Публикувано Декември 28, 201312 гд Бисери от Народното събрание - 2013 "Бих искал да ви кажа, че никога през живота си не съм ваканцувал". ДПС Хюсеин Хафъзов *** "Вие още не сте били камериерки на Ахмед Доган, когато аз съм го хранил с шкембе чорба". Вежди Рашидов, ГЕРБ *** "Обвинявате ни, че сме возили леки жени и торби с пари. Това също е смешно. Все пак е по-добре да возим леки жени с тежки пороци, отколкото както по ваше време се возеха леки мъже с тежки пороци". Ивайло Московски, ГЕРБ *** "Казах го, но тогава никой не ми обърна внимание - чистата съвест е признак на ранна склероза. Не виждам основание да се държите като случайни минувачи на автопроизшествие". Даниела Дариткова ГЕРБ *** "Аз не съм виждал Мая Манолова с палка или с камшик, поне не в пленарна зала". Петър Курумбашев, БСП *** "Господин председател, срамота е - от пет месеца съм тук, запомнете имената поне на по-известните!" Лиляна Павлова от ГЕРБ към Михаил Миков *** "Акустиката на този парламент не губи нищо от отсъствието на този особен фалцет (на Симеон Дянков - б.р.)". Лютви Местан, ДПС *** "Една-единствена жена постъпи като мъж - г-жа Искра Фидосова. Зад нейния широк гръб днес се крият мъжете в ГЕРБ. Колко души можете да се криете зад гърба на Искра Фидосова?" Мая Манолова, БСП *** "Аз предлагам да отложим дебатите, докато Сергей Станишев се наспинка". Бойко Борисов, ГЕРБ *** "Като чуя за министерските страдания, ми се доревава - и аз съм ги изпитвал". Михаил Миков, БСП *** "Има консенсус между парламентарните групи, затова да нарушим заедно правилника!" Мая Манолова, БСП *** "Ние не назначавахме хора без липса на биография". Десислава Атанасова, ГЕРБ *** "Ще ви помоля малко да намалите Volume-то, това е призив към народните представители - говорете малко по-далеч от микрофона". Михаил Миков, ГЕРБ *** "Калинка по калинка - вир, а сладката държавна служба - язовир". Таско Ерменков, БСП *** "Нека Мая Манолова да си намали мъжките хормони!" Снежана Дукова, ГЕРБ *** "Трябваше да дадем почивка, вие сигурно сте уморени, не сте свикнали на по-упорито присъствие". Михаил Миков към депутатите от ГЕРБ *** "Ако имате дълг от 100 лв. в падеж и вземете 100 лв. дълг, за да го платите, колко дълг ви остава и как можете да откраднете от него? Ако ми кажете как може да се открадне, ще се възползвам". Пламен Орешарски пред парламента при дебатите за разрешението за държавен заем *** Бойко Борисов да обяснява, че Орешарски не е експерт е същото, както аз да обяснявам на уважавания Вежди Рашидов как да си прави скулптурите. Лютви Местан, ДПС *** "Предвидени са парите за хората с увреждания само до септември. Вие какво смятахте, че дотогава ще умрат всичките ли?" Сергей Станишев към ГЕРБ *** "Ако спрем да плащаме след октомври, може бюджетът да излезе и на излишък". Пламен Орешарски *** "Такъв е животът - имаш моменти на лентички, след това - на катарзис". Волен Сидеров към Бойко Борисов *** "Нека не правим грешката на санитаря, който отишъл да лекува диария с клизма!" Илия Баташки, БСП *** "Стигна се до преброяване на депутатите с квестори, но ние не сме добитък, че да ни броят на глава." Десислава Атанасова, ГЕРБ *** "Пазете "Атака" като стайно цвете, защото без нас държавата и парламентът се сриват!" Волен Сидеров, "Атака" *** "Всеки, който излезе и каже, че иска оставка, "защото това е волята на народа", ще събуди у останалите си колеги съмнения за психическото си здраве". Лютви Местан, ДПС *** "Тези съвременни дворци на хедонизма - моловете." Волен Сидеров, "Атака" *** "Гледам ви, от местата си изглеждате нормални хора, като излезете на трибуната, какво ви става - не знам!" Борислав Гуцанов, БСП *** "Щастие може да има само при комунизма, който не се състоя". Павел Шопов, "Атака" *** Правите реформа на СРС-тата така, както канибал приготвя вегетарианска кухня! Красимир Ципов от ГЕРБ към БСП *** Диалог при изслушването на кандидатите за членове на Националното бюро за контрол над СРС-тата. Бойко Рашков: "Изтеглих въпрос, който не се знае дали е номер 9, или е номер 6. Затова предлагам да говоря и по двата." Дмитър Дъбов, шеф на комисията: "Вие сте били шеф на следствието, опитайте да определите дали е номер 9 или номер 6." *** "Седнете си на мястото, за да не ви помогна аз да седнете". Зам.-шефката на парламента Мая Манолова към Светослав Иванов от ГЕРБ *** "Всички депутати ще си дойдат. Направих магистрала до морето - за 3 часа са тук, така че следобед ще се върнат за плажа". Бившият премиер Бойко Борисов обяснява мотивите си парламентът да работи през август *** "Аз имам тен, а не съм стъпвал на морето. Моя тен баща ми го е дал. И аз исках да съм рус, бял, синеок, ама баща ми ме е направил такъв". Бойко Борисов обяснява пред парламента откъде му е загарът *** "Аз няма да подкрепям Орешарски, нито Бадемов и Лешников". Волен Сидеров, "Атака" обявява, че партията му няма да подкрепи правителството
Публикувано Декември 28, 201312 гд Генно-модифицирана пуйка, завита във вестник "24 часа" решила судокото за майстори!
