 гд Ди променял файла който е за Call Forwarding? От опътването в тази тема: http://bgiphone.com/showthread.php/779-Премахване-на-Call-Forwarding-при-FW-3.x.x
Публикувано Юни 25, 201015 гд Аз коригирах фйла и нета през 3G угасна и трябваше да го върна. И виж дали не трява да въведеш настроките ръчно. Аз съм на Vivacom ипри мен върви без да съм настройвал каквото и да е.
Публикувано Юни 25, 201015 гд Справих се и аз. Сега се опитвам да оправя мобилния интернет. Някой с подобен проблем. Аз имах същия проблем. Просто си качих бекъпа, синкнах контактите си с Outlook и като рестиорнах не си качих този път бекъпа ами само синкнах отново контактите от Outlook, т.е. синкнах след като си направих "setup as new phone".
Публикувано Юни 25, 201015 гд След днешния рестор 3G няма, няма ги и менютата за настройки на интернета и ммс ?@?
Публикувано Юни 25, 201015 гд Автор Тетъринга си бачка перфектно. Сложих само inet-gprs.mtel.bg и няма никакви грижи.
Публикувано Юни 25, 201015 гд Как да ги въведа ръчно, не намирам къде. Много странно. Нета ми трябва много утре сутрин пътувам и...
Публикувано Юни 25, 201015 гд Нали ти казвам, че там като отда и не мога да пипам нищо. Има само он и офф, качих папк 28401, рестартирах и пак нищо.
Публикувано Юни 25, 201015 гд Автор Ако си правил някакви промени за махане на Call forwarding например, това меню изчезва.
Публикувано Юни 25, 201015 гд Anthony как подкара tethering-a? Или си на Глобул и го имаш като меню? При мен на мтел не мога да го подкарам. Пробвах различни профили но не става. Нека някой ако го е подкарал да сподели профила.
Публикувано Юни 25, 201015 гд Чист рестор ли си направил или ъпдейт. Ако е второто направи чист рестор.
Публикувано Юни 25, 201015 гд Нищичко не съм пипал. След рестора, jail, unlock и ...толкоз. Нищичко не съм пипвал. Няма нет и това си е...откачам вече.
Публикувано Юни 25, 201015 гд Автор Тетъринга си бачка перфектно. Сложих само inet-gprs.mtel.bg и няма никакви грижи. Никакви профили не ти трябват.
Публикувано Юни 25, 201015 гд В интерес на истината, сега установих, че и на мен ми няма celluar network , а след рестора съм убеден , че бяха активни, но реших днес да си сменя картата и да си настроя нета , ама нейсе настройки, а след последния рестор не съм пипал нищо в и около тази работа ( callforward, лого и т.н) но явно нещо е бръкнало и там .
Публикувано Юни 25, 201015 гд Не е от джейла и след него го имах , нещо е бръкнло и при бъндалите, сега го гледам и мисля , че открих, ама ми трябва малко време .
Публикувано Юни 25, 201015 гд Е да де ))), имаше го , ама сега го няма . Uploaded with ImageShack.us Редактирано Юни 25, 201015 гд от kawabiker
Публикувано Юни 25, 201015 гд Именно... изчезнало ми е това меню, имам само настройки за Cellular Data и MMS. И аз като колегата kawabiker почвам да деинсталвам неща от кидиа да намеря виновника.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.