Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 3GS - Disabled?

Featured Replies

Публикувано

IPhone 3GS - disabled

Моля за помощ, искаме да отключим телефона на един приятел, но проблемите са няколко:

1. Не знаем с каква версия на модем, firmware е. Дали е с 3.1.2, 3.1.3., не знаем седмицата.

2. След като са си играли много хора с телефона паролата е забравена и вече е заключен и никой не знае паролата изписва - IPhone is disabled, emergency call;

Опитваме се да разберем поне с какъв модем е и с какъв firmware, но това *3001#12345#* неработи..... С f0recast също не стана Идеята е, че ако разберем с какъв модем и какъв firmware е ще можем поне да му направим restore и после да търсим ако има варианти за отключване.....

Пробвах да го джейлна но ми дава различни грешки от рода: 1602 1603 при опит за рестор от DFU MODE и грешка 3194 при опит за рестор от RECOVERY MODE.

Всякакви идеи са добре дошли. Благодаря предварително....

Публикувано

Първо виж дали ще можеш да го свържеш с iFunBox. След това влез в Private/var/Keychains и изтрий файла keychain-2.db. Рестартирай телефона и сподели.

Публикувано

Ако това не стане - SHSH - запазени ли са?

Публикувано
  • Автор

Не може да се свърже с iFunBox нещо друго може ли да се направи ?

---------- Поста е добавен в 11:37 ---------- Предишният пост е бил в 11:35 ----------

Няма нищо запазено този телефон е намерен в Англия и нямам нищо за него и затова се чудя кво да правя с него;)))

Публикувано

Намерен ;)

Публикувано

Гледам смело пишеш, че ако разбереш с кой фирмуеър е ще му направиш рестор. А дали има запазени SHSH файлове, дали е със стар/нов boot никой не знае? Ако може да установиш поне тези неща, ще имаш ясна представа какво да правиш.

Публикувано
  • Автор

Не знам как да го проверя дали е със стар/нов boot или с кой фирмуеър точно в това е проблемът а не знам ако сложа къстъм на OS4 както казва neol23 кво ще стане ???

Публикувано

Нищо няма да стане, просто ако си с новия boot ще ти даде грешка.

Публикувано

Пишете глупости! Телефонът вероятно е краден или изгубен и собственикът му го е локнал през mobile me. Никога няма да го подкарате!

Старите модели, локнати с мобайл ми, лесно се ресторваха в дфу, но при 3гс, епъл разпознава устройството даже и в дфу, заради прословутия "подпис" на операционната. Този телефон(не целият) става само за части.

Редактирано от alxx

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.