Публикувано Юни 24, 201510 гд Щирлиц вървеше из нощния Берлин и забеляза чистача Ханс, който триеше от стената трибуквена дума на кирилица. "Модератор!"-помисли си Щирлиц.
Публикувано Юни 25, 201510 гд Този по-добре да беше оставил да паяка да му вдигне колата Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 25, 201510 гд Миналата седмица, едни приятели, опаковали една със 3 ролки стреч с надпис еконт. Само трябвало заявка за куриер да пуснат.
Публикувано Юни 27, 201510 гд След операцията пациентката с тревога пита хирурга : - Докторе, а кога ще мога да водя нормален полов живот? - Много ми е трудно да ви отговоря, за пръв път ми задават такъв въпрос след операция на сливици...
Публикувано Юни 29, 201510 гд А сега да поработим върху твоята красота - докато ти се гримираш, аз ще си сипя ракия!
Публикувано Юни 29, 201510 гд Положението в Гърция става драхматично! .......... - Кеш ли ще платите или с карта? - С референдум, не ме унижавайте! ......... "Да си четвърти означава да си излишен." - Стара шведска поговорка
Публикувано Юли 1, 201510 гд Ето какви са различните типове алкохолно опиянение, погледнати откъм приказната им страна(от @gerial): Пепеляшка – прибираш се у дома с една обувка, без кола и със съдрани дрехи и разказваш изключително неправдоподобна история за някакъв купон и някаква жена, която превърнала Вектрата ти в тиква. Снежанка – будиш се, а в леглото до теб – седем брадати мъже! Червената шапчица – будиш се, а до тебе някакъв вълк!!! Чебурашка - ... или е крокодил? Спящата красавица – сто години нищо не помниш. Малката русалка – откриваш, че тепърва ти се налага да се учиш да ходиш, а от теб вони на риба. Злият вълк – само като дъхнеш, и къщичките на прасенцата се разпадат. Доналд Дък – усмивка до ушите, очи като чинии, с бели ръкавици и сако, а гащите ги няма. Христофор Колумб – не знаеш къде отиваш, пристигаш – не знаеш къде си дошъл, тръгваш си – не знаеш къде си бил, а пътуването се заплаща от държавата.
Публикувано Юли 2, 201510 гд Пътят към сърцето минава през стомаха, казал куршума с изместен център на тежестта.
Публикувано Юли 3, 201510 гд Вечер. Жената приготвила салатата, пръжнала кюфтенца, картофки и чака мъжа си от работа. Осем-няма го, девет-няма го,10-ей го! Чука на вратата. - Марчее, отвори, миличка. -Няма! Чук-чук-чук - Марчеее, отвори милооо! - Нямаа!!! Чук-чук-чук - Милоо, познай с какво чукам! - Офф, айде влизаййй... Евреин хванал златната рибка и тя му казала: - Пусни ме! Ще ти изпълня три желания! Той и казал: - Е, тогава искам 500 000 000 000 евро в сметката… - Готово! - Искам всички коли от най-скъпата авто къща да са мои… - Готово! - Искам харем с най-красивите жени на света… - Готово! - Сега второто ...
Публикувано Юли 3, 201510 гд Мъж и жена гледат филм на ужасите. На екрана се появява много страшно чудовище. Жената: - Олеле, майчице!!! Мъжът: - И ти я позна, а?
Публикувано Юли 3, 201510 гд Приложението "Google Photos" предизвика скандал. След като програмата не се справи добре с автоматичното разпознаване на лица тя маркира двама афроамериканци като „горили“, съобщава "Дейли мейл". Приложението разчита на изкуствен интелект, за да разпознае какво е било снимано и да предложи уместен етикет, по който снимките лесно може да се търсят или организират.
Публикувано Юли 4, 201510 гд Сори , без да искам пак съм го постнал Редактирано Юли 4, 201510 гд от matsan
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.