Публикувано Април 24, 201213 гд Здравейте, за iPad 2, Oplayer 2.0.02, филм .mkv и субтитри .srt с еднакво име не ми излизат субтитрите, Пробвах с всички настройки за субовете - auto, cyrillic(windows), cyrillic(mac) и т.н. - не става! Някакви идеи!
Публикувано Март 30, 201313 гд Ако си с лайт версията - никак. Купуваш я и изчезват. Ако гледаш офлайн филми на безплатната, просто си спри нета преди да пуснеш приложението.
Публикувано Март 30, 201313 гд Намерих начин, просто трябва да се даде на On функцията plugin/ use quickTime, която се намира в setting. А това със зуум на събтитрите на безплатната версия май не работи, а? Или не става, защото са вградени?!
Публикувано Март 30, 201313 гд С пуснат куиктайм плъг-ин, ще има да се чудиш защо не ти вървят avi и mkv...
Публикувано Април 12, 201312 гд С това може ли да се вържа към Капсулата с iPad-а и да гледам филмите от нея?
Публикувано Април 13, 201312 гд С това може ли да се вържа към Капсулата с iPad-а и да гледам филмите от нея? Pe6o666, ако правилно съм те разбрал искаш да гледаш на IPad-a, директно от капсулата? Аз така си гледам където и да съм.
Публикувано Април 15, 201312 гд Като отвориш OPlayer и цъкнеш на кръстчето се отварят три опции - windows host(samba) ftp host и dropbox . В windows host (samba), пишеш IP, user и pass, задаваш име каквото си искаш и гледаш отвсякъде, стига да ти е добър интернета.
Публикувано Юни 18, 20169 гд Би ли ме посъветвал някой, какви настройки да задам, за да не ми насича дразнещо видеото? Платена версия на програмата.
Публикувано Юни 18, 20169 гд Извинявам се, сега видях, че съм писал в темата за HD плеара. Моля да бъде преместен постът в темата за Oplayer.
Публикувано Юни 18, 20169 гд Някой нещо? Насича и при четирите възможни комбинации на двете настройки на декодера. Редактирано Юни 18, 20169 гд от dedra1
Публикувано Юни 19, 20169 гд Качени файлове, няма много голяма разлика от това, с какъв битрейт са, все насича.
Публикувано Юни 19, 20169 гд Не ми се качва нещо само за тест,но стрийминга работи перфектно!4 ГБ .mkv файл няма грижи
Публикувано Юни 19, 20169 гд Ако изтегля друг плеър за проба, предполагам няма как да плейна файловете от oplayer, нали?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.