Публикувано Юли 15, 201015 гд IPhone 3GS - disabled Моля за помощ, искаме да отключим телефона на един приятел, но проблемите са няколко: 1. Не знаем с каква версия на модем, firmware е. Дали е с 3.1.2, 3.1.3., не знаем седмицата. 2. След като са си играли много хора с телефона паролата е забравена и вече е заключен и никой не знае паролата изписва - IPhone is disabled, emergency call; Опитваме се да разберем поне с какъв модем е и с какъв firmware, но това *3001#12345#* неработи..... С f0recast също не стана Идеята е, че ако разберем с какъв модем и какъв firmware е ще можем поне да му направим restore и после да търсим ако има варианти за отключване..... Пробвах да го джейлна но ми дава различни грешки от рода: 1602 1603 при опит за рестор от DFU MODE и грешка 3194 при опит за рестор от RECOVERY MODE. Всякакви идеи са добре дошли. Благодаря предварително....
Публикувано Юли 15, 201015 гд Първо виж дали ще можеш да го свържеш с iFunBox. След това влез в Private/var/Keychains и изтрий файла keychain-2.db. Рестартирай телефона и сподели.
Публикувано Юли 15, 201015 гд Автор Не може да се свърже с iFunBox нещо друго може ли да се направи ? ---------- Поста е добавен в 11:37 ---------- Предишният пост е бил в 11:35 ---------- Няма нищо запазено този телефон е намерен в Англия и нямам нищо за него и затова се чудя кво да правя с него))
Публикувано Юли 15, 201015 гд Гледам смело пишеш, че ако разбереш с кой фирмуеър е ще му направиш рестор. А дали има запазени SHSH файлове, дали е със стар/нов boot никой не знае? Ако може да установиш поне тези неща, ще имаш ясна представа какво да правиш.
Публикувано Юли 15, 201015 гд Автор Не знам как да го проверя дали е със стар/нов boot или с кой фирмуеър точно в това е проблемът а не знам ако сложа къстъм на OS4 както казва neol23 кво ще стане ???
Публикувано Юли 15, 201015 гд Пишете глупости! Телефонът вероятно е краден или изгубен и собственикът му го е локнал през mobile me. Никога няма да го подкарате! Старите модели, локнати с мобайл ми, лесно се ресторваха в дфу, но при 3гс, епъл разпознава устройството даже и в дфу, заради прословутия "подпис" на операционната. Този телефон(не целият) става само за части. Редактирано Юли 15, 201015 гд от alxx
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате