Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано

Stop Looking At Your Phones – A Lesson From The Britishes

Редактирано от victor11

• Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано

КАТ спира една мутра с БМВ за проверка. Веднага след БМВ-то спират кола на "Бърза помощ" и кола на "Противопожарната охрана". Полицаят им маха да продължават, защото е спрял само БМВ-то, но мутрата се показва от колата и заявява:

- Тези са с мен!

- Как с теб!? - чуди се полицаят.

- Ами писна ми от вас, катаджиите! Ту за аптечката ще се заядете, ту за пожарогасителя...те ти сега и аптечка заедно с доктора и пожарогасителя заедно с пожарникарите....разкарайте се вече...

Публикувано
am0zgZ6_700b_v1.jpg
Публикувано

Голямо треперене ще е било докато го наместят да го закрепят така, да не говорим после докато са го снимали...

Публикувано

- Чувате ли гласове?

- (КАЖИ НЕ!!!)

- не докторе.

Публикувано

Не е за тук този клип, но не е и за Видео Мания. Доста интересно занимание в зала

http://youtu.be/aLzHujpt5AE

Меркел тайничко си чати с Путин:

"И без това ще трябва да ти наложим някакви нови санкции, ами не може ли поне да нахлуеш и в Гърция, че ни писна от тях..."

Публикувано
  • Автор

НЕЙНИЯТ ДНЕВНИК: Днес мъжът ми се държи някак странно. Щяхме да ходим на вечеря на ресторант. Преди това ходих на шопинг в мол-а, с приятелки, и закъснях. Мислех си, че ще се разсърди, но той нищо не каза. Не успях дори да го заговоря и предложих да идем в едно тихо ресторантче. Той веднага се съгласи, само с две думи. Питах го какво има, а той само махна с ръка и каза “нищо”. Опитвах се да разбера, дали проблемът е в мен, но той промени темата и каза, че не си струва да говорим за това. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам, но в отговор той само се усмихна и продължи да гледа съсредоточено пътя. Защо не ми каза, че и той ме обича? В къщи гледахме телевизия, но така и не можахме да поговорим нормално. Чувствам, че нещо го безпокои и непрекъснато мисли за него. Отидох да спя. След 15 минути дойде и той, но не беше нежен с мен и дори не ме прегърна. Когато заспа, аз заплаках. Не разбирам какво направих не както трябва. Защо се обиди?

НЕГОВИЯТ ДНЕВНИК: Има някакъв шум от турбото и не мога да разбера от какво e…

Публикувано

Женена двойка пътува с кола по магистралата и се движат с 90 км/час. Мъжът шофира когато жената казва:

- Искам развод.

Мъжът не казва нищо, само увеличава скоростта до 110 км/час.

- Взимам и къщата.

Пак мълчание, скоростта се увеличава до 140 км/час.

- Взимам и децата с мен.

Мълчание, скоростта се увеличава до 180 км/час.

- Взимам колата и кредитните карти.

Колата се насочва в посока голям метален мост, над река. Жената казва:

-Така… разбрахме се… ти нещо да искаш?

Мъжът най-после отговаря:

- Имам си всичко необходимо.

Жената пита нахално и саркастично:

- Имаш, а! И какво имаш бе, голтак?

- Еърбег... :tooth:

Публикувано

20ab19a6d0318543b78f15410b010d23.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Къде да се смея?

С такива теми е пълно в Cydia?

Публикувано

Дори Андроид му стои добре.Какво повече да иска човек :D

Публикувано
Публикувано

Мъж се събужда в леглото с тъща си. Пита:

- А Мими къде е?

- Снощи като се прибра пиян ѝ каза да ходи да се ш*ба.

- И?

- Отиде да спи в съседа.

- Друго какво казах?

- Че ще й е*еш майката.

- И?

- Какво и? Ама ти май наистина нищо не помниш...

Публикувано

Шефът към секретарката:

- Викни всички на спешно заседание! Трябват ми след един час!

- По телефона?

- Казах "спешно"! Пиши във Фейсбук!

Публикувано

Какво е нужно за домашен скандал? Жена и нищо.

Редактирано от WULAS

Публикувано
11017874_438565912958525_5393691419811325414_n.jpg?oh=15beb490335cefc00827266ee4ee3131&oe=554AF89C&__gda__=1431225877_3819aa6fb80ed2cd14d4a178516ebd4b
Публикувано

10985501_875969622445928_1162459000322368791_n.jpg?oh=256105900f8026094b60350c014b478f&oe=557FA602&__gda__=1431508072_ce42ae7c08a34ec76d1680ec20ceb020

Публикувано
10917392_10153241752526833_2152712597056556657_n.jpg?oh=1414b2ca5a0d93cb2d5f955d728e1b88&oe=557D9628
Публикувано
По случай визитата на Обама в Делхи щели да инсталират 15 000 камери за видео наблюдение.

- Това е пълна глупост и недопустима расистка проява. Само защото е черен, не значи че ще открадне нещо...

by Anthony

Публикувано

gallery-6.jpg

Защо е това бронирано стъкло. Това, че е черен не означава че ще застреля някого.

Защо е добре да имаш гадже негърка?

- Не трябва да се запознаваш с баща и защото, или е в затвора или е избягал при раждането.

Редактирано от momchil_g

Публикувано

УжасТ. Печка държи реч над швабския орел...няма го чичо да пусне газа :fart:

Публикувано

В магазина:

- Дайте ми един капан за мишки, но по-бързо, че искам да хвана автобуса.

- Съжалявам, но толкова голям капан нямаме.

Публикувано

Млад, неопитен и току що родил се сперматозоид си плувал весело и си махал с опашка. Видял един дърт сперматозоид и решил да го пита за съвет, за нещата от живота.

- Здрасти батка. Можеш ли да ме посъветваш, в крайна сметка, какво точно трябва да правя? Хич не ми е ясно. Можеш ли да ме научиш?

- Няма нищо кой знае, колко за учене. Всичко е много просто. Щом се отвори коридорът тръгваш напред с всички сили. Ще видиш едно такова, голямо и черно. Ще го питаш: - Ти яйцеклетка ли си? Ако ти каже да, се вмъкваш вътре и там ще разбереш подробности.

Речено, сторено. Дошъл моментът. Отворил се коридорът. Младият юнак се впуснал с всички сили напред. Гледа едно голямо и черно пред себе си. Наближил го.

- Ти яйцеклетка ли си – изкрещял младокът?

- Абе оставете ме на мира бе досадници! КАРИЕС СЪМ АЗ! КАРИЕС!

Публикувано

Пернишка романтика.

Той:

- Мария, ти имаш най-хубавите сини очи на света!

Тя:

- Това е така, защото знаеш как да удряш!

Публикувано

- Абе оставете ме на мира бе досадници! КАРИЕС СЪМ АЗ! КАРИЕС!

Екскремент! Екскремент!!! :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.