Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jailbreak на iPhone 3G и iPod touch 2G FW 4.0.x чрез redsn0w 0.9.5

Featured Replies

Публикувано

Нещо не е наред? Направих всичко което е написано в 1-вия пост направих джеил,ънлок: cydya си зарежда и работи перфектно - инсталирам си всякакви приложения но когато трябва да ги използвам те изобщо незареждат например: mCooliPhone - иконата си я имам направих си настройките но нищо.

Safaridownload menager инсталирам и пак нищо

Правя рестарт пак нищо

Некви идеи

iPhone 3G 8gb ФЗ

• Отговори 134
  • Прегледа 61.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Джейлбрейк със Redsn0w 0.9.6b1 само за iPhone 3G / iPod Touch 2G Windows Mac OSX x86 Redsn0w 0.9.6b1 Поддържа. * iPhone 3G и iPod touch 2G (за сега) * 4.1 or 4.0 firmware Ако искате да полз

• извинявам се може ли да ми кажете кои е този powar бутон и кой е този home бутон ще съм ви признателен много благодаря

• Преди да си jailbreak-на ипода ibooks работеше съвършенно, а сега не работи PDF-а . Не знам какво да направя за да заработи . Дори не мога да тегля безплатни книги .(акаунта ми е в сащ) Спира накрая

Публикувано

Логично е дадени приложения да не са оптимизирани все още за iOS 4.0. Има тема за това.

Публикувано

На мен без jailbreak на iOS 4 батерията ми издържа около три дена и половина, като го jailbreak-на и НЕ активирам мултитаскинга /според мен става доста бавен/ батерията е под 20% към края на втория ден.

Единственото което качвам от Cydia e App Sync.

Поради тази причина сега си седя с оригиналният iOS и чакам да излезе по-читав jail /лично мнение...:)/.

Среден разход на гориво :p - 1 час и 10-20 мин. говорене на ден, около 2 часа ползване и около 3 часа музика.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, има ли "Jailbreak" за "Ipod 2g Mc Model" защото пробвах този но стига до "waiting for reboot" и не мърда повече ако знаете друг начин ще съм ви много благодарен!!

Публикувано

Този е за MB, киснеш и чакаш за твоя.

Публикувано

Здравейте, джейлвам тук едно 3г но при опит за теглене на ред сноу получавам следния отговор >

Превишен лимит на трафика

За съжаление този сайт понастоящем е превишил лимита за трафик. Моля, опитайте пак по-късно. За повече информация вижте Помощ за Google Сайтове

Нека някой който го е изтеглил да го качи на друго място, че това явно е офлайн :)

Публикувано

За Win.

Dox

2afd2174cd4c963f.png

multiupload

2afd2174cd4c963f.png

sendspace

2afd2174cd4c963f.png

Редактирано от GPower

Публикувано

Здравейте , опитвам се да ъпгрейдна моя iPhone 3G ФЗ Modem Firmware 05.12.01 Model MB490DN от 3.1.3 на 4.0 , изтеглих iPhone1,2_4.0_8A293_Restore и през iTunes 9.2 посреством Shift и Restore (пробвах и Shift и Update) но ми дава грешка !

Вярно ли е , че iPhone 3G ФЗ Modem Firmware 05.12.01 Model MB490DN , ако му се качи последния Firmware 4.0.1 може да бъде Jailbreak-нат посредством redsn0w 0.9.5b5 и след това Unlock чрез Ultrasn0w 0.9.3 .

Редактирано от tonyg24

Публикувано

Благодаря ти " mupo " , но за сега ще си остана с 3.1.3 , понеже този метод " jailbreak чрез запазване на ECID SHSH " ми изглежда доста сложен , когато излезне някоя по User-ска програма тогава ще качвам на 4.0.1 или пък по-нагоре .... :(

Публикувано
този метод " jailbreak чрез запазване на ECID SHSH "

Гледам, и не вярвам на ушите си.... Абе какво е станало тук? И си стои така...

Доста ще се наложи да почакаш да

излезне някоя по User-ска програма тогава ще качвам на 4.0.1 или пък по-нагоре .... :(
, че да можеш дали да ресторваш, дали да джейлваш и ънлокваш :rolling:(боже, колко мъка, боже...) дори и 3G на 4.х.х.

В интерес на истината : оттук– до безкрайността...

Публикувано

От 2 дни се боря с iPhone 3G 8GB (ФЗ) качвам iOS 4.0 всичко минава както трябва до момета в който трябва в redsn0w да подкарам DFU режима и да започне зарежданетo.

Изчаквам 3 сек., после 9 сек. задържам (home) чува се звука от закачването на USB но не може да се започне качването и след 29 сек. redsn0w спира и ме кара да повторя.

Имам друг такъв iPhone и с него нямах никакви проблеми. Моля помагайте със съвети.

Публикувано

1. Увери се дали ти работят бутоните.

2. Виж дали правилно изпълняваш командата за Recovery.

Публикувано

Бутоните работят, и recovery се изпълнява точно както трябва с шифта, избирам правилния файл не дава грашки.

Както казах вместо да се закачи към PC-то, то не се случва. Когато го правих на другия ми iPhone

още като започна 3-тия брояч и задържам само (home), се закачи и започна да зарежда. Сега се чува звука за

закачене през USB-то но не се чува повтoрното, както когато всички става нормално.

Публикувано

Сложи 4.0 на ново,на чисто.И опитай пак.Дано помогне.

Grievous Помнош с твоя колкко време се борихме и не искаше,по същия начин се изключваше?

Публикувано

Благодаря за съвета. Ето какво прявя подкарвам iPhone до DFU без да е вкл. към PC,

после пускам iTunes вкл. USB избирам да напрявя Restore и избирам 4.0 от файла

дето съм изтеглил от тук. Инсталира се iOS 4.0 познава, че е ФЗ и е с непозната SIM.

Пускам redsn0w и нищо повтаря се онова което описах преди.

Публикувано

Здравей те !!!!! Аз съм с 3GS 16 ..... въпросът ми е ...... Тази инструкция важи ли за Мен ? Благодаря ви!!!!!!

Публикувано

Да виждаш някъде да пише, че става за 3GS?

Публикувано

Колеги, Моля помагаите имам същият проблем като на Гатанката - след Upload Secondary чака за Reboot и това е нищо не се случва повече???

Публикувано

Пробвай на друг компютър! По възможност се логни като администратор!Ако се получи-преинсталирай си рс-то!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

iOS 4.0.2 за iPhone 3G

iPhone1,2_4.0.2_8A400_Restore.ipsw

iOS 4.0.2 за iPod Touch 2G

iPod2,1_4.0.2_8A400_Restore.ipsw

Само за iPhone 3G и IPod Touch 2G!

Използвайте добре познатя Redsn0w 0.9.5b5-3.

За MAC

bcb37a20cce8d9b3.png

За Win

bcb37a20cce8d9b3.png

redsn0w.png

Публикувано

Ок, джейл имаме, но ultrasn0w дали ще ънлокне 4.0.2, или е само за ФО?

Публикувано

Бейзбендът е същият, не би трябало да има проблем.

Публикувано

Ако никой не се подложи, най-вероятно довечера ще стана опитна мишка :)

Публикувано

Всичко премина добре, инсталирах и ultrasn0w 1.1.-1. Наблюденияата ми са,че работи много по бързо от 4.0.1(за 3G става дума)

img0001.png

Редактирано от uomoto

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.