Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

3GS 16ГБ ОС 4.0 заспива кротко

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, имам следния проблем:

На кратко: телефона се изключва сам през макс. 1 минута, без значение дали е от stand by или по време на работа.

На дълго: Телефона ми е 3GS 16GB купен с договор от оператора на който съм си и до сега беше на 3.1.2 и близо година не е правил никакви поблеми, но вчера както си говорих просто се изключи и повече не пожела да се събуди. След много и различни опита реших да му направя чист restore на 4.0 (set as new без backup и т.н.) и да чакам по-добри времена за джейл. Вече е 4.0 оригинално ресторнат, но проблема си стои с малката разлика, че телефона след като заспи мога да го събудя с power бутона (показва се ябълката, стои 1 минута, събужда се и тръгва без да иска ПИН) и след малко работа пак се изключва.

Много ще съм благодарен на всякаква помощ.

Публикувано

Вероятно имаш гаранция? Твоят проблем е задължение на продавача - връщай го по гаранция и ще получиш друг, вероятно е хардуерен проблем.

Публикувано
  • Автор

точно заради това се опитвам, да реша проблема по друг начин, преди да ми се наложи да го връщам. Според Ейпъл Австрия, гаранцията е 1 година, а телефонът ми е на 1 год. и 2 седмици ... може би ще успея да преборя оператора за тия 2 седмици, но ще е страхотна разправия, която честно казано бих искал да си спестя :-) но май наистина не ми остава нищо друго. Благодаря

Публикувано

Много им здраве на епъл Австрия - виж си документите на телефона и правата според ЕС директивите - гаранцията от производител, не може да е по-малко от 24м. в Европа.

Публикувано
  • Автор

И аз мисля, че е така, мой приятел ми беше споменал, че е 24м., но после четох в сайта им, че е 1 год. а за 24м. трябва да си купиш Apple Care пакет за "удължена гаранция". Както и да е, веднага се изстрелвам и после ще пиша за резултата...

Още веднъж благодаря!

Публикувано

За америка може и да има такъв пакет за "удължена гаранция", но в европейският съюз е закон телефоните да се продават с 2-годишна гаранция.

Работя в магазин за телефони и всички устройства, които продаваме са с такава гаранция, включително и iPhone .

Така че ако са ти праснали едногодишна гаранция, много здраво можеш да ги порежеш.

Публикувано
  • Автор

е проблема се реши ... благодаря за помощта на всички!

Ето какво се случи. Ходих до офис на оператора и там ми казаха, че гаранцията на АйФон е 1 год. и това е. Освен това имало разлика м/у гаранция и Gewährleistung (пак се превежда като гаранция, но не от производителя, а от продавача) и при 2/та важи 2 год. Но момента е, че с нея продавача се задължава да ти смени продукта, след като докажеш, че нямаш вина за проблема и ако се покрива с тази на производителя, тогава целия цирк е безплатен ... иначе плащаш ... питах и адвокат и той го потвърди :tooth:

Както и да е, след този безуспешен опит звъннах директно на Ейпъл Австрия и обясних болката ми. Нямам думи да опиша как се отнесоха там с проблема. Жената на телефона беше повече от любезна, поговорихме и накрая каза, цитирам:

"Няма значение от гаранцията! Ще направим изключение и ще го сменим, ние не сме Самсунг например и държим на качеството на продуктите ни" :-)

След около 2 часа в офиса цъфна куриер взе телефона, попълнихме документи и потвърди, че в петък най-късно ще ми изпратят новия телефон!!! (който м/у другото ще е с нова гарнция) ...

какво да кажа повече? ако някога съм казал нещо лошо за Ейпъл, просто си взимам всичките думи назад.

Публикувано

Заплаши ги със съд в Хага, ако нещо се опнат. :tooth:

Публикувано

На това се казва "отношение към купувач"! Евала! :) Само да беше така и с антената на "4"...

Публикувано
  • Автор

просто за протокола. Преди 30 мин. новия телефон ми беше доставен. :)

Публикувано

Поздравления и дано и при нас някоога се случи подобно нещо. Голям плюс за apple.

• 10 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, имам следния проблем:

На кратко: телефона се изключва сам през макс. 1 минута, без значение дали е от stand by или по време на работа.

На дълго: Телефона ми е 3GS 16GB купен с договор от оператора на който съм си и до сега беше на 3.1.2 и близо година не е правил никакви поблеми, но вчера както си говорих просто се изключи и повече не пожела да се събуди. След много и различни опита реших да му направя чист restore на 4.0 (set as new без backup и т.н.) и да чакам по-добри времена за джейл. Вече е 4.0 оригинално ресторнат, но проблема си стои с малката разлика, че телефона след като заспи мога да го събудя с power бутона (показва се ябълката, стои 1 минута, събужда се и тръгва без да иска ПИН) и след малко работа пак се изключва.

Много ще съм благодарен на всякаква помощ.

Имам същия проблем и същия телефон и параметри, но нямам гаранция. Какво да правя?

Публикувано
  • Автор

Опитай с чист рестор. Ако не помогне (при мен не помогна за жалост), отскочи до сервиза>

Публикувано

emilios Когато тела е вързан към компа , прави ли го ?

Публикувано

Когато е вързан, няма проблем. Знаеш ли отговора на загадката? Иначе вчера му пуснах рестор и сега ми иска съвместима сим карта за активиране. Продължавам да се лутам!

Редактирано от emilios

Публикувано

Ще има доста да се луташ...попълненото в профилът ти очевидно не е вярно и си го заключил с рестора. Честит айпод.

Публикувано

emilios Като гледам познанията ти в областа , отговора на твойта загадка е в някой сервиз ! Проблема с рестор няма да се оправи .

Публикувано

Първо да кажа - да познанията ми са много скромни в тази матертия. Но всеки е бил така ;)

Така значи, заключил съм си телефончето. То е ясно, че ще го нося на сервиз. Дано там са малко по знаещи от мен :)))

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ходих на сервиз. Оказа се , че на са много по-знаещи от мен. :))) Все пак са поработили по хардуера и проблема , който имах е решен. Остава този , че съм си заключил телефона с рестора. :(

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.