Публикувано Юли 17, 201015 гд Както има секция "Статии в сайта", да има подобна и за блога с цел популяризирането му сред потребителите.Ако не, то тогава, ако е възможно да се побликуват теми за блога в същата секция и да се преименува настоящата да придобие "по-гъвкаво" име. Може и да се създаде тема "Статии в блога" в секцията "Статии в сайта" и да се ъпдейтва с постове препратки от оторизираните потребители.
Публикувано Юли 20, 201015 гд Автор Видях бе човек, признателен съм, но не трябва ли именно вие "зелените" да поемете инициативата, предполагам имате модераторски права над форума!?
Публикувано Юли 20, 201015 гд Над форума да, но не и над сайта. Предполагам Сашо, трябва да насочи темите от единия към другия както при статиите. Иначе съм съгласен с теб.
Публикувано Ноември 9, 201015 гд Автор http://bgiphone.com/blog/267/entry-251-idhiaeaaai-enoi-iiae-ipad-e-32-gb3g-64-gb3g/ Съжалявам за критиката, но се надявах, че след като спрях да пиша ще има някакво развитие във блога, а всъщност работата е зле. Надявах се на повече активност, а виждам, че за 4-те месеца без моя публикация, все още продължавам да съм с най-голям брой такива. Може би звучи нескромно, но това са си факти, които не са в полза на репутацията на тази част от форума. Не само че липсват публикации, но и явно модераторите "спят"! Достатъчна бройка цветни потребители има тук за да се оплаквате от недостиг на ресурси. Ако ви е през "средата" за блога...по-добре го махнете. Наистина ми е интересно да прочета мнение на човек пряко ангажиран с него.
Публикувано Ноември 15, 201015 гд Статията е изтрита. Не видях никъде, че е забранено да пускаш каквото и да е било в блога си... Нека Алекс да напише в правилата, че не може да побликуваш обяви в блога си. За да няма после браво на този, браво на онзи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.