Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано
2bc61721906f09a3.jpg
  • Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано

Момчил се бъзика, ама колегата @agisofttm от форума беше писал ръководство как се прави преходник от епълски четец за карти и сата кабел, и беше маунтнал хдд чрез iFile като външна памет.

Публикувано

Ако си с 6+ един 2,5" няма да ти уголеми много телефона :D

Публикувано

white-bar.png

Кой колко пие

white-bar.png

Американецо, немецо и българино спорат, кой се е напивАл най- „на врЪнкало“:

Американецо:

– Един път, на един фирмен купонь, така се наклювАх, та заранта се събУди’ у спалнята на босо до невестата му..

Немецо:

– Я па ‘еднъж така се наплющЕх, та се прибрА’ дома с гепена полицейска талига..

Нашио:

– Я по принцип бая си мУам, ама оня ден млого се отсвирих – събуждам се сабаале, чисто гол (къ ме е макя изпикала) у един контейнер за боклук, седим си на гръбО, уйо ми стръчи като мачта, на главата му кацнала една рошава гарга и ми клювЕ камбаните, а ми е толко сУо у Устата, та не моам да й каам „къш“…

Редактирано от goce kostadinov

Публикувано

Детско съчинение, което се съхранява в Педагогическия музей в Париж. Темата му е да се опише птица или бозайник:

"Птицата, за която ...ще пиша, е бухал. Бухалът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухала, затова ще продължа с друго животно, което си избирам - кравата.

Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са, за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие.

Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист."

Публикувано

Ден първи - Германия, 15.11.1998 г

Чувам немска реч - това е добре. Значи са ме сглобили немски инженери. Сигурно съм "BMW" или "Мерцедес". Е, айде от мен да мине - може и "Ауди". Ще си отживея като аристократ!

Ден първи - Германия, 15.11. 1998 г., в края на работния ден, в края на конвейера:

...Продължавам да чувам немска реч - това е добре. Но виждам надпис "Opel" на изхода на завода - това не е добре. Значи съм "Опел" - скапах!

Ден втори - Германия, в склада на завода на "Опел":

Само на два дена съм, а ръждата вече ме яде! Няма лъжа, няма измама - "Опел" съм!

Ден трети - На ферибота за Италия:

Отчаян съм - не само че съм "Опел", но и ме карат за продажба в Италия!

Ден четвърти - Милано, Италия:

Навсякъде чувам италианска реч. Шарнирите ми треперят от ужас, акумулаторът ще ми гръмне от напрежение - италианци ще ме карат! Едно семейство вече се спря на мен... Къш-къш-къш! Господи, дано да не запаля от първия път и да ми се размине.

Ден четвърти - Милано, Италия:

Мамка му, нали все пак съм немска машина, запалих от първия път и ме купиха! Семейство Олдани - луди, млади, с две лигави жабарчета-олигофренчета, които започнаха да акат, да пикат и да се боричкат по велурените ми седалки. Ех, защо Вермахта не мина и през Италия някога!?

Ден пети - Милано, Италия:

Не е истина как кара тоя италианец! Мислех, че ще съм семейна кола, а станах състезателна - от "Формула" 1! Жална ми майка на съединителя и скоростната кутия!

Ден шести - магистралата Милано-Торино:

Започвам да се съмнявам дали съм с двигател 1.6 или 3.6!? Защото преди малко изпреварих едно "Ферари" - а скоростната ми кутия още не се е разпаднала!

Ден шести - магистралата Милано-Торино, на бензиностанция:

Видях се с един "Опел", който уж с бензинов двигател, пък тракаше, като че е с дизелов. "Защо така бе, братко!?" А той, горкият, ми изстена: "Защото не са ми сменявали маслото от 5 години!" Шарнирите ми пак стрепереха, от страх щях да изпикая целия бензин, който Олдани ми зареди...

Ден десети - на градско в Милано:

Мама мия, сеньора Олдани ме подкара! Мислех, че съм състезателна кола, оказа се, че съм каскадьорска - минавам на червено, на жълто, на стоп, на обратно движение... Само на автосервиз не минавам, а всичко вече ми тропа!

