Публикувано Януари 27, 201412 гд Какво смешно има в гифчето? П. С. То като се замисля и във втората снимка не е за смях.
Публикувано Януари 27, 201412 гд Снощи излязох с приятелки на банкет. Казах на мъжа ми, че ще се прибера точно в 12.00. Беше много забавно - питиета, танци, още питиета... Забравих за часа. Оказа се, че се прибрах в 3.00 сутринта, напълно пияна... На влизане в къщи часовника с кукувицата изкука 3 пъти. Като си дадох сметка, че мъжа ми ще се събуди от кукането, изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволна и горда от себе си от гениалната идея, за да избегна караниците с мъжа ми... Заспах спокойно, мислейки колко интелигентна и умна съм. На сутринта мъжа ми ме попита в колко съм се прибрала и аз му казах: - В 12.00, както ти бях обещала. Помислих си "Спасена съм!", а той продължи: - Между другото трябва да сменим часовника с кукувицата. - Така ли?!?! Защо, любов моя?- казах аз трепереща. - Ами снощи, не знам защо, кукувицата изкука три пъти и извика "ебаси майката"...после изкука още четири пъти, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука. Накрая излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен, изкука още един път, пръдна и заспа... :tooth:
Публикувано Януари 27, 201412 гд хаха, ето и една история от мен по-действителен случай Заедно с едни приятели бяхме решили да завъртим една далавера и да се видим малко с пари .. Далаверата беше, че взимаме цигари и ги продаваме в рамките на 1 седмица, но за целта ни трябваха пари за да купим цигарите и следователно после връщаме парите и си разделяме печалбата... Далаверата всъщност беше, че просто щяхме да вземем парите и да се приберем в къщи да спим Както и да е... уговорихме се с един тузар от Стара Загора, че като идем при него ще ни даде 5 000лв за да свършим работата, но нямахме дори пари за да пътуваме до Стара Загора Тошо си телефона в една заложна къща за около 60лв.. (някакъв самсунг) а от Мартин колата..от мен връзката с човека Потеглихме на Tour for Millionaires Пристигнахме живи и здрави и звъннахме на господина, но си беше изключил телефона и осъзнахме, че сме прецакани Нямахме пари за да се върнем - нямаше и къде да отидем.. обиколихме всички заложни къщи в Стара Загора, но никой не ни даваше толкова пари колкото ни трябваха за да се приберем Най-накрая си оставих nokia 1616 с 300 зора за 30лв и тръгнахме обратно за София.. Знаехме, че бензинът ще стигне колкото да стигнем до Пловдив, но въпреки това решихме да тръгнем.. Някъде към 22:00 закъсахме близо до Пазарджик, но се виждаше ясно светлината от бензиностанцията... Аз и Тошо решихме да повървим пеш до benz и да оставя личната си карта там срещу малко бензин Вървяхме пеша близо 10км и 10 на връщане .. стигнахме до колата късно, някъде около 2:00 - 3:00 .. когато попитах Мартин.. Да ти се намира фунийка, да налеем бензина? -Имам да.. виж в багажника.. Отварям багажника и виждам 2 големи туби пълни с бензин.. питам Мартин защо аджеба се разкарвахме 20км при положение, че има бензин? а той ми отвърна с... "Този бензин е за краен случай" .. нямаше смисъл да го питам какъв случай беше този според него.. Карахме се много по-пътя.. дори след това не му говорехме с дни, но в крайна сметка.. сега като се съберем на маса и си спомняме с присмех за тримата глупаци
Публикувано Януари 28, 201412 гд Тия "цигари" всички ги знаем и явно сте пушили по една за из път! SMS до бившата: "Не ми вдигай- днес ще пия!"
Публикувано Януари 28, 201412 гд Има огромна разлика, когато момче и момиче използват репликата "-...изхабих цяла кутия салфетки на тоя филм"...
Публикувано Януари 28, 201412 гд Шофьорът на таксито ми вика: - Много си обичам работата. Много съм доволен. Сам съм си началник и никой не ме командва. Аз му казвам: - Ей тука завийте наляво!
Публикувано Януари 28, 201412 гд Един кон отива на зъболекар. - Искам да ми извадиш всичките зъби – казва конят. - Как, та ти си кон – отговаря зъболекаря. - Нищо, ти ми ги извади. Зъболекарят извадил зъбите на коня, конят станал, избърсал се и казал: - Е, и сега ако ми кажат че приличам на Петър Стоянов ще им еб@ м@мата.
