Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано

4642432_700b.jpg

392396_370109289705762_1805472455_n.jpg

• Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано
600191_484271911586769_402566210_n.jpg
Публикувано

Иванчо чува как мърка котката и тича при баща си, който е автомонтьор:

- Тате, бързо иди да видиш котката ни!

- Какво има? Какво се е случило?

- Заспала е с включен двигател. :lol:

Редактирано от arm11

Публикувано

562852_372432099489375_951020853_n.jpg

399405_10150883515460677_1117621395_n.jpg

Публикувано

Ahaha Врачанска приказка! :tooth:

Жена с джип хвърля пешеходец на балкона

http://www.youtube.com/watch?v=qSKzaN0c9f4

Редактирано от Lyudmil

Публикувано
Публикувано

Ето така става като си мислиш, че червения сигнал на светофара е само досадна протоколна подробност и важи само за останалите.

http://www.youtube.com/watch?v=DEgnqB5sYwQ

:swear:

Публикувано

Правопис:

118381863115952845651341273378lgFAmnra49RFntgCm9OU.JPG

Публикувано

1317479909_funny-pictures-1.jpg

1317479971_funny-pictures-2.jpg

Публикувано

56348849268355742395016.jpg

55619345288485139722416.jpg

39038223895023361725445.jpg

Редактирано от Jorky_pld

Публикувано

Аууу, тея пак избухнаха :D

http://smart.dir.bg/it/news.php?id=11495733

Ето малък цитат:

В рамките на разследването е изяснено, че участниците в групировката следвали строга йерархична организация, свидетелстваща за високата степен на организираност и координация между различните членове. Те били структурирани в различни групи според достъпа и правомощията им: „Администратори”, „Модератори”, „Сканиращ екип”, „Донори/Спонсори”, „Секционни модератори”, „Приятели”, „ВИП Потребители” и група „Членове”.

Що нямаме Сканиращ екип бре :D

Конфискувани са четири преносими компютъра, пет настолни компютъра, седем преносими дигитални носители на информация (ФЛАШКИ :D), три компютърни твърди диска и над 200 компакт-диска.
Публикувано
klz1341453023a.jpg
Публикувано

4681233_460s.jpg

:biggrin:

Публикувано

376947_10151246919489008_1615649803_n.jpg

:thinking:

Публикувано

muscul.jpg?w=490&h=346

:tooth:

Публикувано

25-годишна девойка, която твърди, че е интелигентна, изискана и изключително красивa … пуска в елитен сайт за запознанства следния въпрос:

Къде бъркам? Търся да се омъжа за човек, който печели най-малко половин милион на година. Знам как звучи това, но имайте предвид, че да печелиш милион на година означава да си средна класа в Ню Йорк. Така че изобщо не мисля, че се целя прекалено високо.

Познавам една жена от групата ми по йога, която е женена за банкер в инвестиционна банка и живее в Трибека /друг скъп квартал/, а тя дори не е толкова хубава, колкото мене, нито е особено умна. Какво прави тя и какво да направя аз, за да стигна нейното ниво? Ще ми дадете ли някакви съвети? Моля, задръжте си обидите – аз честно и почтено питам.

Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е. Нямаше да търся такъв тип мъже, ако не смятах, че съм повече от достойна за тях – като външен вид, култура, любов и умения в домакинството.

Следва отговорът стил Freakonomics на брокер от Ню Йорк, който отговарял на условията й:

Прочетох поста ти с голям интерес и сериозно се замислих над твоята дилема. Не ти губя времето, защото се класирам според твоите критерии: печеля над 500 хиляди годишно. Но така, както ги виждам нещата, ти ми предлагаш, чисто и просто, една много скапана сделка.

Ето защо: ако махнем всичките глупости, дето си ги наговорила, това, което предлагаш, е проста размяна – ти предлагаш своите прелести срещу моите пари. Просто и ясно. Обаче има още едно съществено нещо – твоята красота ще намалява с времето, докато парите ми – не. Всъщност даже, много е вероятно аз да печеля все повече през следващите години, но е абсолютно сигурно, че ти по-хубава няма да станеш.

Така че, икономически погледнато, ти си амортизиращ се актив, докато аз съм актив с увеличаваща се стойност. И не само че ще се амортизираш, ами амортизацията ти ще се покачва всяка година. Ти си на 25 и вероятно ще останеш доста секси в следващите 5 години, но все по-малко секси всяка следваща година. После красотата ти ще започне да избледнява и на 35 вероятно няма да ставаш за нищо

Така че, ако си говорим по брокерски, не е изгодно да те купя за дълго /което ти всъщност предлагаш/, а по-скоро да те ползвам за кратко и да те продам бързо. Ако смяташ, че говоря грубо, ще ти кажа следното – ако моите пари изчезнат, същото ще направиш и ти, така че и аз трябва да имам някакъв вариант, когато красотата ти се изпари. Просто е: както ти поставяш условията – има смисъл да си ми само любовница, а не и жена.

Отделно от това, в началото на моята кариера научих много за ефективността на пазара. Затова се чудя защо момиче като теб – интелигентна, стилна и изключително красива – не е успяла да си намери-чичко паричко досега? Трудно ми е да повярвам, че, ако си толкова готина, колкото казваш, мъжът с 500-те хиляди на година все още не те е намерил, пък ако ще и само за да те пробва?! Надявам се, че съм ти помогнал. А, ако размислиш и започнеш да се даваш на лизинг – обади се.

Публикувано
265.gif
Публикувано

6000$ за софтуера и дизайна, брат...

Религията го изисква ;)!

Sent from my mobile

Да бе..... Работил ли си на MacPro? Май не си ;)

Публикувано

Не го е и подушвал :) Ако от HP server скочи на Про-то, все едно от ЗАЗ-ка на M5-ца. Факт.

П.П.Друг е въпросът че видях Хакинтош Про за точно 3300$, който слагаше мак-а за 10 бона в малкия джоб. Утре ако не забравя, ще дам линк с детайли, ако не - изровете с гугъл: човекът си е кръстил творението Hackin' beast. Bench test 28000++ !!!

Публикувано

:tooth: Ограденото е "лоста" на предната спирачка. :tooth:

ypsp.jpg

Публикувано

Този може да е с дясна дирекция :tooth:

Публикувано

Пригоде е за стънт и стрелба в движение, затова :tooth:

Публикувано

Дрифтинг по руски :guitarred:

http://www.youtube.com/watch?v=dAbsoYaLKKg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.