Публикувано Май 12, 200916 гд Предполагам, че всички знаят за функцията на бутона на слушалките "play & pause". Честно казано до днес занех само за тази му функция(освен за приемане на разговор). Днес обаче случайно открих, че двукратното натискане при слушане на музика препраща към следващата песен. Трикратно натискане връща настоящата песен отначало. Четрикратно - спира плейването(не на пауза) - при пускане последната песен ще започне отначало. Както се бях засилил пробвах и пет но просто ми спря песента и я пусна отначало. Някой ако знае други функции - примерно при разговор, нека сподели.
Публикувано Май 12, 200916 гд Аз пък сега разбирам , е това било бутон мислех , че е само микрофона на хендсфри-то МЕрси все пак за инфото де
Публикувано Май 12, 200916 гд Ако не знаеш, ето още: Click- приемаш разговор; Double click- отказваш. :mrgreen:
Публикувано Май 13, 200916 гд Е след като разбраш , че това е бутон и е на оригиналните слушалки , които служат и за хендсфри - това за приемането и затварянето се подразбира :mrgreen:
Публикувано Май 13, 200916 гд Не че нещо , но досега не съм ползвал оригинални слушлки , камоли хендсфри . Подариха ми някакви InEar , само че бяха с няква технология за да са по - удобни . И ако не ги бях затрил някаде още нямаше да знам , че микрофона бил и бутон .
Публикувано Май 13, 200916 гд По мое наблюдение четирикратно натискане не функционира (просто изпъкнява трикратно за предишната песен + еднократно за пауза) а петкратното (просто изпъкнява трикратно за предишната песен + еднократно за пауза + ендократно за плей) значи достигнахме до 3 кратно функциониране като еднократно е play/pause двукратно е next track трикратно е previous track
Публикувано Май 13, 200916 гд Автор Със сигурност сме индианци Не може всички да сме родени професори :ugeek:
Публикувано Юли 19, 200916 гд хах добре, че от време на време чета из форума че да разбера, че има бутон на слушалките ми хах вече половин година и чак сега разбирам за бутона хах леле колко глупаво съм изглеждал при всяка смяна на песен да вадя телефона мерси за инфото
Публикувано Юли 19, 200916 гд Още по- глупаво изглежда когато ползваш "хах" вместо препинателни знаци! viewtopic.php?f=4&t=118
Публикувано Юли 24, 200916 гд Правилно е да се каже "този Функций". Нали говориш за прочут, римски пълководец?
Публикувано Август 3, 200916 гд задържането на бутона докато се ровите с сафарито (примерно) води до стартиране на ipod в бекграунд режим.
Публикувано Август 3, 200916 гд О, бледолики! :redface: Още един индианец изказва дълбоките си благодарности. Някой трик за увеличаване/намаляване на звука?! Или трябва да си купя такива:
Публикувано Август 3, 200916 гд Mr.Enrich, каква е цената на тези слушалки и откъде мислиш да се сдобиеш с тях ?
Публикувано Август 3, 200916 гд Изобщо не мисля да си ги купувам..... или поне не от тук: http://istylecz.cz/index.php?page=shop. ... Itemid=117 2 212,- K? (s DPH) = 170,16 лв (с ДДС)
Публикувано Август 4, 200916 гд http://cgi.ebay.co.uk/Apple-In-Ear-Head ... 286.c0.m14 Oт същия продавач си ги взех, много съм доволен. Водят се refurbished, но като ги отворих, по нищо не личеше да са ползвани дори и малко. 85 лв излизат. Препоръчвам ги най-вече за хората с ipod touch, заради това, че са с микрофон и може да се ползва напълно скайп (и други приложения разбира се). "Дистанционното" е направено много удобно. Качеството на звука за мен е доста добро. Това са ми първите тапи in-ear и просто разликата с обикновените е от земята до небето..
Публикувано Май 29, 201015 гд Днеска докато си ръчках Nano-то открих още една функция на тия слушалки. Едно бързо натискане и задържане превърта песента напред. Две бързи натискания и задържане превърна песента назад. Специално си качих песни на iPhone-a да вида дали бачка и там тая функция и си бачка.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.