Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано

Статията е на наш съфорумник :)

• Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано

Много е добра.

:anime3:

Публикувано
d5e23fbf-228d-2144.jpg
Публикувано

Чужденец в провинциално градче, в централния хотел.

Настава вечер, месец изгрее, слиза той на рецепцията и пита:

- Е как, тук имате ли нощен живот?

- Има, ама днеска я боли зъб...

Негърка отива на гинеколог, сяда на магарето, разтваря крака. Гинекологът гледа и мълчи - така минута, две, три...

После изведнъж плясва с ръце и възкликва:

- Край, реших!

- Какво решихте, докторе? - пита пациентката.

- Ще си купя черно Порше Кайен с червен кожен салон.

Състезание по колоездене. Далеч зад основната група колоездачи едвам се мъкнат двама състезатели. Изморени, изпотени… гащите им силно издути отпред. Единият върти педалите и мърмори:

- Идиот си ти, идио-о-о-от. Разправях ти аз, че треньорът даде да пием зелените хапчета, а ти – не, сините та сините...

Публикувано

Умират българин и американец и отиват в ада. Дяволът ги пита в българския или в американския ад искат да бъдат. Те питат каква е разликата.

-Ами разликата - отвръща дяволът - е, че в американския ад изяждаш по 1 кофа л@йна на ден,а в българския по 2.

Американецът,разбира се,иска по-доброто и избира американския, а нашия плюе на всичко чуждо и избира българския. Срещат се след 1 година и американецът казва:

- Ти, приятелю, направи много лош избор, аз сутрин изяждам по 1 кофа л@йна и после съм свободен, а ти се мъчиш с 2.

- Нищо подобно! При нас е българска работа - ту л@йна не са докарали, ту кофи няма за всички...

По средата на Атлантическия океан потъва лайнер. Капитанът е в паника. Някой му казва, че на борда има равин, който може да прави чудеса. Завеждат го при капитана.

- Рави, кажи какво може да се направи?

- Имате ли Интернет?

- Има.

- Тогава незабавно продавайте кораба!

Двама евреи се карат.

- Черното и бялото са цветове! Настоява първият.

Напротив не са! Казва другият. Спорили, спорили та решили да питат един човек. Пита ли го:

- Черното и бялото цветове ли са?

- Цветове са отговорил той.

И единия еврей казъл на другият:

- Е сега, видя ли че съм ти продал цветен телевизор.

Публикувано
d5e23fbf-9d88-c3b5.jpg
Публикувано
574525_10151040662299232_781471576_n.jpg
Публикувано
d5e23fbf-7db7-ad80.jpg
Публикувано
  • Автор
625493_385566491511222_1226367965_n.jpg
Публикувано

Ловец разказва как е ходил на лов за мечки:

- Тръгнах един път на лов с кучето. То се заигра и се запиля нанякъде. Ходих, ходих и от един път гледам - меча бърлога.

Тъкмо вдигнах пушката и усещам на гърба си две космати лапи.

Обръщам се бързо!

И принципно знам и виждам, че това е Шаро, а не мога да спра да сера...

Публикувано
d5e23fb5-be82-37a7.jpg
Публикувано
557503_10151019456909370_417465994_n.jpg
Публикувано

Част от лафовете на коментаторите на Олимпийските игри:

- "Вкъщи със сигурност има купон, защото дъщеря ми е сама"

Камен Алипиев - на откриването

- "Ето го и хитът на Куин "Бохемска рапсодия"….оооооо, бейбееее"

Камен Алипиев припява - на откриването

- "Флагът на Таджикистан се носи от Мавзуна Чориева. Тя е боксьорка, може би забелязахте това по усмивката ѝ"

Камен Алипиев - на откриването

- "Тази тайландка изглежда от много тренировки не намира време за козметик"

Евгени Николов - вдигане на тежести

- "Американецът е 3/4 индианец и една осминка африканец"

Асен Спиридонов – плуване

- "Имам 5000 приятели във Фейсбук, от които 300 са ботове"