Публикувано Януари 28, 201412 гд Забравен с години ( г-н Президента ), излезе и каза че подкрепя Бюрека и веднага стана актуален
Публикувано Януари 28, 201412 гд Нищо не става от тая държава, нищоооо!!! Виц за Бареков и Станишев Един човек летял с балон и се изгубил в някаква червеникава мъгла.Видял друг човек на земята, намалил височината и го заговорил. -Извинете, можете ли да ми кажете къде съм? -Вие сте в балон с нагорещен въздух и се намирате на десет метра над това поле - отговорил запитания. -Вие да не сте Бареков - предположил човекът от балона. -Да - отвърнал онзи долу. - Как разбрахте? -Ами, всичко което казахте беше технически вярно и абсолютно безполезно. -А вие сигурно сте Другаря Станишев - казал човекът долу. -Така е - потвърдил червения лидер - Как ме познахте, като съм без очилата? -Не беше трудно - обяснил "журналиста" - Вие не знаета къде сте, не знаете къде отивате, но очаквате от мен да ви помогна.Намирате се в същото положение в което бяхте преди, но сега аз съм виновен за това!
Публикувано Януари 28, 201412 гд Кубрат Пулев решил да си празнува рождения ден по италиански. Празнувал го, а на следващия ден се видял с брат си, който го попитал: - И? Как мина? - А, екстра! - И какво? Сигурно много италианска музика слушахте? - О, да. - Тото Котуньо? - Разбира се! - Адриано Челентано? - Естествено! - Ерос Рамацоти? - Че как без него? - А Андреа бучели? - Е, па, побуче, побуче и накрая си я прибрах.
Публикувано Януари 28, 201412 гд Мерцедес последен модел спира на светофар и отзаде яко му се натриса един джуган.Излиза шофьора на мерцедеса и се запътва към джугана,а отвътре свит и скромен човечец почва да му се моли. -Абе човек днеска ме уволниха от рaбота,жената иска да вземе децата и да избяга при тъщата.Много съм растроен и затова се заблeях и те цапнах.Моляте пу…сни ме без да викаме КАТ. Човека с мерцедеса го съжалил и го пуснал.На следващия сфетофар обаче пак същата ситуация.Тоя път още по силен удар и същия джуган отзаде.Човека с мерца вече побеснял а отвътре нашия човек си хвърля телефона и му се моли. -На ей сега жена ми каза ,че вече са при майка и и няма да ги видя повече.Взела е покъщината и нищо не ми е оставила.Моляте разбери ме в какво положение съм и ме пусни да си ходя да се гръмна някъде. Човека пак се проявил като добър самарянин и го пуснал.На следващия сфетофар обаче пак същата картинка и ТРЯС! джугана пак в задната броня на мерцедеса.Тъкмо да слезе ,вече истински вбесения шофьор на мерцедеса, и от джугана се провикнал нашия човек -Спокойно! Аз съм. Редактирано Януари 28, 201412 гд от raduloff
Публикувано Януари 29, 201412 гд Туристи в ресторант в родопите. Идва сервитьора: - Добър ден. - Добър ден, едно меню може ли? - Виж сега мойто момче, нямам меню , тука го разказваме. - Ами добре какво салати има. - Уф, ами бобена по родопски, селска по родопски, градинарска по родопски, снежанка по родопски... - Ясно, а основни ястия? - Ами агнешко по родопски, мусака по родопски, свинско по родопски, пиле с ориз по родопски, калмари по родопски... - Е всичко хубаво , ама тез калмари в родопите от къде ги намерихте. - А, знам ли, един сюнетчия ги носи...
Публикувано Януари 29, 201412 гд http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/01/12/grajdanin-deklarira-v-nap-izdyrjam-pravitelstvo.212175
Публикувано Януари 29, 201412 гд Хеликоптерите, това са душите на загиналите танкове. Заплата ми шепне: - Нека да отидем някъде? А аз ѝ казвам: - Стой си вкъщи, малка си още... Седят два момиченца на покрив - едната добра, другата зла и хвърлят камъни по минувачите. Злата улучила 3 пъти, а добрата 5 ... защото доброто винаги побеждава злото!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.