Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Неприятен бъг в iPhone 4 или iOS 4.0?

Featured Replies

Публикувано

Аз имах купен от Англия телефон юли месец но даде дефект на дисплея, върнах го и ми дадоха нов преди две свдмици и няма никакви проблеми с обхвата. Явно са променили нещо но както и да го въртя не губи обхват

• Отговори 280
  • Прегледа 53.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• А ако съм го купил от частно лице как да го върна? Тойота вчера изтеглиха 270 000 автомобила Лексъс за някакъв проблем в двигателя. Стойността им може да я сметнеш и сам. Всяка компания, която уважава

• Предлагам да пробвате и ако не ви харесва да ми го подарите. :-) п.п. Глупав съм а?

• Аз сънувам Стив Джобс. В разни пози.

Публикувано

Какъв е реда за връщане до Англия, би ли обяснил. Или тук Криейтив Център ти го подмениха.

Публикувано

Само да вмъкна, че "Кретен център" ще ти обяснят, че ти не можеш да ползваш телефона правилно ( в кола, в сграда) затова губи обхват, дропва разговори, загрява прекалено много рестартира и др. В никакъв случай няма да го сменят.

Ако някой го интересуват подробности около сагата с iPhone4 и Креатив център, мога да напиша няколко страници в Говорилня.

За бога Братя не ходете при тях!!!

Публикувано

Явно темата все още е актуална, затова ще споделя и моя опит. Поръчах си iPhone 4 от Apple Store на 19 Септември. Въпреки че доставката беше 3 седмици, според поръчката, все пак дойде по-бързо, но след 30 Септември. Проблема с обхвата при мен е може би на половина, но теоретично е никакъв, защото когато хвана телефона по особения начин губя обхват само ако съм в закрито помещение и никога не стигам до Searching... Винаги имам поне 1 черта обхват и разговора не пропада. Ако съм на открито изобщо не губя никакъв обхват при death grip. Все пак(понеже авантата си е аванта) влязох в App Store, свалих си програмата Apple iPhone 4 case programme и поисках безплатен bumper. Приеха ми поръчката и сега го очаквам да дойде. Междувременно, използвайки го, мога да споделя че има доста по-добър обхват от предишните iPhones и дори от старата ми Нокиа 6300. Унас е една малка черна дупка и дори с Нокиата губех обхват на места в апартамента, но с iPhone 4 това не се случва.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз съм с 3GS и ми се губи обхвата а преди с 3.1 си беше наред 4.0.1 съм в момента сега взех 4-ка чакам unlock и дано да нямам проблем :) ако имам ще взимам въпросния бъмпур

Редактирано от gsmbarakov

Публикувано

Като стана дума за Creative Center, аз имам информация, че са подменили телефон, който първоначално е закупен от Испания! Дал е дефект и за 2-3 дни е бил сменен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.