Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано

Срещнали се германец и българин. Германецът започнал да се хвали:

- Аз съм от техническа нация. От захвърлени железа мога самолет да сътворя.

- Така ли? - рекъл българинът.

- Тогава доведи жена си, аз ще направя пасажерите!

• Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано

post-226-0-79822300-1432102669_thumb.jpg

Среща на поколенията с 0% вредни емисии.

Публикувано

1486f3677f470cc4c8df369c1f0d6af1.jpg

bd31351e8b903219d631a70336011e0b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Не знам дали е за тук, и ако не е моля да се премести, НО Apple за пореден път направиха неволна грешка (или пък не чак толкова неволна) и сами си показаха бъдещ модел, преди премиера. Става дума за iPhone 6c (предполага се), който беше "закачен" за новия Lightning Dock в онлайн магазина :)

Публикувано

facf23daff24d49e81f7f09ddacac919.jpg

:tooth: :tooth:

Редактирано от N1k0lA

Публикувано

Младеж към девойка:

- Ще ти кажа такъв виц, дето направо ще ти паднат ц*ц*те от смях. Всъщност като те гледам, ти май вече го знаеш :tooth:

Публикувано

Една блондинка си купила кола и поканила приятелката си /също блондинка/ на пазар в града. След като приключили пазаруването, двете блондинки се отправили към колата, но се оказало, че вратите са заключени, а ключът виси на таблото. Момичетата прекарали няколко часа в неуспешни опити да отворят колата. Изведнъж едната от тях погледнала към небето и видяла приближаващи се облаци.

- Бързо, измисли нещо, защото идва буря, а аз забравих гюрука на колата отворен!

-Защо носите такъв яркочервен кариран панталон?

-Защото съм шотландец.

-Ама те нали носят поли?

-Да, но аз съм гей!

Публикувано
9dc463f77bc34ade9e62c9470e82343c.jpg
Публикувано
10622873_10205371652948087_6475191864749333611_n.jpg?oh=61838107580a93e29535f773e0d8ee68&oe=560455D0
Публикувано

Срещат се двама приятели. Единият се хвали, че наскоро се оженил. Другият започва да разпитва за жена му.

- Абе, какво да ти кажа... Всички разправят, че приличала на Божията майка.

- А стига бе?! Имаш ли снимка?

- Имам - отговаря първият и вади един фотопортрет.

Другият я поглежда и възкликва:

- Майчице Божия!

Един човек починал и се преселил в Рая. Видял Бог и му казал:

- Господи, защо другите имаха всичко, а аз нямах нищо? През целия си живот се мъчех с дългове и бедност. Не трябваше ли да ми изпратиш малко богатство?

Бог му отговорил:

- Всеки ден ти изпращах "Уникален начин да забогатеете без усилия", "Големи доходи в Интернет за няколко часа" и "Реален начин да спечелите 5000 лв. за седмица". Ти някое от тях пробва ли?

В училище:

- Милена, днес за пръв път домашното ти по математика е правилно решено. На какво се дължи това?

- Ами татко нямаше време да ми помогне...

Прибира се тъщата и заварва зетя в леглото с непозната красавица. Той не губи самообладание:

- Здравей, мамо.

- Здравей - объркано отговаря тъщата - но това не е дъщеря ми!

- Голяма работа! То и ти не си ми майка...

Публикувано

Евреин в Централна Поща.

Пита телефонистката:

- Може ли да поръчам 5-секунден разговор до Ню Йорк?

Тази го изгледала странно, но кимнала в съгласие.

Звъни:

- Моня, сереш ли?

- Да!

- Ок, чао!

Жената шашната, но от любопитство пита:

- Добре, де… и що за разговор беше това?

- Е какво толкова се чудите?

- Сере - значи яде. Яде - значи има пари. Има пари - значи всичко е ОК!

Публикувано

На вратата се звъни:

- Добър ден. Събираме дарения за местния плувен басейн. Можете ли да ни помогнете с нещо?

- Няма проблем! Колко кофи вода да ви налея?

На пейка в парка сяда жена. До нея веднага се намества скитник и предлага цигара.

- Ама, моля ви! - възмущава се тя. - Аз съм порядъчна жена!

- Като си толкова порядъчна, защо си ми се намърдала в леглото?

След матурите:

- Предадох бял лист.

- И аз предадох бял лист.

- Ей, да не помислят, че сме преписвали.

Публикувано

Дядото се хванал здраво. Бабата се хванала за дядото. Кучето се хванало за бабата. Котето се хванало за кучето и мишлето се хванало за котето. Дърпали, дърпали и изкарали внучката от Facebook.

