Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Грешка 3194

Featured Replies

Публикувано
  • Отговори 108
  • Прегледа 39.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Махнах libusb по нормалния си начин от контрол панела и повече няма да го сложа защото като го инсталирах уиндоуса се прецака. Мишката, wi-fi, звук нищо неработеше. Itunes ми е 9.2 и нямам оригинална

• libsub на Win7 x64 прецаква всички драйвери. Не само за мишка, клавиатура, ами абсолютно всички. Голяма гадост е.

Публикувано

Моят телефон не е jailbreak. Мъча се от 1 час да ъпдейтна до 5.0 но като стигне до restore ми дава същата грешка.Бях си запазил SHSH файловете от 4.3.5 чрез tinyumbrella .Изтрих файловете и сега ми дава 3200 грешка и неможе да се ресторне.Явно проблема е от тази програма за запазване на SHSH файлове защото до сега не съм имал проблеми с официалните ъпдейти от Епъл.

Публикувано

Вкарай телефона в DFU и така ресторвай!

Публикувано

Попринцип не ми трябва да го ресторвам просто процедурата по ъпдейта до 5.0 явно го изисква и като стигне до тази стъпка дава грешка.

Публикувано

Не в DFU. Проверете си хост файла, трябва да е чист. Разкарайте всички Apple IP-та.

Публикувано

untitled1v0fg5194ao.png

какво точно да премахна от тук ?

Редактирано от Gregg

Публикувано

Тази грешка ми я даде два пъти. На третия тръгна. Бъдете настоятелни. Колето ти е писал какво.

Публикувано

на мен за 6-7-ми път вече ми я дава

Редактирано от Gregg

Публикувано

Ми изтрий ги тези двата реда, които завършват на gs.apple.com. Триеш до localhost.

Публикувано

изчистих ги, но сега дава Error 3200

Добавка: На 10-тия път стана, явно нещо се е натоварил сървъра, благодаря за помоща

Редактирано от Gregg

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Опитвам се да ресторна един 3GS ФЗ 05.13.04 bootloader 6.4, който в момента е с 4.0.1. Опитвам се да му сложа iPhone2_1_4.3.3_8J2_Custom_Restore_Activated.ipsw или някой 4.3.2/4.3.1(без значение винаги ми дава грешка 3194)Опитите които направих са по Windows 7 64 iTunes 10.2.1.1;Windows 7 32 iTunes 10.5 и XP. iTunes 10.4.8

Вкарвам телефона в DFU чрез iREB-r4, Shift+Restore избирам свалени къстъм и след екстракта ми дава 3194.

Преправях host файла с и без сърварите на Apple и пак същата грешка на всички компютри.

Телефона има запазени SHSH файлове с tinyumbrella за 4.0.1;4.0.2;4.0;4.1;4.2.1;4.3.5 и 4.3.

Изчетох всичко по темата и пробвах всичко, което е написано и не знам как да мина през тази грешка?

Трябва ли да търся къстъм с 05.13.04 или всеки който може да се отключи ще стане?

Или трябва да търся къстъм само за тези запазени SHSH файлове?

Или трябва да слезна до 3.2.1 и после да слагам нагоре?

Само не знам този bootloader 6.4 стар ли или е нов?

Нямам libusb или Java

Предварително благодаря

Редактирано от mitko1077

Публикувано

.....iPhone2_1_4.3.3...или някой 4.3.2/4.3.1

.....има запазени SHSH 4.0.1;4.0.2;4.0;4.1;4.2.1;4.3.5 и 4.3

Нещо не виждам SHSH за 4.3.1 , 4.3.2 или 4.3.3 ?!?!?!?

Публикувано

Нито един от изброените от теб запазени файлове, не съответства на версиите, които се опитваш да сложиш.

Няма да стане.

Публикувано

А пък TinyUmbrella без Java не знам как си подкарал.

Публикувано

Привет,

Благодаря за бързите отговори

Това означавали, че ако направя един къстъм 4.3 ( Pwnage tool или Sn0wbrizze) или си намеря готов активиран ще мина през тази грешка ?

Grievous, след като свалих файловетв махнах Java.

П.П. Извинявам се, но това ли да направя или нещо друго?

Редактирано от mitko1077

• 10 месеца по-късно...
Публикувано

Почнах малко да се изнервям малко.

За грешка 3194 си има решение:

Fix Error 3194

Много зависи от това,с каква операционна система сте:

• Затворете iTunes
  • Намерете hosts файла, при Mac OS X той се намира в /etc/hosts, а при Windows - c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
  • Отворете файлът с администраторски права
  • Добавете следният ред на краят на файла:
  • 74.208.105.171 gs.apple.com
  • Свържете вашият iPhone към компютърът.
  • Пуснете iTunes
  • Вкарайте вашият iPhone/iPad/iPod в DFU по следният начин - След като сте изключили телефонът задръжте Power бутона 3 сек,след това без да пускате Power бутона задръжте Home за 10 секунди, след това пуснете само Power-a,но задръжте Home бутона докато iTunes не ви изпише,че е в Recovery.
  • Използвайте iTunes Restore.

След като приключите с рестора/ъпдейта на устройството премахнете “74.208.105.171 gs.apple.com” от вашият hosts файл.

Благодарности към Parakeet за този фикс..

Публикувано
Публикувано

Не излиза в търсачката при търсене на 3194,Grievous и малкото хора,които я ползват идват тук и пишат-заради това.

Всъщност излиза,но толкова надолу,че никой няма да стигне до нея.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Хора опитвам се да ъпдейтна една 4-ка от 4.3.3 на 6.0.1, но ми дава грешка 3014. За тази грешка чета само, че се оправя с преинсталиране на уиндолса, друг начин има ли?

Публикувано

Еми, 10.7 е.

Публикувано

Error 3014

Публикувано

Давай на друг комп за да отхвърлиш или не, този проблем.

Публикувано

Не се мъчи сега, сървърите на Епъл са претоварени заради ъпдейтите на всички техни платформи и масово плюят 30хх грешки. Опитайте рано сутрин, когато хамериканците нанкат.

Публикувано

Много съм зле, преинсталирах iTunes директно върху вече инсталирания и за всичко тръгна. Явно е било от тюнса.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.