Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано

Е ти си "намазал", а аз... :)

• Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано

А, недей така. И мен са се опитвали да ме пуснат по нанадолнището, ама цензурата(жената) е винаги с мен ;) Няма пропуск.

Публикувано

Ако на бутилката от Фанта има капачка от Кола, в шишето със сигурност ще има ракия.

Българска поговорка

Публикувано

На почивка в Гърция

af668b60c20461fd.jpg

Публикувано

Като сме на тема Гърция :

Ще пътуваме до Гърция ... малко съм притеснен от ситуацията там, та се подготвих ... скрил съм кеш в 4 вида валути на 7 места в багажа, на Кулата ше зареждам нафта докато не ми олее калника, купихме една торба с лекарства, 35 консерви Русенско варено, 11 рула тоалетна хартия, портрет на Алексис Ципрас как държи реч, сателитен телефон към ИНМАРСАТ с паник бутон, изпращащ координатите ти в щаба на Гражданска защита, портрет на Ангела Меркел с надпис на гръцки: "Който е давАл заеми си е негов проблем, имАл дал", две бейзболни бухалки за самозащита + една по-малка за детето, изрових от мазето един пожълтял "Алманах на кризата в България от 97ма" (да чета на плажа и да съм на щрек) и взех на заем от съседа едни автомобилни вериги за тежки зимни условия (за всеки случай) ... тръгваме, стискайте ни палци!:)

Един грък хванал златната рибка, златната рибка го погледнала и изплакала, грък, по-добре ме изпечи.

Казват, че разликата между гърка и евреина била, че и двамата ще продадат майка си, ама гъркът няма да я достави…

Нормалното германско семейство вече се състои от майка, баща, две деца, куче и гръцки пенсионер.

Oтивайки с баща си към детската градина, малко момиченце казва:

- Тате, моля те, днес ме вземи трезвен от детската градина!

- Защо, какво се е случило, миличка?

- Нищо, просто последните четири пъти вместо мен, взимаше госпожата!

----------------------------------------------------------------

По време на разговор най-важното е да кимаш с глава.

Така никой няма да разбере, че ти е през оная работа.

- Никога не бих се оженил за някоя жена само заради парите ѝ.

А ти, Мойше?

- Разбира се, Йефим. Но от друга страна, не е добре

тя да остане стара мома само заради това, че има пари.

Катаджия при лекаря:

- Докторе, не може ли без клизма?

- Аааа, значи според Вас без пожарогасител не може, а без клизма - може?

Жена, завърнала се от гостуване при мама, само по показанията на електромера

успяла да изчисли колко вечери не е нощувал у тях нейният хубостник.

Публикувано
d0c0a5ae855ff839.png
Публикувано

11066504_10205261374552507_7628508937552207503_n.jpg?oh=4caeeb90833f8b836be68899edc5171c&oe=56223307&__gda__=1444446734_01cf857e6f6e9b623b09a9a3a1c05f68

zBANAHm.gif

Публикувано

Баба на внука:

- Гошко, ти вече порасна! Баба ще ти оплете презервативи!

Публикувано

Ako rabotq s tejki metali pri mongo visoka temperatura shte stana li Robocop?

Prostavaite che pisha na latinica no jiveq v USA I nqmam kirilica na iPhone-a.

:D

Публикувано

Тоя явно прекалява със зеленчуците. Проникнали са му в мозъка, та чак са го заменили.

Публикувано

Мъкааааааа.....

Публикувано
11693871_521903757963837_5168773956400828892_n.jpg?oh=85a4bc28b336ba6fd30bff8ff0f58f80&oe=561DDC50
Публикувано

из Обяви....

