Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Грешка 3194

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Как да направя даунгрейд като винаги ми дава грешка?

• Отговори 108
  • Прегледа 39.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Махнах libusb по нормалния си начин от контрол панела и повече няма да го сложа защото като го инсталирах уиндоуса се прецака. Мишката, wi-fi, звук нищо неработеше. Itunes ми е 9.2 и нямам оригинална

• libsub на Win7 x64 прецаква всички драйвери. Не само за мишка, клавиатура, ами абсолютно всички. Голяма гадост е.

Публикувано
  • Автор

Мисля че имам напредък сега съм до лентата slide for emergency, трябва да го jailn-a нали? Пробвах с blakcra1n и спирит но ми дават грешки сега съм с 3.1.3

с iTunes 9.2 съм.

Редактирано от blizzard

Публикувано

Местя ти темата в Нов съм, сега на къде? Макар, че регистрацията ти е на година и половина!

Публикувано

Братле, ако си ми прочел поста и не си вдянал, пък си тук от 1,5год- нямам думи!

Публикувано
  • Автор

Добре нали ти казах че нямам карта на оператора към който е заключен и как да го джеилна като ми дава грешка спирита и блекрейна?

Публикувано

Мъкааа... Върни 3.1.2 и по-стар тюнс и ще проработи!!!

Публикувано
  • Автор

Опваих го благодаря на всички и най вече на pe6o666 който ми помага в skypa! Евала pe6о666.

Публикувано
slap.gif
Публикувано

Вече трети ден се боря с един рестор и за да не отварям нова тема реших да помоля за помощ тук. Проблема е следния:

при опит за рестор от DFU, Recovery или нормално пуснат телефон(3G и 3GS) ми излиза следното съобщение:

2342205u.jpg

И двата телефона са с 4.0 и нямат проблем със синхронизацията - т.е. всичко им е наред. Просто реших да ъпдейтна 3G-то с новия фърм. за експеримент и след като не успях пробвах и 3GS-а. Спирах антивирусната и всички service освен епълските, но не става. iTunes е последна версия. Днес деинсталирах и антивирусната за всеки случай и пак не. Windows 7, 32 битов - само това има инсталирано на него:

2342301E.jpg

И двата телефона са ресторвани на него. 3G-то е с джейл, но 3GS-а не е. Пусках диагностика на iTunes и всичко е ОК. Преинсталирах го за всеки случай - резултат същия. Махах и слагах наново драйверите за телефоните, но промяна няма. Разпознават се и се синхронизират нормално. Пробвах Update, Restore, Rastore+Shift за ръчно избиране на файла(включително и на по-стара версия фърм). Единствено не съм пробвал по-стара версия на iTunes.

Някой ако може да даде съвет ще съм много благодарен. Не е никак спешно, но ако се наложи, няма да мога да ресторна:)

П.П. Пропуснах да добавя, че iTunes е оторизиран за това РС и не съм пипал по хост файла

Редактирано от chayanne

Публикувано

Нямам:)

Публикувано

Два варианта - сървърът на епъл се е сринал(има потребител с грешка 23, освен теб) или файъруолът на седмицата ти играе номера(не е първи случай за който чувам).

Пробвай да добавиш тюнса ръчно в изключенията.

П.П. Може и доставчика да еб@ва м/ународния нет.

Публикувано

Благодарско alxx. Firewall-а съм му разрешил iTunes ръчно, а и го спирах дори. С международния нет проблеми нямам - iTunes си сваля новия фърм от Apple. Ще го чакам някой и друг ден.

Публикувано

Ако не стане утре-вдругиден, свиркай в събота(тогава съм тук), да ти дам лаптопа да се мъчиш(XP oldscool) :)

П.П. Error 23 е липса на връзка м/у епъл и устройството, причинена от липса на нет, връзка със сървъра, бъгави драйвъри или скапано юсб/кабел/букси.

Редактирано от alxx

Публикувано

Благодаря. Надявам се до тогава моя да стане готов:/ , че нещо и там с ремонта греда.