Камен Алипиев - баскетбол, САЩ - Аржентина

"Както би казал някой тинейджър, канадките къртят мивки днес"

Камен Алипиев - баскетбол, Канада - Русия

"Всички виждате, че световните звезди не се казват тони стораро, ивана, милко калайджиев и тн...'' на закриването

Публикувано

mishocs има ги в темата за Олимпийските игри! Цък

Публикувано

sorry не съм ги видял :)

Публикувано

Прочетете допълнителната информация на тази обява :)

Mercedes Clk 2.0 TOP-OFERTA

Публикувано
5436b812-e6ff-68dd.jpg
Публикувано

Прочетете допълнителната информация на тази обява :smile:

Mercedes Clk 2.0 TOP-OFERTA

Джони, копни го текста тук, че току виж ония продал колата и този връх на човешката мисъл изчезне безследно! :tooth:

Публикувано

Ето детайлите на обявата ;)

ВАЖНО-прочети . . . Нов-внос Италия. Закупена е от град Априлия(вилна зона на Рим). Няма зима няма ръжда. Редовни документи. --ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА АВТОМОБИЛИ ЗАКУПЕНИ САМО ОТ ЧАСТНИ ЛИЦА-Колата е в невероятно техническо състояние. Без никакви удари и пребоядисванки разни. Не е напудрена или полирвана натурално състояние. САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ. Всички екстри за модела. Климатроника работи както и всички системи по колата чисто нови гуми Пирели. А как върви и как вози - като Мерцедес. УНИКАТ. . . . Думи нямам да опиша изживяването с това ЦЛК. Само да разкажа една случка. Идва колата в БГ и един приятел като я вида полудя. Дай вика едно кръгче да направя моли ми се цял ден викам му ок. слагам едни номера и потегляме до едно близко село по магистралата. Както си караше нормално и взе че даде рязко газ получи се светлинен тунел ушите ми заглъхнаха поглеждам към колегата няма го хващам аз волана и гледам онзи на задната седалка викам му кво става бре искам казва да се возя като куфар в багажника без чувства ми каза той. Както и да е озаптихме звяра. Бре чувам аз някакво пиукане в багажника отварям гледам 6 пиленца излюпени. А аз като тръгнахме сложих 6 яйца от магазина че пазарувах. Сигурно от високата скорост са се излюпили. Взимам ги аз и се прибирам гледам жената с 15 години по млада. Питам я аз кво става бре а тя ми вика. . . и аз бях в мерцедеса. . . . . ЧУДЕСА ПРИЯТЕЛИ ЧУДЕСА. . После водихме колегата да му леят куршум(беше се уплашил). Гледа жената и му казва: много си млад за да си ветеран от войната мерник излиза. А не бе бабо мерцедес кара бре казвам и аз. Умолявам клиентите не карали такава кола да предупредят. Съдействие на клиента за регистрация. . . И да се знае аз не продавам цена а разкошна кола. Разрешени са всякакви тестове. We speak English and Russian. .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

На руснак му откраднали колата, оплаква се в милицията.

- Какво виждаш зад мене - пита милиционерът.

- Портрет. Ленин сред работници.

- И какво държи Ленин в ръката си?

- Каскета си.

- Тъй значи! Ленин сред работниците си стиска каскета, да не му го свият, а ти си оставил колата на улица....

Публикувано

Who let the dogs out хааахахахахахахахааха :tooth:

Публикувано

Това последното е старо, но тея рашъни не искам да съм им на мястото в Украйна :D

Публикувано

В Украйна е готинко, само за мутри кат' мен, иначе не е за хора със слаби сърца, хаха........

Катаджия блъска двама пешеходци на пешеходна пътека. Слиза замислен, вади кочан с актове и започва да пише:

"Единият престъпник счупи с глава предното стъкло на служебния автомобил, с цел грабеж, а съучастникът му изхвърча в храстите, за да се укрие от местопрестъплението."

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.