Публикувано Юни 23, 201015 гд Имам проблем с тази програма. Искам да я изтрия, но не мога, защото е постоянно отворена и активна. Ако някой знае как да я затворя, ще съм му благодарен да ми обясни.
Публикувано Юни 23, 201015 гд Автор За съжаление не знам къде се намира Activity Monitor. Това част от операционата система ли е или е приложение. Както виждате , не съм много на " ти " с mac os
Публикувано Юни 23, 201015 гд Да част от ОС -е (нещо като таск менаджер при бозата) Влизаш в Applications/Utilities-Activity Monitor Или наи лесно пишеш Activity Monitor в Spotlight (горе в десния ъгъл,лупата)
Публикувано Юни 29, 201015 гд За да не отварям нова тема ще попитам в тази, защото е близка до моя въпрос. От няколко дена съм с Мак и още не съм много запознат и се извинявам предварително ако въпроса ми не уместен. Нужна ли ми е антивирусна програма за Мак, ако да например коя ще ми пропоръчате и евентуално от каде да си я сваля?
Публикувано Юни 29, 201015 гд Ако внимаваш какво сваляш и инсталираш - няма да ти трябва. Ако се притесняваш от "автогол" - тогава търси. Препоръчвам : http://products.drweb.com/mac/?lng=en Редактирано Юни 29, 201015 гд от alxx
Публикувано Юни 29, 201015 гд Малко относителна работа, ще помисля дали да слагам. Мерси много за информацията, както и за препоръката!
Публикувано Юли 30, 201015 гд Привет, Преди около месец си сложих НОД, направих му всички ъпдейти, след което при сканирането за вируси не откри нищо. Ползвах си мака повече от година без антивирусна и след като сложих, се оказа, че не съм лепнал нищо. С антивирусната програма мака ми стана доста тромав. Държах я около седмица и я разкарах. Може би след година ще си кача пак само за да сканирам и пак ще я махна. Поздрави
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.