Искам точките ми да останат 505 :smile:

Редактирано от WULAS

Публикувано
Публикувано

Мамо, мен нали не ме е донесъл щъркела?

- Не.

- И не сте ме намерили в зелето?

- Не сме.

- И не сте ме хванали в гората?

- Не сме.

- Е как тогава съм се появил на тоя свят?

- Изтеглихме те от интернет!

- Е, естествено. С тоя Facebook, кога време за секс...

Конкурс по псуване - целта е кой ще изкара най-дълго без прекъсване. Излиза ядосан американски рапър и започва: "MADAFUCKIN'BITCHESSHITPOLICECOCKSUCKINGSONOFAFUCKS...." и така около двайсет минути, след което се изчерпал. Публиката избухва в овации.

Следва млад и надъхан сърбин: "JEBEMVIPICHKUMATERNUIMURTV ASESTRAULADNODUPEVIJEBEMPEDERIJEBENI..."...и така около половин час, след което издъхнал.

Публиката потресена избухва в още по-силни аплодисменти.

Идва ред на Васко. Бил гладен. Докато се качва на подиума, се спъва в един кабел и пада. Ставайки изригва в справедлив гняв:

"ДАМУЕБАПУТКАТАМАЙНАНАТОЯКАБЕЛ ДАМУЕБАИНАТОЯДЕТОГОЕТУРНАЛТУКАИНЕГОВАТАМАМАДАЕБА ИНАБАБАМУДАГОТУРАПОВСИЧКИДУПКИ ИДАВИЕБАИСЦЕНАТАИКОНКУРС ДАВИЕБАШЕСЕИЗПОТРЕПАТУКАДАВИЕБАМАЙКАТА..." и така около един час...

Публиката и журито дремали оцъклени без да реагират, очевидно потресени от суровия талант. Васко видимо успокоен се приближил до микрофона и свенливо предложил: "Ми я да почвам, а ?"

Публикувано

Монтирали 4 камери за наблюдение в Гърмен. На същия ден в OLX се появила обява:

Продавам 4 камери! Доставка по-късно,! Бат Саали.

Публикувано

Иванчо стои на двора и крещи:

- Марийке-е-е! Марийке-е-е!

На прозорецът се показал бащата на Марийка.

- Марийка вече си легна. Може ли аз нещо да ти помогна.

- За съжаление няма да можеш да ми помогнеш. Марийка ми трябва... как да кажа.... Трябва ми като жена.

Като чула това Марийка веднага скочила и след 5 минути вече била на двора. Обута в минижуп и прозрачна блузка.

- Иване, казал си че ти трябвам като жена.

- Ами да. Трябваш ми като жена. Виж Марийке. Работата е такава. Топката ми падна някъде в женската тоалетна и ми трябва някой да я извади.

Публикувано

Събудих се и гледам: "нещо не е наред", а още по - лошо,

"нещо не е наред" също се е събудила и ме гледа.

Публикувано
white-culture.jpg
Публикувано

- Змей страховит, дойдох да те победя в честен двубой и да спася принцесата!!!

- Но… аз съм принцесата?!

- Опс… Малко тъпо се получи.

Един човек си ловял риба от езерото до неговата къща. По едно време нещо клъвнало стръвта. Човека видял, че е хванал Златна рибка и тя му рекла:

- Моля те, селянино, не ме убивай, ще ти изпълня три желания...

Човека тряснал рибата на земята и се разкрещял:

- Ти на кого ще викаш селянин, ма?

Публикувано

134bca69e9cef3ab9946d09e9898a218.jpg

Публикувано
1545061_860601054012594_4248951048402707802_n.jpg?oh=33fa7a61c8d2809c2fe9857dc565443b&oe=55F3A97E
Публикувано

Английски в 3 урока

Първи урок, английски за начинаещи:

"Три вещици разглеждат три часовника "Суоч". Коя от вещиците кой часовник разглежда?"

А сега на английски!

Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?

Втори урок, английски за напреднали:

"Три вещици-трансвеститки разглеждат три бутона на часовници "Суоч". Коя от вещиците-трансвеститки кой бутон на часовниците "Суоч" разглежда?"

А сега на английски!

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?

Трети и последен урок, английски за абсолютни професионалисти:

"Три швейцарски вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола, разглеждат три бутона на часовници "Суоч". Коя от швейцарските вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола, кое бутонче на часовниците "Суоч" разглежда?"

А сега на английски!

Three swiss witch-bitches, which wish to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

Публикувано

Църковен покрив с гръмоотвод издава липса на увереност...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.