Продава се:Джип

В ДЖИПА НЕ СЕ СЛУША ЧАЛГА! Дясното огледало почти не е ползвано, защото не виждам с дясното око : ) купен е от една баба, даже бастуна още стои в багажника контактния ключ не е ползван....., защото само на бутане го паля! (чувала съм, че е проблемен и да не го хабя) стъклата никога не са отваряни, защото много бързо настивам фаровете никога не съм ги светвала, защото не обичам да карам в тъмното (влизам в депресия).......... Много е икономичен! сипвам 20 литра нафта, тръгвам да пътувам , минавам 200 км, спирам и почвам да точа да продавам! ! ! Нищо не гори (на дърпане говоря) не съм включвала никога 4х4 защото съм чувала, че почва да гори с 1 литър повече, а нямам такава възможност! ! ! Само на ОМВ съм зареждала! ! ! : ) АБЕ...., ВЛЮБЕНА СЪМ В НЕГО Само един път съм минавала през легнал полицай и после слязох и му се извиних (добро момиче съм и ми е съвестно да минавам върху тях) На четвърта никога не съм включвала, защото работата ми е близо да вкъщи и няма къде да развивам такава скорост! ! ! Амортисьорите не съм ги натоварвала, защото съм 45 килограма с мокри гащи и са почти нови! Сенниците не съм ги пусакала, защото съм висока и не се налага. Ключалките не са ползвани защото го държа в гараж, а той се заключва, моторчето на чистачките не е ползвано, защото не го карам в дъжд. Клаксона не съм го ползвала, защото никой не ми е препречвал пътя, вратите са отваряни само няколко пъти, защото влизам през прозореца за да не хабя пантите, теглича не е ползван, не знам как......

Публикувано

В една нашенска фирма хората работели много. Работното време било от 9:00 до 17:30 часа, но всички идвали в 7:00 и работели до 21:00 часа. Един от служителите обаче започнал да идва в 9:00 и да си тръгва в 17.30 ч.

Шефът му го извикал и му казал:

- Колега, то лошо няма, все пак това е работното време, но правите лошо впечатление на останалите.

Служителят отвърнал:

- Шефе, но аз съм в отпуск…

Между две блондинки:

- Много бързо му падат батериите на моя вибратор! Дали не ми изневерява?

Плаж в Халкидики. Срещат се двама българи:

- Ванка, откога си тука?

- Oт началото на май. Карам трети месец.

- Е, как го правиш това бе, човек, откъде пари?

- Тегля кредити и си харча.

- И как ще ги връщаш после?

- Няма да ги връщам.

- Как така?

- Гърците са го измислили.

Публикувано

Една жена тръгнала да си купи хляб. По средата на пътя гледа – в една локва паднал пиян мъж.

Поспряла се тя, видял й се млад, хубав и си рекла:

- Ще взема първо да си купя хляб, а на връщане ще го прибера. Като поизтрезнее и се изкъпе може и да свърши нещо…

Купила си хляб жената, връща се и какво да види – мъжът го няма…

Въздъхнала, пуснала чантата и тихо отронила:

- Как можах, все едно цяла година хляб не съм виждала…

Публикувано
11032481_10154017090969008_652384044580108732_n.jpg?oh=89e66d841c66eed008a25fda86cc413c&oe=5659ACA6
Публикувано

Италиански полицай към колегата си:

- Какво е написал Благо Джийзъса на Колизеума?

- Хикс, игрек и другата буква не я знам.

Публикувано

Електротехникът Пешо, притежаващ 5 разряд, след влизане в трафопост и получавайки два разряда стана 7 ми разряд

Публикувано

Патолог, хирург и гинеколог излизат от отделенията си след 24-во дежурство.

Патологът: Хора! Живи!

Хирургът: Хора! Движат се!

Гинекологът: Лица! Лица!

Публикувано

Съдията се обръща към 87 годишната Пена:

–Твърдите,че като сте се прибрала в къщи от бинго,сте заварила 92 годишният ви съпруг в леглото със съседката и за това сте го изхвърлила през терасата.Така ли?

–Не,точно.Рекох си-Ако копелето може да прави секс на 92 години,сигурно може и да лети....

Баба Пена ходи до града, комшийката я пита "Как беше?":

- Много е хубаво! Особено в градския транспорт. Отиваш в автобуса,

само поглеждаш някое място, и веднага стават и ти го отстъпват!

- Бре! Я и аз да ида до града, да видя това чудо!

Отива другата баба, качва се на автобуса и си избира едно място.

Гледа човека, гледа мястото, но онзи не става. Бабата пита:

- Младежо, стара жена съм, няма ли да ми отстъпиш мястото?

- Бабо, автобуса е почти празен, точно това място ли си хареса?

На бабата й станало криво, но пак опитала:

- Моля ти се, младежо!

- Бабо, хайде стига, де!

Бабата обаче нали упорита:

- Моля те, нека седна!

- Добре, добре, щом толкова искаш, сядай. Но карай внимателно!

Блондинка говори със своя приятелка :

- Мога да си представя щъркелите да носят бебетата, но паяк да вдига кола - това хич не ми го побира акълът..

Публикувано
Публикувано

Докъде стигна нацията - за едно кръгче и макдоналдс...

Публикувано
:tooth::D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.