Публикувано Декември 8, 201015 гд Хванал Бил Геѝтс златната рибка и както си му е редът,започнали с желанията: -Искам да владея цялата тази територия,казал Били и показал на картата. -Ти си луд,няма как да стане,даѝ друго желание... -Добре де,искам във WINDOWS да няма нито един бъг. -Златната рибка го погледнала страшно и казала: -Я извади пак оная карта...
Публикувано Декември 8, 201015 гд Кучето което казва "I love you" се казва Mishka и е най-известното куче в youtube. Има много клипчета с него. Ето едно друго куче което има странни сънища.
Публикувано Декември 8, 201015 гд iPad и iPhone та това си е цял оркестър. Евала!!!! п.с. е как се слагат тези видеота да се виждат така и не разбрах. Редактирано Декември 9, 201015 гд от alxx
Публикувано Декември 10, 201015 гд http://www.youtube.com/watch?v=gJHuY_8yz0c&feature=player_embedded
Публикувано Декември 10, 201015 гд Един гинеколог му свършвало дежурството,вече се преобличал,когато се обадил следващия дежурен негов колега и го помолил да вземе и неговата смяна. Човека се съгласил,изкарал си втората смяна и вече да си тръгне,когато пак му звъннал следващия на смяна и го помолил да вземе и неговото дежурство,че синът му се женил... Изкарал човека третата нощ,изродил 20-ина бебета,и си тръгнал. На изхода на гинекологията го пресрещнала циганка и му вика: -Даѝ 5 лева и ще ти покажа п@тката ми. -Е,човека просто не издържал и я нокаутирал с десен прав.....
Публикувано Декември 10, 201015 гд Предполагам сте го гледали, но... От малкото вицове на Слави, на които съм се смял от сърце. http://www.youtube.com/watch?v=6bQM5ZYwZc0
Публикувано Декември 10, 201015 гд Отива Манго при доктора: - Докторе, какво да правя? Жена ми непрекъснато ражда, вече девет деца имаме, не мога да ги изхранвам. Доктора: - Абе човек, ти не си ли чувал за презервативи? Ето ти няколко, пробвай с тях. Тръгнал си той. След седмица отива пак при доктора: - Докторе, златен да си! Слагам значи презервативите в яденето, жената яде..., пърди..., прави балончета... три деца умряха от смях..
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.