Публикувано Юли 13, 201015 гд Здравейте, имам следния проблем: На кратко: телефона се изключва сам през макс. 1 минута, без значение дали е от stand by или по време на работа. На дълго: Телефона ми е 3GS 16GB купен с договор от оператора на който съм си и до сега беше на 3.1.2 и близо година не е правил никакви поблеми, но вчера както си говорих просто се изключи и повече не пожела да се събуди. След много и различни опита реших да му направя чист restore на 4.0 (set as new без backup и т.н.) и да чакам по-добри времена за джейл. Вече е 4.0 оригинално ресторнат, но проблема си стои с малката разлика, че телефона след като заспи мога да го събудя с power бутона (показва се ябълката, стои 1 минута, събужда се и тръгва без да иска ПИН) и след малко работа пак се изключва. Много ще съм благодарен на всякаква помощ.
Публикувано Юли 13, 201015 гд Вероятно имаш гаранция? Твоят проблем е задължение на продавача - връщай го по гаранция и ще получиш друг, вероятно е хардуерен проблем.
Публикувано Юли 13, 201015 гд Автор точно заради това се опитвам, да реша проблема по друг начин, преди да ми се наложи да го връщам. Според Ейпъл Австрия, гаранцията е 1 година, а телефонът ми е на 1 год. и 2 седмици ... може би ще успея да преборя оператора за тия 2 седмици, но ще е страхотна разправия, която честно казано бих искал да си спестя :-) но май наистина не ми остава нищо друго. Благодаря
Публикувано Юли 13, 201015 гд Много им здраве на епъл Австрия - виж си документите на телефона и правата според ЕС директивите - гаранцията от производител, не може да е по-малко от 24м. в Европа.
Публикувано Юли 13, 201015 гд Автор И аз мисля, че е така, мой приятел ми беше споменал, че е 24м., но после четох в сайта им, че е 1 год. а за 24м. трябва да си купиш Apple Care пакет за "удължена гаранция". Както и да е, веднага се изстрелвам и после ще пиша за резултата... Още веднъж благодаря!
Публикувано Юли 13, 201015 гд За америка може и да има такъв пакет за "удължена гаранция", но в европейският съюз е закон телефоните да се продават с 2-годишна гаранция. Работя в магазин за телефони и всички устройства, които продаваме са с такава гаранция, включително и iPhone . Така че ако са ти праснали едногодишна гаранция, много здраво можеш да ги порежеш.
Публикувано Юли 13, 201015 гд Автор е проблема се реши ... благодаря за помощта на всички! Ето какво се случи. Ходих до офис на оператора и там ми казаха, че гаранцията на АйФон е 1 год. и това е. Освен това имало разлика м/у гаранция и Gewährleistung (пак се превежда като гаранция, но не от производителя, а от продавача) и при 2/та важи 2 год. Но момента е, че с нея продавача се задължава да ти смени продукта, след като докажеш, че нямаш вина за проблема и ако се покрива с тази на производителя, тогава целия цирк е безплатен ... иначе плащаш ... питах и адвокат и той го потвърди Както и да е, след този безуспешен опит звъннах директно на Ейпъл Австрия и обясних болката ми. Нямам думи да опиша как се отнесоха там с проблема. Жената на телефона беше повече от любезна, поговорихме и накрая каза, цитирам: "Няма значение от гаранцията! Ще направим изключение и ще го сменим, ние не сме Самсунг например и държим на качеството на продуктите ни" :-) След около 2 часа в офиса цъфна куриер взе телефона, попълнихме документи и потвърди, че в петък най-късно ще ми изпратят новия телефон!!! (който м/у другото ще е с нова гарнция) ... какво да кажа повече? ако някога съм казал нещо лошо за Ейпъл, просто си взимам всичките думи назад.
Публикувано Юли 13, 201015 гд На това се казва "отношение към купувач"! Евала! Само да беше така и с антената на "4"...
Публикувано Юли 19, 201015 гд Автор просто за протокола. Преди 30 мин. новия телефон ми беше доставен.
Публикувано Юли 19, 201015 гд Поздравления и дано и при нас някоога се случи подобно нещо. Голям плюс за apple.
Публикувано Май 21, 201114 гд Здравейте, имам следния проблем: На кратко: телефона се изключва сам през макс. 1 минута, без значение дали е от stand by или по време на работа. На дълго: Телефона ми е 3GS 16GB купен с договор от оператора на който съм си и до сега беше на 3.1.2 и близо година не е правил никакви поблеми, но вчера както си говорих просто се изключи и повече не пожела да се събуди. След много и различни опита реших да му направя чист restore на 4.0 (set as new без backup и т.н.) и да чакам по-добри времена за джейл. Вече е 4.0 оригинално ресторнат, но проблема си стои с малката разлика, че телефона след като заспи мога да го събудя с power бутона (показва се ябълката, стои 1 минута, събужда се и тръгва без да иска ПИН) и след малко работа пак се изключва. Много ще съм благодарен на всякаква помощ. Имам същия проблем и същия телефон и параметри, но нямам гаранция. Какво да правя?
Публикувано Май 21, 201114 гд Автор Опитай с чист рестор. Ако не помогне (при мен не помогна за жалост), отскочи до сервиза>
Публикувано Май 21, 201114 гд Когато е вързан, няма проблем. Знаеш ли отговора на загадката? Иначе вчера му пуснах рестор и сега ми иска съвместима сим карта за активиране. Продължавам да се лутам! Редактирано Май 22, 201114 гд от emilios
Публикувано Май 22, 201114 гд Ще има доста да се луташ...попълненото в профилът ти очевидно не е вярно и си го заключил с рестора. Честит айпод.
Публикувано Май 22, 201114 гд emilios Като гледам познанията ти в областа , отговора на твойта загадка е в някой сервиз ! Проблема с рестор няма да се оправи .
Публикувано Май 22, 201114 гд Първо да кажа - да познанията ми са много скромни в тази матертия. Но всеки е бил така Така значи, заключил съм си телефончето. То е ясно, че ще го нося на сервиз. Дано там са малко по знаещи от мен ))
Публикувано Май 31, 201114 гд Ходих на сервиз. Оказа се , че на са много по-знаещи от мен. )) Все пак са поработили по хардуера и проблема , който имах е решен. Остава този , че съм си заключил телефона с рестора.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате