Публикувано Юни 22, 201015 гд Това е една таблица на програмите от cydia и appstore кои работят и кои не направени схематично и таблично, за да не се чудите като мене. Наслаждаваите се! http://spreadsheets....gg&f=true&gid=1" target="_blank"> by exselize
Публикувано Юни 22, 201015 гд Много полезна, но и много невярна информация. Някои си работят. LogMeIn
Публикувано Юни 22, 201015 гд Автор Ами и аз така установих wifi track работи при мен, но както и да е, може някой да са верни.
Публикувано Юни 23, 201015 гд Тези програмки от Сидия още не са съвместими със IOS4. 3G Unrestrictor AnyRing BackGrounder Battery Control BiteSMS BlackSn0w Categories CategoriesSB Circuitous Cycorder Cyntact CyDialer Exchange Unlock FiveIconDock FlowChat Infiniboard Infinidock iRealSMS iSmart Dialer iBlueNova Kirikae Libhide MobileLog Mobile Terminal MyWi Pkgbackup QuickLock Safari Download Manager Snappy StatusNotifier Universal Search WeatherIcon Winterboard WiFiSync Може и да се дублират със тези на alessandros.
Публикувано Юни 23, 201015 гд Помня, че като излезе 3.0 FW беше същата работа. Сигурен съм, че до месец всички програми ще работят.
Публикувано Юни 24, 201015 гд Точно поради тази причина много се чудя на доста хора, защо преминават на ОС4??? Айде, тези които разбират и са много навътре в нещата, ок - те го правят за да разучат новата система за да могат да помагат на такива, като мен, за което безкрайно им благодаря (говоря за "червените" и "зелените" във форума). Ама гледам има адски много хора, които просто ей така от скука искат да си прецакат телефоните... то не са претоварени сървъри на Епъл и Саурик, то не са още нефинализирани джейлове... Според мен трябва да се изчака поне месец за да се поопрявят нещата и тогава спокойно да си преминем към ОС4. П.П.: Нали знаете, какво правел Дявола, когато си нямал работа
Публикувано Юни 24, 201015 гд Installous работи... Split, ако няма хора които да експериментират, такива като теб остават без бета тестери и ще има да чакат, да чакат...
Публикувано Юни 24, 201015 гд The Shaman, напълно съм съгласен с теб! Но, това което исках да кажа е, че ти разбираш какво правиш и дори да се омажат нещата знаеш как да си оправиш телефона. А като се загледам по 2та форума има бая хора дето просто ей така, без да се прочели и ред почват да ресторват без дори да знаят, какво означава и после "HELP!!! Омазах телефона. Помагайте". BTW: Искам да благоря на теб и на целия екип за работата, която вършите без пари и помагате на хора, като мен
Публикувано Юни 24, 201015 гд Това, че някой е зелен не означава нищо Дори грешките на хората ни дават някои отговори Дай да се върнем на темата
Публикувано Юни 27, 201015 гд На мен logmein ми работи идеално, явно си е избирателно дали ще или няма да работи.
Публикувано Юни 28, 201015 гд Cycorder не работи за съжеление (най-добрия рекордър за мен). Програмката е доста стара, мисля че още от ОС 2.X.X. Едвали ще я обновят за работа с 4.0.
Публикувано Юни 28, 201015 гд Installous е ъпдейтнат до 3.2, като освен че е с Native multitasking, предлага ъпдейти за инсталираните кракнати приложения
Публикувано Юни 28, 201015 гд Мммм, не мисля така.[ATTACH=CONFIG]4059[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]4060[/ATTACH] Колега,би ли ми казал дали има нещо различно от познатия стар метод.Благодаря предварително
Публикувано Юни 30, 201015 гд При мен (3G ФЗ) FiveIconDock си бачка, QuickLock-бачка без SBSetings, но с него нещо се конфликтират...затова съм си оставил SBS'a като самия той е леко бъгавее...давам да ми се покаже иконката на SSH, както и на някой други-но те упорито не се показват...
Публикувано Юни 30, 201015 гд fredo, нищо не съм настройвал допълнително. Снощи пробвах и TeamViewer, работи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.