Публикувано

Предния ми рестор какво ли не мъчих, но като каза, че няма да стане на мойта щайга, два дена пот на челото и не стана. Лепнах го на лаптопа и за десет минути беше готов. На едно приятелче от форума също се получи, но на моя греда. Така и не разбрах причината :)

Редактирано от The Shaman

Публикувано

Какво ли не опитах и все дава 3194.... ето малко инфо:

IPhone 3GS с IOS 4.0 фабрично отключен, активиран, без проблемно джейбрейкнат с blackrain докато беше на 3.1.2, сега поради любопитство е ъпдейтнат до 4.0 и не мога да го върна на 3.1.2. :(

Baseband - 05.13.04

Bootloader 6.4_M3S2

Model MC132ZP/A

Umbrella връща - Found [1] shsh, Cached [1], Device can be restored safely: IPhone3GS 3.1.2 (7D11)

Телефона го вкарвам в DFU режим, Itune-а е 9.0.2.25, със инсталиран usblib 1.2 и без инсталиран usblib 1.2, с и без редакция в hosts файла

74.208.10.249 gs.apple.com

или

74.208.105.171 gs.apple.com

disabled на Symantec Endpoint Protection и въпреки всичко не мога да върна гадта на 3.1.2 Непрекъсната дава 3194 и това е.

Давайте идеи.... Please....

P.S. Единственото което ми хрумва, е че фърма, който се опитвам да сложа е

- 3.1.2 (3GS) - iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw - Modem FW 05.11.07 - а модема не отговаря на моя ?!? Но немога да намеря

- 3.1.2 (3GS) - iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw - Modem FW 05.13.04

Редактирано от incomis

Публикувано

Опитай, като си направиш нов юзър на РС-то с админ права и пусни iTunes, като се логнеш през него. Не забравяй да спреш всякакъв файъруол.

Грешките от 3000 до 3999 са свързани с файъруола или с портове 80 и 443( най-вероятно блокирани от някоя програма ). При мен в началото показваше грешка 3014, но изчезна след като делнах нортъна. Само със спиране не стана. Всъщност проблем при мене се оказа това:

2343682t.png

Направих рестор на Windows-а до преди инсталацията на тая шитня - само с ънинстал пак не се получаваше. Сега телефона ми се ресторна без никакъв проблем.

Публикувано

И това го имам (Java....) .... Ще взема едно чисто PC без нищо и ще пробвам. Благодаря за идеята.

Редактирано от pe6o666
Цитат

Публикувано

Също можеш да опиташ следното нещо:

В старт менюто -> Run -> пишеш msconfig -> избираш Selective startup -> в таба Services даваш отметка на Hide all Microsoft services -> махаш отметките на всички останали с изключение на тези на apple -> OK и Restart.

Публикувано

P.S. Единственото което ми хрумва, е че фърма, който се опитвам да сложа е

- 3.1.2 (3GS) - iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw - Modem FW 05.11.07 - а модема не отговаря на моя ?!? Но немога да намеря

- 3.1.2 (3GS) - iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw - Modem FW 05.13.04

Този модем, 05.13.04 е от FW 4.0

Него неможеш да го свалиш, нищо че сваляш на FW 3.1.2

3.1.2 е с модем 05.11.07, така че не търси повече 3.1.2 (3GS) - iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw -Modem FW 05.13.04

Няма да намериш!

Това си е правилно: 3.1.2 (3GS) - iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw - Modem FW 05.11.07

Публикувано
Опитай, като си направиш нов юзър на РС-то с админ права и пусни iTunes, като се логнеш през него. Не забравяй да спреш всякакъв файъруол.

Грешките от 3000 до 3999 са свързани с файъруола или с портове 80 и 443( най-вероятно блокирани от някоя програма ). При мен в началото показваше грешка 3014, но изчезна след като делнах нортъна. Само със спиране не стана. Всъщност проблем при мене се оказа това:

2343682t.png

Направих рестор на Windows-а до преди инсталацията на тая шитня - само с ънинстал пак не се получаваше. Сега телефона ми се ресторна без никакъв проблем.

Определено е било това... На PC с чиста инсталация на 7-ца всичко тръгна без проблем. Благодаря ....

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Благодаря ти chayanne , всичко беше от Java та , дава ше ми грешка 3194.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте, имам проблем с ресторването на iPad до 3.2.1

След като избера в iTunes (9.2.1.5) новата OS, я разархивира, но след екрана verifying iPad update with apple, ми дава грешка 3194.

OS файла го свалих няколко пъти от различни места, не е от него.

Благодаря!

Публикувано

Нямаш запазени SHSH сигнатури за 3.2.1

Публикувано

Аз съм с 3.2, няма как да имам за 3.2.1....

@gorgior - Излизат ми моето и твоето мнение...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.