Публикувано Август 24, 201015 гд Веднъж отивам в един бар и по едно време усещам, че ми се пърди, и то много сериозно. За щастие музиката беше доста силна и ми хрумна да пускам леки пръцвания в такт с музиката, така, че да не се чуе. И така 2-3 песни, обикалям по бара, докато ми олекне. След 3-тата песен обаче усещам, че всички ме гледат странно с леко отвращение в погледа. В това момент осъзнавам, че все още съм със слушалките на айпода в ушите! Източник: vicove.com
Публикувано Август 24, 201015 гд Автор Пътуват в кола майка, баща и 10-годишен син. По едно време синът пита: - Мамо, какво е м**ет? Майката се смутила леко, но решила да не лъже детето си и му казала: - Ами м**ет е, когато лапаш на някой п**ката. Бащата се обърнал рязко към жена си и й казал: - Не, м**ет е, когато някой ТИ ЛАПНЕ п**ката... Син възпитаваш, все пак.
Публикувано Август 24, 201015 гд В един магазин за авточасти в подмосковие. Тези са от София. Незнам за това дали е качвано тук преди, но мисля, че бива.
Публикувано Август 25, 201015 гд Папагалчето е от Щип(моя роден град), Македония. Стопаните са съседи на мой приятел. Не пропускайте да чуете този талант.
Публикувано Август 28, 201015 гд Jackass 3D [2010] Official Trailer http://www.youtube.com/watch?v=BpTnAPKdFkE
Публикувано Август 30, 201015 гд Жена родила сладко рижаво бебе. Добре, ама нито тя, нито мъжът били рижави...Притеснила се как ще го приеме съпругът, който бил търговски пътник и тъкмо идвал към родилния дом. Помолила доктора да измисли нещо, някоя засукана диагноза, да вкара някой медицински термин, така че да замажат положението пред таткото. Докторът посрещнал мъжа: - Честито! - разбрах че сте търговски пътник, така ли? - Да - отговорил съпругът. - Сигурно много отсъствате от вкъщи... - Ами... да. - А така, като ви няма толкова време колко често правите секс с жена си? - Амииии... по веднъж в месеца, че и по-рядко. - Я сега ела да видиш к'во си направил с тая ръждясала пи*ка!
Публикувано Август 31, 201015 гд Двама Грузинци вървят, и единия по едно време намира банкнота. Гледа я 2-3 секунди, мачка и хвърля. - Защо я хвърли? - Ми как защо, фалшива е. - И как разбра? - Ми ти къде си виждал десетачка с две нули
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.