Публикувано Декември 29, 201312 гд Блондинка се развежда след един ден брак. На въпроса "Защо?", обяснява: - Когато ми каза, че слага силикон, помислих си, че ще ме тунингова цял живот, а се оказа, че уплътнявал дограми...
Публикувано Декември 29, 201312 гд Kакво е общото между индиански вигвам и Linux? No Gates, no Windows, Apache inside. Любовта е като шах - ако не си пазиш царицата, накрая ще я забърше някой кон...
Публикувано Декември 30, 201312 гд Две мутри са на екскурзия в Африка. Решили да отидат в един резерват да разгледат животните и природата. Вървят с джипа из саваната и единия пита: - Ебаси, кво е тва животно с дългата шия? - Това е дангерус! - отговаря втория. След малко първият пак пита: - Леле, а тва кво е, бе? Глей кви уши има и дълъг нос... - И тва е дангерус, бе! Минават покрай една река. Първият пак се обажда: - А тва, бе? Глей кво е гнусно, цялото зелено, с дълга опашка, гадни зъби и големи джуки... - И тва е дангерус! - Абе, ти откъде знаеш всичко това? - Ами, щото трябва да се учат чужди езици бе, тъпак! На входа на резервата пишеше: "All animals in this park are dangerous!"
Публикувано Декември 30, 201312 гд Tой: - Ти си моята поничка. Тя: - Поничка? Защото съм дебела ли??? Той: - Не. Защото си сладка...и с дупчица.
Публикувано Декември 30, 201312 гд Мъж пита жена си: - Какво ти каза лекарят? - Каза, че трябва да се занимавам по-често със с*кс. - Колко по-често? - Ами двайсетина пъти месечно. - Добре... За два от тях можеш да разчиташ на мен.
Публикувано Декември 31, 201312 гд - Чарлз, каква е тази радост в българския ФБ? - Празник, сър.. - И какво празнуват ? - Коледа и Нова година, сър . - Но защо вдигат толкова много шум, Чарлз ? - Ами ядат и пият като за последно, сър . - И с какви пари, Чарлз, нали са бедни? - С януарските заплати, сър. - Че могат ли да си го позволят ? - Не, сър. - Тогава защо го правят? - Ами, българи, сър...
Публикувано Януари 1, 201412 гд Седи си една жена у дома е на вратата се чука. Отваря, а пред вратата – мъж с кофа л@йна, лисва я на килима, хили се и многозначително намига … - Какво правиш бе? - Аз съм продавач на прахосмукачки Rainbow. Ако с тая прахосмукачка до 10 минути не изчистя килима като нов, ще изям л@йната. - Нещо – кетчуп, майонеза искаш ли? - Защо? - Нямаме ток…
Публикувано Януари 2, 201412 гд И създаде Бог мъжа, после създаде жената. Стана му тъжно тогава за мъжа, и му показа как да си вари ракия.....Наздраве! Редактирано Януари 2, 201412 гд от raduloff
Публикувано Януари 2, 201412 гд - Чичо, защо прасето е с дървен крак? - За 2 пържоли няма да го коля цялото!
