Публикувано Юли 14, 201015 гд Version 0.1.2 QuickLock е безплатно приложение, достъпно от репо BigBoss в Cydia. Просто и ефективено приложение, което ви позволява да активирате lockscreen директно от икона. Съвместима с IOS4: Поставете QuickLock на OFF в SBSettings Изисква задължително предварително инсталиран SBSettings! След това се изключва от Mobilesubstrate. Respring. После може да деинсталирате SBSettings, ако не го ползвате. Respring. Редактирано Септември 8, 201015 гд от GPower
Публикувано Юли 14, 201015 гд Супер! Зради тази програмка, MyWi и call forwarding си джейлвам телефона
Публикувано Юли 14, 201015 гд Автор Не само при теб! Още един поребител се оплака. Явно ще се чакат по-добри временя. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 14, 201015 гд Изисква задължително предварително инсталиран SBSettings! След това се изключва от Mobilesubstrate. Respring. После може да деинсталирате SBSettings, ако не го ползвате. Respring. Оправи го в началното мнение, плс.
Публикувано Юли 14, 201015 гд Не ставаше ясно. Може да се тълкува, като несъвместимост между двете приложения. А де факто това е начин да се подкара Quicklock.
Публикувано Юли 14, 201015 гд Ползвам го от година и половина и смело мога да кажа, че това е най-използваното приложение. На мен както не ми се натиска добре power бутона, това приложение просто е безценно.
Публикувано Юли 15, 201015 гд Но за човек, който не ги ползва, преди тази версия QuickLock, си беше по-доброто решение :>
Публикувано Септември 8, 201015 гд Излезе QuickLock 2 за iOS 4. Не, че предишната не работеше, но тези които я ползваха знаят проблемите и. Не изисква инсталирането на отделни приложения.
Публикувано Септември 8, 201015 гд При мен и тази версия изисква да е изключена от Mobilesubstrate Addons, иначе иначе пак крашва.
Публикувано Септември 8, 201015 гд Да знам Но пък можеш да пробваш в Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/ да преименуваш QuickLock.dlyb на QuickLock.disabled и си като нов
Публикувано Септември 8, 201015 гд Ааа не разбрах. Може би при мен е така, защото имах предишната версия и като съм я махнал, библиотеката е останала в мобиле субстрате (тъй като вече е била преименувана). Няма значение, важното е, че работи Това е първото приложение, което слагам ако реинсталвам телефона
Публикувано Септември 8, 201015 гд Тъпанарите пуснаха ъпдейт. Иконата стана бяла и приложението се държи отвратително. Педалска работа.
Публикувано Септември 8, 201015 гд Взе ми го от устата Дори 2 пъти го реинсталнах ... Ще си върна пак 1.0
Публикувано Септември 8, 201015 гд При мен приложението си бачка идеално. Но иконата наистина е гадна..
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.