Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано

Мъж и случайна жена, в интимен момент. Мъжът изпъшква:

- О, Ева...

- К'ва Ева бе, олигофрен?! Не се казвам така!!!

- Извинявай, мила, но си ми първата и те асоциирам с първата жена.

- Е, ти като си ми 407-мия, Пежо ли да ти викам?!

• Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано
10427297_1050065665007156_2596805613507316355_n.jpg?oh=0744051b4d7053f2797c059a38cc13ea&oe=54E3F9EE&__gda__=1423807364_b0ffb69570e0b0d61a8aa930adc27a61
Публикувано

Какво става, приятелю, чувам че жена ти катастрофирала с новата ви кола... Пострадала ли е?

- Още не, заключила се е в банята!

Публикувано

Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чудя се дали е същия човек. Но когато виждам оплешивяващият, сбръчкан 40-годишен зъболекар, тази мисъл бързо ми излиза от главата - той е прекалено стар, за да ми бъде съученик. След като той ме преглежда, аз все пак го питам дали е учил в 97 ЕСПУ. Той ми отговаря, че наистина е учил там. Аз го питам кога е завършил. "В 1990" - ми отговаря той - "Защо питате?"

"Бил сте в моята гимназия"- му отвръщам. Тогава той почва внимателно да ме оглежда. И тогава този грозен, стар, плешив, сбръчкан, дебелогъз, прошарен кучи син ме пита: "По какво сте преподавала?"."

Публикувано
:tooth:
Публикувано
553254_10153294352623976_3171317472296681984_n.png?oh=1ce5cd5bd638667d6b150b66e8aba909&oe=54E701CA
Публикувано

Въпрос към радио "Ереван":

- Кой българин се счита за преуспял на Запад?

Отговор на радиото:

- Успял българин на Запад е този, който не се връща в България да си прави зъбите.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

- Тате, кой е този Батман?

- Един човек, който работи денем, а нощем се маскира, за да излиза по улиците.

- Ааааа, като чичо Гошо?

- Не, чичо ти Гошо е травестит...

Публикувано

Както си пикая до един блок и отгоре някакъв простак си изхвърли боклука, ЕМИ............НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА!

Публикувано

Кама Сутра поза 114:

Жената и нейния любовник са в поза 69, а в стаята влиза мъжа ѝ с 45-ти калибър :tooth:

Публикувано
1376438_859754410724854_3695065994713734643_n.jpg?oh=1558cd765902160e2185a5f09bbe0e50&oe=54D434E1
Публикувано

- Отче, идвам да се изповядам.

- Направи си фейсбук и ми се махай от главата !.....

Публикувано

- Какво си ти?

- Мишчица.

- С такива големи очи?

- *кам!

Публикувано
Публикувано

Тая снимка обра всички фотографски награди тая година ;)

Публикувано

Както забелязваш не съм "затрил" името на автора. Откровено казано не е за вярване, че е истинска, мислех, че е монтаж…

Публикувано

- Изглеждаш като педал?

- Как така? Всичко си ми е наред...

- Тая тениска много розовее

- Червена е, но от слънцето избледня.

- Да бе, сигурно и този iPhone преди е бил Samsung?

Публикувано

Ееееее... прИби мА!

Публикувано

Е какво... вица си го бива :)

Появи се заради скорошното изказване на Тим Кук, че е горд, че Господ го е създал гей :)

Публикувано

Да, бе, бил е цамцунг...преди. Сега е по - актуално с цамцунг: "even more gay and waterproof too" :tooth:

Публикувано

Извън майтапа, бих се зарадвал повече, ако и Apple направят дивайсите си водоустойчиви. Мина доста време, а и не един конкурент го прави… значи е възможноооо, но при нас нееее ;) Дори напротив, оправданието за неизпълнение на гаранция почти винаги е влага. Тъпо е някак си.

Публикувано

Прибира се комшията и заварва жена си в леглото с друг . Налита на бой , а любовникът (тичайки около леглото) :

„ Я съм зарезАл моЯ работа , да вършим твоЯ – ти шъ мъ бийш ...

Публикувано

Питат радио Ереван:

-Може ли мъж, обременен от комплекси, да има успех сред хубавите жени?

-Може- отговаря радиото.-Ако комплексите му са хотелски и четиризвездни!

Публикувано
02782580dd847c88.JPG
Публикувано

Оопс

post-11783-0-85610000-1415713296_thumb.j

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.