Публикувано Януари 3, 201412 гд Един майстор-водопроводчик отива на адрес да оправи някаква голяма беля в апартамента на едно готино маце. Свършил човекът работата перфектно и мацето, наметнато с един секси пеньоар, пита: -Какво струва ремонта, майсторе? -100 лева госпожице Мацето разтваря пеньоара, отдолу голичко и пак пита: -А така? Майсторът се облещил, почервенял, почнал да пъшка нещо и отговаря: -100 лева! Пеньоарът пада на земята, мацето съвсем голичко, съблазнително пристъпя към майстора: -А така? Нашият нервно се потрива 1 минута и с пъшкане отговаря: -100 лева! Мацето вади мангизите, майсторът си тръгва и се забива в първата кръчма: -Бармане, дай за тези 100 лева бира! -Толкова много ли бе, що така? -Давай, давай, не питай! Тоя мой … като не можа да стане за 15 минути, нека сега се мъчи да пикае цял ден!
Публикувано Януари 3, 201412 гд "За любовта не съм баш сигурен, ма твърдо вервам у ерекцията от пръв поглед!" "Снощи съм спал като пън - събудих се в камината!"
Публикувано Януари 4, 201412 гд Аптекарски: - Калиев сперманганат имате ли? - Презервативи дурасел да ми дадете. - Вагинални таблетки за през устата? - Дай едно от ония, дето като го хвърлиш във вода вика "Фъш"! - Какво е разписанието на това хапче? - Да имате ежедневни превръзки на севъндейс? - Обезчестяващ спирт! - дефлориращ сапун на Dove - наливни превръзки - вносни кърпи - лекарство за центриране на главния мозък - нещо от семейството на аналгина, да завършва на "форте" - Ще искам едни хапчета за секс подагра. Еййй
Публикувано Януари 4, 201412 гд Петнадесетгодишен си купува презерватив: - Ще вечерям в дома на приятелката ми – оправдава се пред аптекаря – и никога не се знае, току виж, стане заварката. След пет минути отново се връща в аптеката и иска още един презерватив: - Сетих се, че сестра и ще бъде там… а е много красива! Може да се заинтересува от мене… мисля, че е по-добре да съм запасен! Връща се след малко: - Знаете ли, обмислих и реших, че ще е по-хубаво да взема още един. Чух, че майка й харесвала млади момчета и кой знае дали няма да се заинтересува от мене. На вечерята у приятелката край масата е събрано цялото семейство, момчето зъб не обелва. Момичето: - Ама, мили! Ти дума не продума! Не знаех, че си толкова срамежлив! - Аз пък не знаех, че баща ти е аптекар! ..........Пускано е и преди,но аптекарската тема ме сети?
Публикувано Януари 5, 201412 гд В тази студена мъгла се сещам, че зимно време краката трябва да се държат на топло - например в Тайланд...
Публикувано Януари 5, 201412 гд Дядо и баба напускат хотел. Администраторът им казва: дължите $ 10 000 Дядото: - ама чакайте, ние не искаме да купим хотела, ние стояхме едва 1 седмица. Откъде тия 10 000 ? Администраторът: - ами, тенис корт ... Дядото:- ама ние не сме го ползвали! Администраторът: - ами да сте го ползвали, той беше на разположение. Дядото:- друго какво? Администраторът: - ами, плувен басейн... Дядото:- ама ние не сме го ползвали ! Администраторът: - ами да сте го ползвали, той беше на разположение. Дядото:- друго какво? Администраторът: - ами, SPA-комплекса... Дядото:- ма ние и него не сме го ползвали ! Администраторът: - ами да сте го ползвали, той беше на разположение. Дядото:- Добре, давам ви $ 100, другите 9 900 ви ги удържам, щото сте ми е*али бабата ! Администраторът: - ама ние не сме я е*али ! Дядото: - ами, да сте я е*али, тя беше на разположение ! - Знаете ли как се казва братът на Одисей? - Одикопай !
Публикувано Януари 6, 201412 гд Семейство, жената - бременна, отиват на консултация при гинеколог. Въпроси - отговори... - А как процедираме със секса? - попитал мъжа. - Всичко ще е ОК, ако спазвате няколко прости правила. - казал доктора - Първите 3 месеца - нормален секс, всякъкви пози са разрешени; Вторите 3 месеца - само кучешката; Последните 3 месеца - само вълчата поза. - За първите 6 месеца - ясно, ама каква е тая вълча поза? - Седиш до дупката и виеш! - казал доктора. Американска работа: Вечерта един се напива и се жени. Сутринта - става по някое време и застрелва жена си. Какъв е извода? Утрото е по-мъдро от вечерта... Редактирано Януари 6, 201412 гд от ayl
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.