Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Неприятен бъг в iPhone 4 или iOS 4.0?

Featured Replies

Публикувано

Целия проблем с тази антена идва от дизайна на самия телефон: ако не беше направен с такава форма - да не лепва идеално в дланта, проблем нямашае да има (както е при HTC и Blackberry) и никой нямаше да мрънка. Също подкрепям напълно позицията на neol23.

• Отговори 280
  • Прегледа 53.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• А ако съм го купил от частно лице как да го върна? Тойота вчера изтеглиха 270 000 автомобила Лексъс за някакъв проблем в двигателя. Стойността им може да я сметнеш и сам. Всяка компания, която уважава

• Предлагам да пробвате и ако не ви харесва да ми го подарите. :-) п.п. Глупав съм а?

• Аз сънувам Стив Джобс. В разни пози.

Публикувано

Едно бързо видео :) това е моя телефон... на терасата... за better reception :D :D :

http://www.youtube.com/watch?v=RvuFAACvHaA

Публикувано

Добре, че чак сега стана ясно, иначе всички щяхме да сме още с 2Г.

Публикувано

И на две 2Г-то падат :tooth:

Публикувано

Ползвам iPhone 4 вече седмица и не намирам абсолютно никакъв проблем с обхвата. Нямам нито едно разпаднало се обаждане. Да не говорим как ли не го стисках и осуквах - ту с лявата ръка, ту с дясната, та аджеба да проверя как падат тези бар-четата и нищо... Работи си както стария ми 3G - безотказно. Лично мнение е, че проблем има, но той е адски преекспониран: затова - който иска iPhone - да си купи, който не - не. Това е.

Редактирано от tommy

Публикувано

С Провеждане на разговори няма проблем.

Проблема е при ползване на интернет през оператора! 3G мрежата е за по-бърз пренос на данни и не пречи на провеждането на нормален разговор при липсата му.

Хаиде сега пробвайте с интернета, а не с провеждане на разговори.

Публикувано

Всичко е много усукан и хитър пазарен трик, а ние им правим услуга не спирайки да ги говорм. На времето така обсъждаха Азис и тия дето го плюха най-много, го направиха звезда. Елементарна тактика от край време. И преди някой да тръгне да ме съди и да ми обяснява, колко ми е неуместен коментара, да опита да загърби пристрастията и да помисли трезво. :unsure:

Публикувано

Докато няколко десетки хиляди инжинирстват, Ябълката може де е продала близо 4000000 апарата.

Публикувано

ZAGG май удариха 6-ца от тотото с това предложение, според мен :( Това решава проблема по доста разумен начин .

Публикувано

Не не, най-разумното в случая е да НЯМА проблем :(

Публикувано

Ами... то проблем няма... :(:)

Публикувано

Айде пак се почна "Тука има , тука нема"...

Публикувано

Обърках се вече :(

Вчера си играх с iPhone 4 на Aveliky и обхвата не мръдна!

Няма такава красота :clap:

Нооо, мисля да изчакам още малко :think:

Публикувано

Ела да си поиграеш и с моя за да ти мине объркването. :(

По темата се писа прекалено много и повечето хора, като че ли остават с погрешно впечатление, че проблема е толкова голям та телефона не става за ползване. А това просто не е така - иначе всички закупили телефона щяха да го върнат.

Ето как стоят нещата от моя гледна точка:

Проблема си съществува, но се проявява рядко и обикновенно проявлението е само влошаване на сигнала. При нормална употреба до сега не ми се е случвало да дропне разговор или да ми е спрял мобилния интернет. Вчера опитвах отново да го държа 'неправилно' с лявата ръка само и само да ми дропне разговора (при пусната 3G мрежа) - чаках 3 минути и разговора не беше дропнат.

Каквито и допълнителни фактори да подсилват проявлението на проблема - сила на сигнала, потни ръце, лунна фаза и т.н. със сигурност мога да кажа, че ако е спряна 3G мрежата (или просто ако няма 3G покритие) - проблема просто не съществува.

Публикувано

В последно време много трудно разбирам блудкавосантименталните коментари на юзери от този тип над мен. Надявам се да не обиждам никой, но пак заявявам- в тези и чужди форуми пишат хора, който може би не са се и докосвали и до 3GS/ собствен/, да не говорим за 4-та. Та ... само АТ&Т са резнали на 3200000 балъци с този скапан телефон. Айде моля Ви, ако нямате кво да правите не пишете глупости, тъй като много хора не смеят да си купят новата жица, която е брилянтно бижу, и безумно инженерство устройство, надминавайки в хиляди пъти всички подобни и смешни опити на конкуренцията.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

При мен обхвата пада с 1-2 черти, но не го губи напълно.

Публикувано
  • Автор

Качих Signal.app. Влошава между 20-30 децибела. Ако си на място с добър обхват не е проблем. Но при слаб сигнал си е проблем.

Както и да е. Това е поносимо, калъфче или "правилен захват". Но бъга с проксимити сензора е мега досаден. Пуснах и тема.

Публикувано

На клипа при 3 черти обхват пада до 1 като го хвана.

Публикувано

Досега не съм го губил обхвата нарълно!

Проблема е единственно в мобилния нет. Аз правих тест с iNetworkTest. При 3Г - скороста пада с 30-50%.

Относно проблема на ammcfc с проксимити сензора, при мен не съществува.

Публикувано
  • Автор

При всичко го има. Явно държиш телефона много плътно прилепнал към ухото или под голям ъгъл. Както и да е, радвай се щом не ти се случва. :)

П.С.

netcomlan: Искам да те питам нещо лично, ако искаш на ЛС ми отговори. Ако Стив си поиска, ще му дадеш ли? ;)

Редактирано от ammcfc

• 1 месец по-късно...
Публикувано
  • Автор

Излезе и официално съобщение на сайта на Apple, показващо какво да очакваме след 30 септември:

"Вече знаем, че проблемът с антената е по-малък отколкото считахме в началото. На малкият процент потребители с iPhone4, които се нуждаят от бъмпър, ние ще продължим да им го осигуряваме безплатнo. За всички останали, след 30 септ. 2010, спираме програмата за безплатна доставка на бъмпъри и се връщаме към стандартната политика за рекламация. Потребители, които имат проблем с антената, ще трябва да позвънят на AppleCare, за да си поискат безплатен бъмпър"

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте! Имате ли информация какво стана с новите iPhone 4 които са пройзведени след 30 септември? Проблема с антената решен ли е?

Публикувано

Някой спомена, че проблема липсва при някои от телефоните, които предлагат GL***L в момента, но май не е при всички, т.е. може би е е пуснат някакъв римейк на пазара.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.