Година първа:

Карам с половин картер масло - двигателят загрява, Олдани - не!

Година втора:

Карам с по-малко от половин картер масло - двигателят загрява, та прегрява, Олдани - не!

Година трета:

Карам без масло, а се чувствам... смазан!

Година десета:

Ни жив, ни умрял съм - значи съм "Опел"!

Година петнадесета:

Умрял съм - значи отивам в България!

Година петнадесета, ноември, Горубляне:

Умрял съм, но ви убеждават, че съм жив и вие вярвате - значи сте българи!

Година двадесета:

Умрял съм и никой не вярва вече, че съм жив - значи отивам в Перник!

Година двадесета, минавайки на червен светофар в София:

Безсмъртен съм! Затова на задното ми стъкло е залепен надпис "NO FEAR!" А регистрацията ми е пернишка...

Редактирано от BulgarianSS

Публикувано

Краткия виц е най-стойностен.

Публикувано

Един млад ловец отива при един стар ловец и го пита какво да прави при лов за мечки. Старият ловец му казва.

- Стреляш първи път, ако не улучиш стреляш втори път, ако и тогава не улучиш се качваш на най-близкото дърво и почваш да се мажеш с екскременти.

Младият ловец пита:

-За дървото добре , а л@йна от къде ?

-Ще има, ще има!

Един ловджия се хвали, че си има много добро куче:

- Надушва ме от 5 километра.

А колегите му отговарят:

- И ние, Данчо, и ние…

Публикувано

Верно ли е?!?

post-11783-0-09084200-1422553985_thumb.j

Публикувано

Новото правителство на Гърция направи първи стъпки за изваждане на страната от кризата. На стюардесите от гръцките авиолинии вече е забранено да казват - "Моля затегнете коланите!"

Публикувано
post-3851-1422598261,1133_thumb.jpg
Публикувано

Рискуваш, фанатизирани христиански и католишки активисти да атакуват форума и да ни избият! Je suis iPhone!

Публикувано

Je suis BGiPhone!

Публикувано

Je suis ваш'та леля.

Публикувано
314w3t1.jpg
Публикувано

Един Форд запалил през зимата и те го кръстили "Фокус"

Публикувано

4d16d3d78bc5664d36a72276ed4a5377.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

- Попитах го язе или Астрата!

- И?

- Само чух кЪ запали, препяка, препука и огасна, после са върна при мене и ми каза че и 2-те сме пълни боклуци.

Редактирано от momchil_g

Публикувано

Дам, Че и аско 2 се губи...

Публикувано

Призив: Моля, пишете на кирилица, защото не е едно и също „Пенка отиде на къра“ и „Penka otide na kura“! :tooth:

Редактирано от N1k0lA

Публикувано

Един човек гледа как 4 души носят трабантче.

- Не върви ли? - попитал човека.

- Върви, ама бързаме!

Публикувано

Детегледачка от Перник влезе в болница, след като се опитала да вземе от двегодишния Гошко плюшения му винкел...

Снежинка, Капчица и Тухличка били сестри. Един ден Капчица попитала майка си:

- Мамо, мен как така ме кръстихте с такова странно име?

- Ами много просто. Като те разхождахме за първи път в парка с количката заваля един хубав пролетен дъжд и първата капка от дъжда падна на челцето ти и така дойде твоето име - Капчица.

След малко и Снежинка попитала майка си.

- А мен, мамо, как ми и змислихте името?

- Ами много лесно. Като те изписвахме от родилния дом валеше декемврийски сняг и първата снежинка капна на челцето ти и така дойде и твоето име.

И в този момент Тухличка казала:

- ЪЪЪЪЪЪЪЪХХЪЪЪЪЪ

Редактирано от fidodido

Публикувано

Ъхъъъ....

post-11783-0-22558700-1423059916_thumb.j

post-11783-0-37789400-1423059924_thumb.j

post-11783-0-11780400-1423060193_thumb.j

Публикувано

Две приятелки обсъждат мъжете си:

- Моят е като мотопед!

- Как така?

- Двутактов: два такта - впръскване.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.